|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KJE
19.6.2006 15:34:08   
Anonimen
KJE SEXSATE NAJRAJE.....KOPALNICA

DNEVNA ,KUHINJA ,OTROŠKA ,ZUNAJ???

A BI KDAJ SE SPUSTILI V SEXS V TROJE ALI ŠTIRJE......OZIRIMA S NAJBOLJŠIMA KOLEGOMA........

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KJE
19.6.2006 15:38:51   
Anonimen
Seks je nekaj povsem normalnega in to počne vsak tam, kjer mu najbolj ugaja.
To je seveda stvar posameznika in za to res ni potrebno na forumu tako kričati z velikimi črkami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2006 16:22:55   
cukerček
odvisno kje sem v tistem trenutku, ko se mi zahoče, če sem doma, če sem doma pol doma če sem zunaj pa tudi ni problema, v moji okolici je veliko primernih prostorov, na kopališču sem tudi že prakticirala in sex v troje sem že tudi sprobala. nekaj norega in nepozabljivega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2006 19:19:39   
Anonimen
CUKERČEK TO  V TROJE MORA BITI NEKAJ NOREGA....TUD MENE BI  MIKALO SAM ZDAJ ŽE IMAM OTROČKE....
A TO STE DVA TIPA IN TI ALI DVE BEJBI IN EN TIP.....

RES TO JE ZIHER NEKAJ NOREGAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2006 21:35:10   
Anonimen
Mene bolj zanima v štiri - dva para, ki se dobro razumeta in sta si zelo všeč ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2006 21:35:32   
Anonimen
Anonimna, ne vem če so ravno otroci ovira za trojčka. Jih pač daš tisto noč v varstvo. Bolj je tu problem, kako bi se tvoj partner odzval na to idejo. In ti povem, da bi bil on sigurno zagret, da bi on, ti pa še ena bejba, ker definitivno pa pri moških odpade, da bi si žensko delili še z enim moških. Vsaj kolikor je meni znano.
Pri meni trojček odpade. Mi pač ne paše-sicer še nisem poskusila, ampak svojega lubija ne bi delila še z neko žensko, pa tud en mi je v postli čist zadost, včasih je še preveč en sam...user posted image
Seksali smo pa že na skoraj vseh koncih in karjih, ampak kavč ali pa postelja sta še vedno najbolj udobni.

Drugače pa velike črke pomenijo KRIČANJE.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2006 22:02:29   
ta_mala_
Najraje v svoji pojstlci, hehe. V 3 al pa 4 me pa zdaj ne mika več kej dost. To je blo včasih bolj aktualno, ko smo bili še mlajši...user posted image  maturanc....hja, to je bil žur in pol. Da vam zaupam, smo bili jaz, 2 sošolca in eden iz paralelke. Vsi trije so bili najbolš kolegi, so bili že v osnovni šoli sošolci. Jst pa mal kasnej ratala ta bolš kolegica user posted image
Zdaj se ne vidimo več. Ampak enkrat se je treba v resn zakon spustit ane. Če majo pa kateri tak zakon, da kdaj še kakšnga povabijo pa tut prou ne user posted image

< Sporočilo je popravil ta_mala_ -- 19.6.2006 22:11:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2006 22:07:01   
Minkaa
probali vse sorte a najbolje je meni kar na postelji

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu ta_mala_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2006 23:17:05   
natalia
pa daaaaajuser posted image . jaz najraje v postelji,v temi.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2006 8:37:56   
Anonimen
Naju s partnerjem sex v troje tudi mika-jaz, še ena bejba in on. Že velikokrat sva se pogovarjala o tem, ampak predvsem jaz nikakor ne najdem poguma-muči me predvsem zdravje "tiste druge", ker to z mojimi kolegicami ne bi počela. Tisti, ki ste že sprobali v troje-kje ste našli še tretjo ali tretjega, kako ste vedeli, da je ona prava, ali ste se že prej poznali, ali ste se prvič videli....

Drugače pa sexamo večinoma kar doma, na kavču, v postelji, v kopalnici. Prej smo pa tudi v naravi, sedaj ne več-ni nikoli prave prilike.

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2006 9:16:19   
Anonimen
draga anonimna, enak problem imaš kot jaz. Jaz tudi tega ne bi počela s svojimi frendicami, ampak če bi pa kar tako eno našla, bi me pa definitivno skrbelo, da ne bi kaj fasala.

Ajde tiste, ki ste to že počele povejte, kako ste našle primerno osebo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2006 10:46:12   
cukerček
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

CUKERČEK TO  V TROJE MORA BITI NEKAJ NOREGA....TUD MENE BI  MIKALO SAM ZDAJ ŽE IMAM OTROČKE....
A TO STE DVA TIPA IN TI ALI DVE BEJBI IN EN TIP.....

RES TO JE ZIHER NEKAJ NOREGAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bile sma dve ponci in en fantn na sosednji postelji pa parček ki se nam ni želel pridružet.
Vsaki ki si to želi sprobat priporočam, da vse zadržke čimprej vstran vrže in proba, meni ni niti malo žal in če bi našla še kdaj koga ki bi bil za akcijo bi ponovila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.6.2006 10:58:38   
Anonimen
Kje: zunaj na avtuuser posted image
Koliko: tri osebe, ena ženska in dva moška
Reakcija: super, neverjetno in nepozabnouser posted image
Priporočilo: vsaj enkrat je treba probati, je noro.

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.6.2006 11:42:19   
cukerček
mi smo se že poznali dalj časa, tak da sem vedla da ne bom česa fasala, pa še kondomi so bili v igri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.6.2006 11:50:31   
Anonimen

Vceraj sva kar na terasi na deki.. je bila ze tema..

Druagce pa je boljs v 4.. kot v 3..

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2006 23:17:17   
siniti
uuuu tjazy, a to teoretično, al tud v praksi?user posted image

jz osebno ne bi niti v 3, 4 niti v 5... si ne predstavlam da bi moj zravn mene še eno mal prtisnu... mu u momentu prjatla odstranmuser posted image ... sploh pa niti nism razmišlala kej dost o tem... skratka mene ne mika... če pa koga druzga pa nimam predsodkov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?