|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mi pripada...
20.6.2006 12:05:24   
Anonimen
Torej ,kaj mi pripada od države(če sploh kaj) , če se odločim ostat doma pri dveh otrocih , ker gre moj user posted image  delat v Avstrijo in bi se vsak dan vozil tja v službo.Jaz sem pijavljena na borzi kot iskalka zaposlitve in če dobim službo bom morala delat deljeno in zato tudi najt varuško za otroka.To pa seveda pomeni , da mi ob polačilu varstva od plače ne bo glih kaj ostalo denarja . Zato se mi zdi , da je potem bolje , da sem sama z njima kot pa nekdo drug.Zato še enkrat prosim , če se katera na to kaj spozna : ali mi pripada kakšna denarna pomoč , zavarujem se lahko verjetno po user posted image  , kako je potem z kasnejšo pokojnino. Je pa jasno , da mislim potem , ko otroka malo zrasteta zopet it v službo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mi pripada...
20.6.2006 23:29:58   
Anonimen
V bistvu je zadeva popolnoma preprosta. user posted image
Če bo imel tvoj mož plačo večjo od cca. 110.000 SIT, potem ti od države ne pripada nič. Dvomim pa, da se bo v Avstrijo vsakodnevno vozil za manj denarja od tega, kajne? user posted image
Če misliš, da bi vam finančno zneslo, da dela samo mož, potem sploh ne razmišljaj in ostani doma.
Pokojnina? Saj veš - dobiš jo, ko imaš ali dovolj let delovne dobe ali pa ko si dovolj stara (starostna pokojnina). Lahko si pa takrat, ko si brezposelna, delovno dobo plačuješ sama. Pogoj je (vsaj bil je), da si dodatno zdravstveno zavarovana. Glede pokojnine si potem takorekoč na istem. Ampak počasi, bejba - ko bomo mi dovolj stari za penzije, penzij sploh ne bo več! user posted image  Samo še tisto bo, kar bomo imeli v lastnem štumfu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj mi pripada...
21.6.2006 6:34:21   
diva 4
Keransa -  pa ti si zlata.Hvala za odgovor.Smo že našli drugo rešitev.V isti hiši živi babica , ki je nepokretna  in rabi vsakodnevno pomoč.Do zdaj je za njo skrbela mama, ki pa zaradi starosti tega tudi več ne zmore , pa se bom jaz zaposlila doma kot družinska pomočnica.Sedaj pa moram počakat , ker gospa , ki to ureja trnutno ni v službi, ta , ki jo pa nadomešča pa ne pozna dobro postopka in je pač treba počakat.Še enkrat hvala lepa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?