Pupica
|
Naša je pa (hvala bogu)postala mala pobalinska princesa Prej je bila tako zelo nežna punčka, pridna, že od rojstva je imela dolge laske, pri 3 mesecih še špagice in je izgledala prava punčka, tudi če bi jo v fantovska oblačila oblekla. Rada se gleda v ogledalo, ima rada oblekice(ki jih še z večjim veseljem sama izbira z omare ), nora, ma kaj nora, obsedena je z čeveljčki in cunjcami. Govori pa že od 1,5 leta kot strgan dohtar. Vsem vse pove Pa rada pleše in poje. Še rajši pa riše.Cele dneve bi risala. Vidi se ji tudi da je punčka, ker rada pospravlja, puca, ne mara umazanih rok, je kot bi prava gospa.Avtočke, tovornjake ima, pa ji ni kaj mar za njih. Vozi se v hroščku, saj si jo ne predstavljam na kakšnem bajku. Je pač bolj flegmatičen tip...se vsede in udobno pelje. Pleza nikamor, hodi kot po jajcih (zelo previdno) No zadnje čase pa tudi malo raziskuje, pa ušesa ima malo zamašena(bolj slabo sliši, če ji kaj prepoveva). SPloh če mama doji Gala, potem ne sliši nič...očitno je to slaba stvar prihoda bratca, po drugi strani pa sva si bila z mojim enotna da smo ravno pravi čas poskrbeli da ne bo edinka, saj je bila že na poti male razvajenke sej vem, da sva bila mi2 kriva delno, ker sva se ji max posvečala, ker naju je bilo strah, kako bo ko bosta 2 pa da ne bo časa, pa kr neky.... V glavnem na izgled prava princeska, k sreči pa postaja malo pobalinska, da me ne bo celo življenje strah da se ne bo postavla zase
|