|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponorelo vse ali samo hormoni
20.6.2006 14:14:28   
Anonimen
odkar pomnim da imam M imam zeloooo redno.
sedaj pa..........
odlocila sva se da bova delala na user posted image  in prvic probala. Po tem sem imela vse simptome nosecnosti za katere sem predvidevala da so psiholoske narave pa sem rekla da bom vseen pocakala 25 ko bi mogla dobit naslednjo M da naredim test.
vse me je zafrknilo in M sem dobila ze danes 20.6.. je sicer drugacna. vedno sem imela na zacetku nekoliko bolj rjavkasto sluz nato pa M naprej normalno, sedaj mam pa od prve sekunde napres zivo rdeco redkejso kri brez vonja....
kaj je zdaj to predcasna M, ponoreli hormani ali kajjjjjjjjjjjjjjjj?????

povejte mi kako naj sedaj opravim test ce je sploh se smiselen ko pa me zadeve prehitevajo in zakaj sem pa zdaj kar naenkrat tako na hitro dobila M.

lp      
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponorelo vse ali samo hormoni
20.6.2006 16:34:04   
Anonimen
To pa kar predobro poznam...user posted image Tudi jaz prav posebnih problemov nisem imela predno sva se odločila za user posted image . Bila je točna na 27-30 dni, potem pa enkrat 24 dan, drugič 35 dan... sej, ko pride prej je še kar, ampak ko pa tako ogromno zaostaja in misliš, da si že user posted image ... Ah, pa da ne naštevam koliko nosečniških znakov sem že imela. Vsak mesec nekaj posebnega, nekaj drugega, enkrat bolijo joškice za umret, drugič čisto nič,... Ne vem. Pomojem je to psiha. Vsaj v mojem primeru.

Koliko pa je močna krvavitev in koliko časa že traja?
Drugače pa kar počakaj, da bo user posted image mimo in se probajta čimbolj sprostiti in ne misliti na dojenčka, pa bo. Enim rata takoj, enim kasneje, se mi pa zdi da vsi prej ali slej pridemo na cilj.

Lp, jjasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 7:35:51   
Anonimen
test sploh ni vec potreben ker je prisla intenzivnauser posted image . pa upajmo na vec srece naslednjic.
zanima me pa nekaj.
kako se najbolj skoncentrirat oz. pripravit da zanosis hitro.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 13:09:33   
Anonimen
Če bi vedela odgovor na tvoje zadnje vprašanje, bi bila sedaj že v 6 mesecu, tko ni pa še nič...

Pa da bi čimprej zagledala user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 14:21:50   
BarbaraE
Jaz bi ti samo odgovorila, da se čim bolj sprostita in uživajta med delanjem. In ne biti tako skoncentrirana na samo misel, a bo tokrat ratalo, ali ne. Vem, da ti bo težko, ker sem bila sama na istem. Vedno znova razočaranja, ker je prišla M. In potem sem si počasi rekla, bo že. Tako ali tako pa sva bili z G dogovorjeni, da se jeseni vidiva. In poglej ga zlomka, tik pred dopustom, naredim test in user posted image . Aja, raje ne razlagam, da sem pred pričakovano M imela vgnezditveno krvavitev in to itak razumela kot M, ki pa je čudežno trajala le en dan. Skratka ... vidva uživajta med user posted image user posted image user posted image  in se poskusi čim manj s tem obremenjevati. Sploh pa mislim, da se največ otrok naredi med user posted image  Tako da . AKCIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?