Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ponorelo vse ali samo hormoni 20.6.2006 16:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa kar predobro poznam... Tudi jaz prav posebnih problemov nisem imela predno sva se odločila za . Bila je točna na 27-30 dni, potem pa enkrat 24 dan, drugič 35 dan... sej, ko pride prej je še kar, ampak ko pa tako ogromno zaostaja in misliš, da si že ... Ah, pa da ne naštevam koliko nosečniških znakov sem že imela. Vsak mesec nekaj posebnega, nekaj drugega, enkrat bolijo joškice za umret, drugič čisto nič,... Ne vem. Pomojem je to psiha. Vsaj v mojem primeru. Koliko pa je močna krvavitev in koliko časa že traja? Drugače pa kar počakaj, da bo mimo in se probajta čimbolj sprostiti in ne misliti na dojenčka, pa bo. Enim rata takoj, enim kasneje, se mi pa zdi da vsi prej ali slej pridemo na cilj. Lp, jjasna
|
|
|
|
RE: ponorelo vse ali samo hormoni 22.6.2006 7:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
test sploh ni vec potreben ker je prisla intenzivna . pa upajmo na vec srece naslednjic. zanima me pa nekaj. kako se najbolj skoncentrirat oz. pripravit da zanosis hitro. lp
|
|
|
|
RE: ponorelo vse ali samo hormoni 22.6.2006 13:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bi vedela odgovor na tvoje zadnje vprašanje, bi bila sedaj že v 6 mesecu, tko ni pa še nič... Pa da bi čimprej zagledala !
|
|
|
|
RE: ponorelo vse ali samo hormoni 22.6.2006 14:21:50
|
|
|
|
BarbaraE
|
Jaz bi ti samo odgovorila, da se čim bolj sprostita in uživajta med delanjem. In ne biti tako skoncentrirana na samo misel, a bo tokrat ratalo, ali ne. Vem, da ti bo težko, ker sem bila sama na istem. Vedno znova razočaranja, ker je prišla M. In potem sem si počasi rekla, bo že. Tako ali tako pa sva bili z G dogovorjeni, da se jeseni vidiva. In poglej ga zlomka, tik pred dopustom, naredim test in . Aja, raje ne razlagam, da sem pred pričakovano M imela vgnezditveno krvavitev in to itak razumela kot M, ki pa je čudežno trajala le en dan. Skratka ... vidva uživajta med in se poskusi čim manj s tem obremenjevati. Sploh pa mislim, da se največ otrok naredi med Tako da . AKCIJA!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?