Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: shranjevanje mleka za kašice 17.6.2006 9:36:45
|
|
|
|
Talči
|
Pozdravljena, jaz sem si shranjevala mleko v stekleničke 2 dcl od sokov (Spar, Fructal, Frutek). Na vsako sem napisala datum in jih dala zamrzniti (najprej ohladila v hladilniku, potem pa v zmrzovalnik). Ker imamo zmrzovalnik na 3 predale (pod hladilnikom), sem pustila mleko samo 4 mesece, ne 6. Če pa imate ločen zamrzovalnik (skrinjo ali omaro), pa je lahko tudi 6 mesecev. Na posodicah od Aventa boš bankrotirala. Jaz sem skupaj porabila cca 80 stekleničk. Uporabljala pa sem Aventovo črpalko. Sicer mi je bilo na začetku ful čudno, potem pa sem to opravila čisto mimogrede. In moram reči, da je imel kašice z mojim mlekom bistveno raje, kot tiste iz škatle. Marsikatera mama se mi je čudila, kako se mi da, pa da je to samo delo itd. ampak meni ni žal in bi to ponovila. Zdaj smo stari 10,5 mesecev in imam menda še 4 stekleničke. LP Talči
|
|
RE: shranjevanje mleka za kašice 17.6.2006 21:02:47
|
|
|
|
Anonimen
|
MEni je bila to ena sama packarija - črpanje ven . Jaz sem mu dala mleko naslednji dan po flaški ali sem ga črpala, če sem kam šla. Za zmrzovalnik sem pa brala Jančikin post - pa sem si mislila, da mu dam raje dodatek, ko ga ne bom več dojila, kot pa mleko s kovinskim priokusom. Zdaj je star 7 mesecev in se še vedno dojiva. Za kašice pač uporabim dodatek. Kašico dobi edino zvečer po kopanju. Ponavadi je tkrat tako lačen, da mu komaj v mikrovalovki v 45 sekundah ogrejem vodo - tao tečnari. Da bi pa potem to še talila ... Saj vem, da bi lahko dala to prej ven,...vendar raje imam dodatek JAz sem imela Aventovo črpalko, ki sem jo rabila verjetno eni 5x PA še to: mlečne kašice imam itak takšne, ki se mešajo z vodo in ne mlekom. Zelenjavnim kašicam sem pa dodala mleko mogoče 2x
< Sporočilo je popravil URSKA -- 17.6.2006 21:07:03 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.