|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrbni očka
16.6.2006 14:54:04   
L&F&B
Včeraj ponoči. V lekarni. Zvečer me je začela boleti glavauser posted image , pa doma nič. Se sprehodim do dežurne lekarne v mestu. Ma je bla kar vrsta, sem stala tam pred vrati. Notri pa nekaj mladcev, starejši par in ženska z očitno bolnim otrokom, ki ji je spal v naročju. Starejši par jo je spustil naprej, obenem pa agitiral na ostale, da bi šla lahko naprej. Ma logično, zelo razumna obzirnost. Mati hvaležna in prav nič vsiljiva, da bo že počakala, ko je videla neodziv mladcev pred njo. Ma jaz sem bla sama in imela preveč časa, pa sem opazovala sceno. Vsi ti so mladeniči so prišli po zdravilo za svoje otročičke in glasno prigovarjali farmacevtu, pa še v diskusijo so se spravili z njim, kako se ja pravilno jemlje to zdravilo. Samozavestni, nastopaški in samovšečniuser posted image . Ma če bi imeli user posted image kje v avtu, bi jih še razumela. Mogoče so hoteli dokazat, da imajo zelo pomembne zadeve, ki so veliko pomembnejše, kot da bi pokazali kanček obzirnosti do mamice z bolnim otrokom v naročju.
Saj situacija ni bila kritična, gre se zgolj za občutek in pomoč do soljudi. Saj nismo samo mi in naše potrebe. In meni je tako toplo pri srcu, ko gremo kam skupaj ven in mož s toplino in občutkom pomaga samskim materam z majhnimi dojenčki, čeprav imamo tudi sami malega otroka. Ne, ne bi hotela, da je brezobziren do šibkejših od naju, zaradi naju. Saj s tem ustvarja prijazen svet za vse nas. In pa, a ne bi malo razložili svojim možem, da vse lepo in prav, da nas ščitijo in skrbijo za nas, a ne na račun pomoči potrebnim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skrbni očka
16.6.2006 17:45:25   
srki
Res je kot si napisala, nihče nima več nobenega odnosa do soljudi, vsi so pomembnejši, vsi so tako pametni, vsi so oh in sploh naj naj.

Jaz bi verjetno, če bi tam stala, pa tudi kakšno rekla na račun tistih mladcev, da bi slišali. Ne bi jim mogla bit tiho.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2006 21:49:26   
natalia
lahko bi tudi farmacevt pokazal dobro voljo...

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2006 22:31:47   
rija
To pa ne.

Se mi  je podobno zgodilo predvčeraj v naši glavni lekarni, kamor grem itak silom prilke....
Pred mano, bila sem z malim, ki je ob prihodu v lekarno še spal, je bil "znani" soboški psihiater, ki si je svoje pol ure poskušal očala z dioptrijo in farmacevtka mu je skoraj dobesedno v rit zlezlauser posted image ....za njim pa se je delala kilometerska kolona ....in nobena od farmacevtk, dokler moj mali ni že histerično jokal, se ni spomnila, da bi odprla še eno blagajno....toliko o prijaznosti ljudi.....

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2006 22:34:17   
babylove
Jaz sem bila 1x pred dežurno lekarno z vročičnim dojenčkom, pa res mrzel veter je pihal v sunkih.
Pred mano en francoski buržoazni par srednjih let, lepo oblečena, ona sfrizirana itd. Ter en neobrit Arabec v neuglednih oblačilih. Pa uganite, kdo me je spustil naprej? In še zdravila mi je hotel plačati, ker z malim v rokah nisem takoj denarnice iz torbice potegnila.

(odgovor članu L&F&B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2006 9:49:27   
Anonimen
Ne razumem, kaj te je tako zmotilo?

Ne vem, zakaj so očetje, ki ponoči sprašujejo kako otrok jemlje zdravilo "nastopaški in samovšečni"? Saj farmacevt (in ne trgovec) je v lekarni zato, da pojasni, kako se zdravilo jemlje in kakšni so stranski učinki. Mene osebno bi to zelo zanimalo, sploh če bi šlo za zdravilo za bolnega otroka. Kako pa veš, da so bili njihovi otroci "manj bolni" od tistega, ki je mami spal v naročju?

In če je mati rekla, da po že počakala, kje je potem pomanjkanje "obzirnosti"? Meni osebno gre strašno na živce, če me zaradi otroka obravnavajo kot popolnma enokrapravnega občana samo zato, ker imam majhnega otroka.

Če imaš ti tako obzirnega moža, res ne vem, zakaj ponoči on ne hodi v lekarno?

(odgovor članu L&F&B)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2006 17:07:42   
mika
Kako pa veš, da so bili njihovi otroci "manj bolni" od tistega, ki je mami spal v naročju?
Bili so doma, tega je pa mama imela zraven in si je verjetno čimprej želela domov. Žal nimajo vsi možnosti otroka pustit doma, medtem ko je treba po zdravila. Ker pa očitno ni hotela biti vsiljiva je počakala.
A zdaj razumeš ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2006 20:46:08   
Anonimen
"Meni osebno gre strašno na živce, če me zaradi otroka obravnavajo kot popolnma enokrapravnega občana samo zato, ker imam majhnega otroka." to nej bi bil kao citat.

tole je pa mal kontradiktorno, a ne anonimna?!

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 17.6.2006 20:48:26 >

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?