Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 21.6.2006 15:54:03
|
|
|
|
*pepelka*
|
Mi smo jedli skutke, pa jogurte, ali pa kakšne Linote pripravljene na adaptiranem mleku. Lahko ji daš tudi kakšno polento, ali pa mlečni riž...
|
|
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 21.6.2006 16:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa ne sme jogurta? Ima alergijo? Lahko pripraviš polento na vodi, kakšno sadje z dodatkom zdrobljenih piškotov. Da dodaš na jedilnik kakšno zelenjavno juho? Več se ne spomnim, je kar hud jedilnik brez mleka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2006 17:07:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 21.6.2006 18:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo pri pol leta že jedl vse mlečne izdelke. zakva vam je pa to prepovedala? a ma alergijo? drgač pa kake mlečne kašice ja...
|
|
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 21.6.2006 21:28:59
|
|
|
|
karla 04
|
Zivjo! Pediatrinja od moje hcerke pravi, da po najnovejsih raziskavah je dokazano, da tisti, ki so v otrostvu prezgodaj zaceli z mlekom in mlecnimi izdelki, so imeli potem, v odrasli dobi, vec avtoimunih bolezni (sladkorna...) in da naj zacnem z mlekom cimkasneje, ne pred 1 letom. Pol sem pa zadnjic vprasala se njeno sestro in je rekla isto. Hodim v ZD Vic. Ne vem, bom se malo pocakala, najbrz pa ne do 1 leta. Bom videla. Nasa je ze bila na testiranjih in ni bila alergicna na mleko. Lp, K
|
|
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 21.6.2006 21:52:50
|
|
|
|
MajaPRO
|
Tudi naš že od 7. meseca skoraj vsak dan je za 3. gosti obrok mlečne izdelke (skuta + jogurt + sadje). Res ne vem, kaj bi mu sicer dala ... zjutraj se doji + mlečno-žitna kašica po flaši, dopoldne sadje, opoldne zelenjava, popoldne mlečni izdelki, zvečer mlečno-žitna kašica + dojenje. Bi bilo boljše sadje namesto mlečnih izdelkov (popoldne)?
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 21.6.2006 22:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj ji vsaj navaden jogurt 3,2, vanj lahko vmešaš tudi razno sadje. Včeraj sem brala en dober članek na to temo, če te zanima, ga lahko poiščem. V njem zelo svetujejo (in strokovno razlagajo, ampak strokovnega dela si nisem natančno zapomnila) navadne jogurte, bistveno manj pa sadne.
|
|
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 22.6.2006 7:15:23
|
|
|
|
karla 04
|
Mic! Kje si brala ta clanek? Ful bo ga rada prebrala! Ce ga bos nasla te ful prosim zanj, ali pa ga bom poiskala sama, ce ga bom kje nasla. Hvala in lep dan! K
|
|
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 22.6.2006 13:48:32
|
|
|
|
karla 04
|
Mic najlepsa hvala!!! Lp, K
|
|
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 23.6.2006 9:55:59
|
|
|
|
zita
|
KArla O4- mi imamo tudi pediatrinjo v ZD Vič, pa mi je tako ona kot tudi patronažna sestra rekla, da po 8 mesecu začenjam uvajati mlečne izdelke: jogurt, skuto... Najprej sem začela samo z navadnim 3,2 jogurtom Ljubljanskih mlekarn in dodala sadje, zdaj pa že dajem tudi kakšen sadni jogust (okus banana, marelica), pa tudi kakšno skutko že dobi za posladek. Naš otrok itak vse poje, celo navadni jogur, ki je res malo kisel poje z velikim veseljem brez dodatkov sadja.
|
|
|
|
RE: kaj za tretji gosti obrok? 23.6.2006 10:05:50
|
|
|
|
Dashenka
|
Pri 6m smo začeli z mlečnimi izdlki (jogurti, skute) in to po nasvetu naše prediatrinje, prav tako iz ljubljanskega ZD.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?