|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   folna kislina
16.6.2006 20:26:08   
Anonimen
nekaj sem zasledila glede folne kisline: katere tablete ste jemale in zakaj se morajo jemati? jih dobiš brez recepta? koliko stanejo?

Hvala za odgovor
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: folna kislina
16.6.2006 20:38:15   
lana38
Tifol, brez recepta, okrog 988,00 sit.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2006 20:42:39   
ona
Jih G predpiše tudi na recept,rabijo pa se pit v prvem tromesečju nosečnosti predvsem zaradi otročka,točno pa ne vem zakaj.
Piješ jih lahko tudi 6 mesecev preden imaš namen zanosit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2006 20:44:33   
Anonimen
najlepše hvala, zelo mi pomagate

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2006 20:45:41   
lana38
Zadostna količina folne kisline pomaga pri zapiranju nevralne cevi pri zarodku in tako preprečuje nastanek spine bifide, ki je zelo huda okvara pri otroku.
LP

lana38

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2006 20:51:50   
Anonimen
Piješ jih lahko tudi 6 mesecev preden imaš namen zanosit

Jah, piješ jih lahko vedno, saj so to samo vitamni in folno kislino vsebujejo tudi nekatere pijače (sokovi), pa multivitamniske šumeče tablete,...
Treba pa jih je jemati, ker s hrano ne dobimo zadostno količino folne kisline v telo in v dobi nosečnosti jo potrebujemo več. Se pa ne bi obremenjevala s pitje folne kisline. Ko boš zanosila začni jemati tabletke in bo čisto v redu. Jaz sem jih prve tri mesece jemala, pa sem ugotovila, da ne bo šlo tako zlahka in sem rekla, da ko ugledam dve črtici nadaljujem, pa jih še nisem. Žal. Če gledam koliko denarja sem že vrgla stran za razne tablete, vitamničke, ovulacijske teste, teste nosečnosti te kr glava boli in delamo na dojenčku šele od januarja!

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2006 20:41:34   
bamby
JJasna, meni se pa zdi, da se najbrž malo motiš. Meni je namreč moj G rekel, da je folno kislino potrebno jemati le vsaj 2 meseca pred zanositvijo, ker potem, ko je otrok že na poti, nimajo več učinka na plod. Osnova se napravi pred zanositvijo. Je rekel, da farmacevti že priporočajo še naprej jemanje tabletk, vendar le zaradi tega, da jih prodajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2006 22:08:00   
Anonimen
bamby, folna kislina je preventiva pred nepopolnim zaraščanjem hrbtenice pri plodu. Se pa folna kislina hitro izloči iz telesa, se ne nabira kot špeh na stegnih. Hrbtenica se zarašča v prvih mesecih nosečnosti, tko da jo je smiselno jemati vsaj v prvem tromesečju. 

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?