Anonimen
|
JOJ, verjamem da ti je težko. Če si predstavljam sebe v taki situaciji, bi se kar razjokala. Vem, da se ne bo hotel pogovoriti, saj vem kako gre moškim to težko od rok, pa vendar. Najdi primeren trenutek, ko bosta sama, ko bo prijazen, ko bo pogovor stekel, takrat mu povej, da tako ne moreš več naprej. Da se počutiš samo, da si osamljena tudi če je ob tebi, saj ti ne nudi čustvene podpore, da si želiš, da bi se imela rada kot na začetku, da enostavno tako naprej ne gre več. In njegovo lutanje s prijatelji.. pijača...da si takega življenja ne želiš, da morda če se bo tako nadaljevalo tega ne boš več zmogla... Ni potrebno da mu daješ ultimate, le v zraku naj obvisijo besede, da se bo zamislil, da te morda lahko izgubi, tebe in otročka. Daj mu vedeti, da si trdno odločena, da tako naprej res ne gre več. Konec koncev kaj naj s takim, ki pije in so mu več prijatelji. Vem da je lahko biti pameten, a če mu je do tebe, se bo potrudil. Morda je samo malo zašel. Daj pa mu na znanje, DA TEGA NE MISLIŠ VEČ PRENAŠATI. Kajti če boš samo tiho trpela, se ne bo spremenil. Mislim nate, in vem kako je saj sem tudi sama imela podobnega ob sebi, ki mi je požrl veliko živcev in me stal precej solza. Joj, ni vredno res. A ob tebi je otroček, zato zaradi njega poskusi vse kar se da. Vso srečo!
|