Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 18.6.2006 22:54:00
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Jaz mislim, da sem se nažurala....v pravem pomenu besede.... Zdaj pa žuramo včasih celo noč s tamalim.... rezultat je isti kot prej: zjutraj sem taka, kot če bi me cug povozil.... tudi pri meni je podobno..... ampak ga mislim še orenk žurat,ko bo mala dovolj zrela za nočno varstvo pri babici ali noni! Najraje pa ga žuram skupaj s svojim ...babje žurke mi niso nikoli ležale........
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 18.6.2006 23:09:19
|
|
|
|
natalia
|
žuranje........o, kje so tisti časi..... lp
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 19.6.2006 9:23:13
|
|
|
|
Magi*
|
midva greva tu in tam ven na kak koncert, vsak sam ali v dvoje. kakor pač nanese glede varstva. s prijatelji se običajno družimo v domačih okoljih. žur do jutranjih ur? - ne, že davno se mi več ne da. svoje sem odžurala, zdaj pa najbolj cenim, da se po prijetni zabavi/dobrem koncertu zjutraj zbudim spočita in polna energije. ni pa omejevanj, očitkov ipd. je pa seveda usklajevanje.
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 19.6.2006 13:12:41
|
|
|
|
marcela
|
Žuranje do zgodn jih jutranjih ur je že mene tudi zdavnaj minilo. Grem pa ven 2 krat na mesec v petek zvečer ven. Običajno na bovling in pijačo s kolegicami. Ostale petke se pa on potika. Oba hodiva tja kamor želiva, prideva ko prideva in si nikdar ne sponašava kje sva bila. Vsak rabi nekaj časa zase. Res pa redko pridem domov po polnoči, a to zato, ker se mi dlje ne da bit.
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 19.6.2006 13:31:57
|
|
|
|
KIRA
|
jaz nikol nisem žurala, sama pa sploh ne grem nikamor. mi je preveč dolgčas. odkar sva z možem skup, vedno greva skupaj na kak rojstni dan ali kaj takega, ampak to je vse bolj tako "za odrasle". ni pravi žur. sicer pa sedaj ko mava otroke, to odpade, ker nimava varstva.. saj niti na večerjo ne moreva ven, punci sta pa še premajhni za po oštarijah...
|
|
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 19.6.2006 14:27:36
|
|
|
|
Sita
|
Gostilne in bari naju niso nikoli zanimali, niti prej, dokler sva bila še oba samska in se še nisva poznala. Kadar kam greva, greva zmeraj skupaj, prijatelje pa raje povabiva k nam domov ali gremo mi k njim ali pa gremo skupaj v planine ali na jadranje. V gostilno greva samo na obletnico faksa, da se srečava z nekdanjimi sošolci - pa spet skupaj, saj sva bila kot študenta sošolca. Ločena sva samo takrat, ko gre on kam poslovno ali jadrat z moško družbo na kakšno regato (kar je zelo redko, zdaj ko je pa njegova posadka zrastla, bomo šli pa vsi skupaj na regato in tekmovali z drugimi) ali pa jaz v Ljubljano za kak teden poleti k prijateljicam in sorodnikom pa na morju smo večkrat same, ker ni denarja, da bi bili lahko ves čas skupaj (sicer bi pa zagotovo bili skupaj).
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 20.6.2006 22:42:41
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem svoje ŽURERSKE dni dala mimo (hvala bogu)... Saj me še prime tu in tam in si zaželim iti ven, se naplesati,...In grem. Včasih sama s kolegicami (čeprav so to bolj babji čveki, kot pa plesanje in žuranje), največkrat pa greva ven skupaj (na kak dober koncert ali pa tudi kar tako). Moj tudi rad vsake kvatre enkrat zabluti s kolegi iz žurerskih dni.. Nekega prepiranja okoli tega pri nas ni. Ga ni nikoli bilo...Imava te stvari pošlihtane in ne zganjava nekih scen in ljubosumja okoli tega.
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 20.6.2006 23:09:21
|
|
|
|
Mateja82
|
jaz sem bolj doma moj pa gre s prijatelji vsake toliko časa na kakšno pivo.. pa nimam nič proti, če se ima lepo. Ampak men je najlepše kadar greva skupaj kam. Včasih sva zelo veliko hodila naokoli, skoraj vsak vikend v kino, večerjo,izlete. Zdaj tega odkar je ni več tako veliko, oz. skoraj nič več. Pa zelo pogrešam takšne zmenke. Zdaj gremo vsi trije skupaj največkrat kakšnim prijateljem na obisk ali pa v shooopingggg . Drugače pa mislim da so se časi norega žuranja zaključli, zame še preden sem zvedela da bo Nazadnje sem ga žurala na prijateljičini poroki pred natančno enim letom, en teden po tistem sem pa zvedla da sem .
|
|
|
|
RE: Kako je z vašim žuranjem?? 21.6.2006 13:06:09
|
|
|
|
NRMM
|
Uff žuranje kaj je že to??? Sem se nažurala predvsem lani in ni mi žal . Vsak mi je rekel, da še naj izkoristim nosečnost za takšne in drugačne stvari in sem jo res popolnoma, sicer večinoma v družbi mojega moža, bilo pa je lepo. Sedaj pa čakamo, da Maruša malo zraste, da bo lahko kakšno noč prespala tudi pri mojih in,da si bova vzela z možem čas zase. Se pa ne strinjam z babylove.......a če si v družbi moških s tem ne spoštuješ moža??? Se prav nič ne strinjam s tabo, je dosti bolj prijetno bit v družbi z ok fanti, kot pa s kakšnimi ženskami. Bi pa zelo rada šla na kakšno srečanje RR-ovk katero mi nikakor ne rata, zaradi službe ki jo ima mož, ampak tudi to bo 1x naneslo.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?