|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za tretji gosti obrok?
21.6.2006 15:40:36   
karla 04
Pozdravljene!

Moja puncka bo ta teden dopolnila 7 mesecev.
Sedaj imava 2 gosta obroka, dopoldan sadje, naslednji obrok zelenjavo z rizem ali krompirckom.
Pediatrinja nama je svetovala naj ne zacneva z nobenimi mlecnimi izdelki pred 1 letom. Nobenim jogurtom skuto......
Kaj mi svetujete za 3 gosti obrok? Sem se ze veselila, da bova pocasi zaceli s skutkami in jogurti, pa najbrz se ne bova. Zal! Prosim za cimvec idej!

Hvala in lp!

Karla
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj za tretji gosti obrok?
21.6.2006 15:54:03   
*pepelka*
Mi smo jedli skutke, pa jogurte, ali pa kakšne Linote pripravljene na adaptiranem mleku. Lahko ji daš tudi kakšno polento, ali pa mlečni riž...

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2006 16:10:55   
Anonimen

Zakaj pa ne sme jogurta? Ima alergijo?

Lahko pripraviš polento na vodi, kakšno sadje z dodatkom zdrobljenih piškotov. Da dodaš na jedilnik kakšno zelenjavno juho?
Več se ne spomnim, je kar hud jedilnik brez mleka user posted image

(odgovor članu karla 04)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
21.6.2006 17:07:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2006 18:25:33   
Anonimen
mi smo pri pol leta že jedl vse mlečne izdelke. zakva vam je pa to prepovedala? a ma alergijo?
drgač pa kake mlečne kašice ja...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2006 21:28:59   
karla 04
Zivjo!

Pediatrinja od moje hcerke pravi, da po najnovejsih raziskavah je dokazano, da tisti, ki so v otrostvu prezgodaj zaceli z mlekom in mlecnimi izdelki, so imeli potem, v odrasli dobi, vec avtoimunih bolezni (sladkorna...) in da naj zacnem z mlekom cimkasneje, ne pred 1 letom. Pol sem pa zadnjic vprasala se njeno sestro in je rekla isto. Hodim v ZD Vic.
Ne vem, bom se malo pocakala, najbrz pa ne do 1 leta. Bom videla.
Nasa je ze bila na testiranjih in ni bila alergicna na mleko.

Lp, K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2006 21:52:50   
MajaPRO
Tudi naš user posted image že od 7. meseca skoraj vsak dan je za 3. gosti obrok mlečne izdelke (skuta + jogurt + sadje). Res ne vem, kaj bi mu sicer dala user posted image ... zjutraj se doji + mlečno-žitna kašica po flaši, dopoldne sadje, opoldne zelenjava, popoldne mlečni izdelki, zvečer mlečno-žitna kašica + dojenje. Bi bilo boljše sadje namesto mlečnih izdelkov (popoldne)?

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2006 22:11:27   
Anonimen
Daj ji vsaj navaden jogurt 3,2, vanj lahko vmešaš tudi razno sadje.

Včeraj sem brala en dober članek na to temo, če te zanima, ga lahko poiščem.
V njem zelo svetujejo (in strokovno razlagajo, ampak strokovnega dela si nisem natančno zapomnila) navadne jogurte, bistveno manj pa sadne.

(odgovor članu karla 04)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2006 7:15:23   
karla 04
Mic!

Kje si brala ta clanek? Ful bo ga rada prebrala! Ce ga bos nasla te ful prosim zanj, ali pa ga bom poiskala sama, ce ga bom kje nasla.

Hvala in lep dan!

K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 8:09:32   
Anonimen
Ecola povezava:

http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=5&Tekst2ID=77&Show=2114&PHPSESSID=d490e6f17132cc2350b27ea7078bbba9

Upam, da se boš znašla user posted image  user posted image

(odgovor članu karla 04)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2006 13:48:32   
karla 04
Mic najlepsa hvala!!!

Lp, K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.6.2006 9:55:59   
zita
KArla O4- mi imamo tudi pediatrinjo v ZD Vič, pa mi je tako ona kot tudi patronažna sestra rekla, da po 8 mesecu začenjam uvajati mlečne izdelke: jogurt, skuto... Najprej sem začela samo z navadnim 3,2 jogurtom Ljubljanskih mlekarn in dodala sadje, zdaj pa že dajem tudi kakšen sadni jogust (okus banana, marelica), pa tudi kakšno skutko že dobi za posladek.
Naš otrok itak vse poje, celo navadni jogur, ki je res malo kisel poje z velikim veseljem brez dodatkov sadja.

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.6.2006 10:05:50   
Dashenka
Pri 6m smo začeli z mlečnimi izdlki (jogurti, skute) in to po nasvetu naše prediatrinje, prav tako iz ljubljanskega ZD.

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2006 21:15:13   
tincci
Moja je stara 8m in tudi še ne je mlečnih izdelkov. Za pop malico ji dam sojin ali pa rižev puding z vanilijo (kupiš na "zdravem" oddelku), danes je dobila pol naribanega jabolčka z zdrobljenim riževim kruhom (isto tam, pa še glutena nima, ki se ga tudi izogibam) ali pa npr malo sadja pa rižev vafelj, včasih pa tud zelenjavno juhico ali pa kak frutek.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?