Mijavček
|
Oj, eno vprašanje, mam dve različni info o zasedanju zloglasnega konzilija v LJ; po eni verziji zasedajo samo 2x/leto, po eni verziji pa 1x/mesec. Kaj je zdej res? Morda katera ve iz prve roke, al pa druge no... Kokerkoli, dr. ribičeva mi je rekla, da pred septembrom zasedanja definitivno ne bo. napisala mi je še anapotnico za kri za hormone, ker to mi še edino manjka, ko pa sem se na naročanju hotla naročit za kontrolo izvidov od te krvi pri Ribičevi, sem dobila datum 26.09. In po nobeni varianti ne morem prej, ne samoplačniško, ne tako, ne tako. Konec septembra pa basta! Samo za to, da ona pogleda izvid in reče; aha, no zdaj pa damo vse skup na konzilij. No, če je varianta, da konzilij zaseda 2x/leto in da bo to recimo sredina septembra, se bo tale moj IVF gladko zavlekel za skoraj celo leto. A mogoče katera ve, a je sploh nujno, da G pregleda te izvide, sej vse skupaj itak konzilij še enkrat pogleda. A gre najin karton že zdaj v kakšno posebno mapo za konzilij al ga šele potem pošljejo, ko G pregleda še enkrat vse izvide. Al kako to gre... Mal sem zmedena, se mi zdi, da se zadeva pri nama vleče v nedogled. Za vsak izvid moram pol čakat 3 mesece, da ga G pogleda in potem mi reče, pridte čez 3 mesece in potem tako dalje in tako dalje... Evo zdej je že 1 leto od laparo, že 6 mesecev od klomifena in menopurja, tud če me konzilij obravnava septembra bom šele drugo leto na vrsti, ker je 4 mesece čakalna doba od vabila. Ma nej gre vse skup nekam, namest da bi mi pomagal in bi zdele planirala že druzga davkoplačevalca in potem še tretjega, me bojo zaj... dokler nam stara 40 let in bom vesela, če bom spackala vsaj enga. No tole moje eno vprašanje se je sprevrglo v žolčen izliv, se opravičujem,... papir vse prenese; a mi lahko vseen katera da kakšno spodbudno informacijo? Hvala in uživajte!
|