|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v zvezi z IVF...
20.6.2006 17:12:14   
Mijavček
Oj, eno vprašanje,

mam dve različni info o zasedanju zloglasnega konzilija v LJ; po eni verziji zasedajo samo 2x/leto, po eni verziji pa 1x/mesec. user posted image

Kaj je zdej res? Morda katera ve iz prve roke, al pa druge no...

Kokerkoli, dr. ribičeva mi je rekla, da pred septembrom zasedanja definitivno ne bo. napisala mi je še anapotnico za kri za hormone, ker to mi še edino manjka, ko pa sem se na naročanju hotla naročit za kontrolo izvidov od te krvi pri Ribičevi, sem dobila datum 26.09. user posted image  In po nobeni varianti ne morem prej, ne samoplačniško, ne tako, ne tako. Konec septembra pa basta! Samo za to, da ona pogleda izvid in reče; aha, no zdaj pa damo vse skup na konzilij.

No, če je varianta, da konzilij zaseda 2x/leto in da bo to recimo sredina septembra, se bo tale moj IVF gladko zavlekel za skoraj celo leto.

A mogoče katera ve, a je sploh nujno, da G pregleda te izvide, sej vse skupaj itak konzilij še enkrat pogleda. A gre najin karton že zdaj v kakšno posebno mapo za konzilij al ga šele potem pošljejo, ko G pregleda še enkrat vse izvide. Al kako to gre... user posted image

Mal sem zmedena, se mi zdi, da se zadeva pri nama vleče v nedogled. Za vsak izvid moram pol čakat 3 mesece, da ga G pogleda in potem mi reče, pridte čez 3 mesece in potem tako dalje in tako dalje... Evo zdej je že 1 leto od laparo, že 6 mesecev od klomifena in menopurja, tud če me konzilij obravnava septembra bom šele drugo leto na vrsti, ker je 4 mesece čakalna doba od vabila. Ma nej gre vse skup nekam, namest da bi mi pomagal in bi zdele planirala že druzga user posted image  davkoplačevalca in potem še tretjega, me bojo zaj... dokler nam stara 40 let in bom vesela, če bom spackala vsaj enga.

No tole moje eno vprašanje se je sprevrglo v žolčen izliv, se opravičujem,... papir vse prenese; a mi lahko vseen katera da kakšno spodbudno informacijo?

Hvala in uživajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v zvezi z IVF...
20.6.2006 17:50:06   
Anonimen
Živjo mijavček!
Jaz nimam dobrih izkušenj z lj G in konzilijem. Tudi meni se je vse to dogajalo in vleklo v nedogled. 2  leti so mi delali vse preiskave, potem sva pol leta čakala konzilij, ker ni bilo nič, sva klicala G in ta nama je sporočil, da so določeni testi zastarali in moram ponovno dati kri. Halo tolk časa ti delajo teste, da potem zastarajo in moraš še enkrat. In če ne bi klicala, bi lahko še zdaj čakala. Moram pa reči, da nisem edina, ki se ji je to zgodilo. Končno opravim še ta test, ko mi G reče, da pa zdaj morava vsaj še pol leta čakat ( 2 meseca, da se konzilij sestane in nato še čakanje, da prideš na vsrto. Čakalna doba pa je dolga). Meni je G reku, da vsake 2 ali celo 4 mesece zasedajo. Pobrala sva šila in kopita kolikor je bilo možno in še isti dan poklicala Reša. Drug teden sva bila tam na vrsti in ker sem na srečo glih začela s ciklom, mi je takoj dal klomifen in kasneje preveru, če vojaki sploh kam priplavajo in če reagiram na stimulanse. Naslednji cikel sem že bila na inekcijah in punkciji. Vse poteka hitro.
Vidim pa tudi, da nekatere punce so zelo zadovoljne z lj.

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2006 17:55:46   
biba 1
Ojla!

Žal rabiš še hormonski izvid, šele potem oddajo tvojo mapo na konzilij.
Mi pa ni jasno, zakaj moraš čakat do septembra za te hormone, saj ti mora G dat samo napotnico za laboratorij, daš kri in izvid je takoj?! Če te pa drugače prav razumem pa nisi dobila datuma pri tvoji G prej kot takrat? Ja to je pa mal svinuser posted image ...
Pr men je blo isto, sem končno prišla do G pa je blo še neki treba, pol spet čakaš na termin mesec-dva, itd....
Jaz sem čakala od avgusta, ko mi je moja G dala napotnico za IVF, pa do junija letos, ko sem imela prvi postopek.
Verjemi sem mislila, da nikoli ne bo prišel ta dan, ampak če zdaj gledam nazaj, je čas zelo hitro minil. Tako, da kar pogumno in ne sekiraj se preveč, ker ne bo nič drugače, oni se pa za nas itak tud ne!

Srečno!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2006 20:23:28   
siskamiska
Cao,

no še ena k je na istem kot jaz. Meni je G rekla da zasedajo celo 2x na mesec????? user posted image user posted image oz. pol k sm jo mal čudn pogledala je rekla da je konzilij vsak mesec. Od mojga zadnjega obiska pri G je sloraj 4 tedne pa še ni nič.
Mi je pa rekla da ko pride pošta da naj oba prideva nazaj k njej po napotnico za transfuzijo krvi. Aja, dala mi je pa že napotnico za postopek k gor piše katere zdravila bom imela. In to naj bi bilo to. Zdj pa samo še čakanje...........................user posted image user posted image user posted image

upam da nama kmalu mine

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2006 9:30:16   
emaa
Mijavček kontaktiraj sestro Alenko Hribernik, Ivf koordinatorko. Meni je rekla, da konzilij zaseda vsak teden, je pa veliko odvisno od tega kdaj da G papirje. Baje Ribičeva oddaja papirje vsakih 14 dni, razen če je ni. Tvoja mapa pa je že pri IVF koordinatorki, meni je takrat povedala, da ne rabim čakat na termin pri Ribičevi, ampak lahko papirje oddam takoj, ko jih dobim. Morda se ti splača prositi tvojega G, da te da na hormonske preiskave, čakala boš na rezultate 3 tedne, naredila kopijo in jo odnesla sestri Alenki Hribernik, ki jo bo vložila v tvojo mapo. Mene so obravanavali takoj, ko je bila dokumentacija kompletna, niti na Ribičevo nisem čakala, da bi vse oddala. Tako, da kar pogumno, Hribernikova je dosegljiva vsak dan od ponedeljka do petka, od 9-12 na tel. 522 60 74. Pa veliko sreče, najbolj točne informacije boš dobila od nje.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2006 12:14:40   
siskamiska
Mijavček, klicala sem koordinatorko za IVF in je rekla da bo še en konzilij sigurno do dopustov , to je do 15.07.user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2006 13:10:43   
Mijavček
Oj,

samo rada bi se zahvalila vsem puncam, za spodbudo in informacije. res iskreno hvala.
Seveda, Hribernikova, ne vem, kako, da se nisem že sama spomnila na njo. bom šla kar do nje.
LP M.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?