Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 7:18:16
|
|
|
|
tejčica
|
Jutro punce! Danes zjutraj je bilo prvo tehtanje in kljub parim pregreham prejšnji teden je šlo dol še 0,5 kilce. Premika se malo po malo (važno da se!) in to rundo sem skupaj zbila dol 6,5 kg. Kar zadovoljna. Sedaj bom šla pa počaaaaasi na kolo, potem pa si privoščim eno veliiiiiiko šalco bele kave. Za zajztk bo jabolko, ki mi prav nič ne diši ampak drugega trenutno nimam (bo treba v nabavo). Za kosilo pa, kot sem že včeraj napisala, bodo težko pričakovani čevapčiči in zraven solata iz paradižnika in kumar. Za večerjo bo danes res kar enako, količina pa vprašanje če bo samo polovična. Teja., ti si pa imela pravo "čistilno" ta vikend. Hitro se pocajtaj in gremo v nove boje. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 8:33:29
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravljene. Samo, da javim, da nekako ne najdem poti nazaj na dieto. Totalno sem zabluzila. Verjetno sem prehitro začela spet z dieto in mi je že brezvezna, pa še kg bolj ali manj stojijo. Bom prenehala in se je spet lotila čez nekaj časa. Ta čas pa pazila, kaj jem. Punce, vztrjajte še naprej.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 9:24:05
|
|
|
|
amy26
|
Danes bo pri meni sadni dan saj sem čez vikend kar grešila, tako da sem že popapcala jagode pol bodo še melone pa spet jagode pa kakšna zelena solata. Kg so šle mal gor za +0,4 tako da je sedaj skupaj -5,2 kg
|
|
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 11:55:07
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Ej, sam tile dnevi grejo pa tooooook hit skoz. A ni to cool?? Jst sm pa dons ful vesela, ker je ta teden ne glede na nihanje šlo dol 1.5kg - skupi je do sedaj to 8,5kg. Sicer me mal prehlad daje al je alergija... ne vem... ampak se bolša... je zmer tko... eh bo že Dons bo pa tkole: Z: kava, jabolko K: juha, solata, zrezek V: mogoče bojo pa dolgem času jajčka... točn!! to pa že dolg nism... No, mejte se fajn!! papa...
|
|
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 13:29:10
|
|
|
|
puka
|
Živjo, Ve ste že ulaufane v dieti,jaz bi pa šele začela.A kakšna ve koliko bi v 3 tednih shujšala z ločevalno,ker grem na morje takrat.Ve boste to verjetno vedele,ker ste to dale že skozi. Hvala za odvgovor
|
|
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 13:39:38
|
|
|
|
tejčica
|
Puka, izgubljanje teže gre pri vsakemu drugače. Eni na začetku izgubijo največ, drugim šele po kakšnem tednu ali več teža začne padati. Odvisno pa je seveda tudi od viška kilogramov. Več ko imaš za izgubit, hitreje padajo. Moraš pa vedeti, da na začetku gre iz telesa predvsem tekočina in traja nekaj časa preden, se začne topiti maščoba. Potem so tukaj še rekreacija, tvoje trenutne prehranjevalne navade... Poskusi in boš videla. Izgubit nimaš kaj - razen kilogramov.
< Sporočilo je popravil tejčica -- 19.6.2006 13:41:19 >
|
|
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 13:49:17
|
|
|
|
tejčica
|
MojcaH, sama najbolje veš kako ti odgovarja. Mogoče je za tvoje telo res bolje da malo počiva in se navadi na novo težo, saj si letos izgubila že kar veliko kilogramov. Pa pazi da res ne boš zavrgla vsega tega kar si dosegla v teh mesecih kot Odločna in Vztrajna. Vse pohvale. Pa malo nas še spremljaj, saj se kakšne vzpodbudne besede ne bomo branile.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 15:56:55
|
|
|
|
dory
|
Aja jst sem na -5,5kg se zmer :)
|
|
|
|
RE: vztrajne - 50 dan ( b ) 19.6.2006 16:50:50
|
|
|
|
Tejči
|
Pozdrav še od mene, ki sem danes (prvič padla na izpitu ) Ja, volje pri meni tudi ni več, ker mi gre zadnjih 14 dni vse narobe. Poskušam čim manj jest, čeprav se ne držim čisto ločevanja. Je pa šlo ta teden še 0,5 kg dol-skupno 6,5 kg. Bom se potrudla pred morjem 1 teden strikno držat-bo zame dovolj, da ne bodo vsi s plaže pobegnili. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?