|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težka vprašanja...
18.6.2006 16:12:37   
digi
Saj ne vem kam naj postavim to temo, vendar me malo zanima kako je kaj pri vas. Moj user posted image  je začel s težkimi vprašanji.... Kaj ti bi se ustrelila, da bi tvoje srce dali tvojemu otroku? (film sva gledala) Potem pa čez en dan: če bi se moral odločiti pri porodu ali naj rešijo tebe ali otroka- odločil bi se zate.... Mislim halo, res nočem razmišljat o takšnih zadevah, ampka moj me je pa res čist presenetil, glede na to, da je drugače bolj flegmatik.... Sicer pa: kaj bi ve rekle? Jaz mislim- vem seveda ne- da če bi bilo tako, da potem več ne bi mogla imet otrok, mu ne bi oprostila, da se je odločil zame.... Ne vem.... TEŽKO

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težka vprašanja...
18.6.2006 16:54:19   
soncece24
Očitno sta gledala John Quser posted image user posted image Res so težka vprašanja, po mojem je najboljši odgovor, da vsako takšno situacijo rešuječ, če nastopi, si grenit življenja vnaprej zaradi če-jev in bi-jev je brezveze. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2006 17:01:11   
digi
Hej sončese- to pa so vprašanja.... A bom nardil Aljo ali ne? he he he.... Ti povem? 7- ne murm verjamit:))))

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2006 17:01:46   
digi
sorry- ne sončese, temveč sončeceuser posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2006 17:03:15   
Anonimen
Če se partnerja o takih stvareh pogovorita prej, predne pride do njih (seveda - v upanju, da do tega nikoli ne bo prišlo), sta potem oba bolj pomirjena. Če za primer vzamem porod: mati ve, da če se zakomplicira in da če sama ne bo v stanju odločati, bo njuno skupno odločitev namesto nje povedal mož-oče. In je lahko mirna. Kajti vsako razburjenje, čeprav pri nezavestnem človeku ali človeku v komi, škoduje organizmu, v tem primeru pa posledično materi in otroku.
Jaz mislim, da je pametno reči kakšno o tem. Midva s Kamikazo recimo sva. Ustrelil se nobeden od naju ne bi (ali pa naročil umora ali pa kaj podobnega, no), ampak v primeru poroda se oba strinjava, da se Kamikaza odloči zame namesto za otroka. Mogoče hinavsko in sebično, mogoče ne - kakor za koga. Ampak takšno je najino mnenje.
Toliko takih situacij je. Npr. eden od naju v komi, drugi mora odločiti, ali se ga oživlja ali ne. In vem, kako je - če bi bilo na tem, da je eden od naju lažje prizadet ali invalid, potem sva ZA oživljanje. V primeru pa, da bi samo še vegetiral, čeprav uradno živ, sva oba za milostno smrt, kakor naj bi se temu reklo. Zase in za otroke.
Kaj pa vem - hude teme so tole, res.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2006 18:13:20   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: digi

Hej sončese- to pa so vprašanja.... A bom nardil Aljo ali ne? he he he.... Ti povem? 7- ne murm verjamit:))))

user posted image user posted image user posted image legenda - jaz mam 8 user posted image user posted image user posted image

Vidim, da si na šihtu in ti je dolgčas user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?