|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možna alergija?
16.6.2006 14:16:50   
MIN
Danes sem moji devet mesečnici dala za probat pač smoki(vsebuje 22%arašidov)po približno 20 min.se je začela grozno mencat po očeh.En uček je postal čisto zabuhel,po vratu je dobila take izpuščaje,kot če se opečeš s koprivo,po obrazu pa je bila čisto rdeča.Dojiva se ene 3-4×na dan,jaz jem vse normalno.Res pa je da se ne znebiva izcedka iz nosa.Je možno da je to alergija?kakšne so kaj vaše izkušnje s tem?kolk je to kaj nevarno?je možno da bi otrok padel v šok kljub majhni količini zaužite hrane?
hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možna alergija?
16.6.2006 14:30:31   
Geja
Lahko bi bila...
Da boš pomirjena pokliči pediatra in vprašaj !

čau,čau
Geja

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2006 15:18:18   
jakaracman
Ja sigurno je alergija, lahko bi se zadušila.Jaz sem jedla mandlje in sva se samo dojili , mala je tudi otekala in bila rdeča.Nič več smokijev!

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2006 15:20:43   
BarbaraO
Glede na navedeno je po mojem mnenju alergija. Moja punčka je dobila alergijo pri 5. mesecu in takrat so me pediatri pošteno prestrašili, ko so mi povedali, da če bi se alergija pokazala na vratu oz. požiralniku, bi le-ta lahko tako zatekel, da bi se punčka zadušila, še preden bi uspela priti do njih (moja je dobila zelo močno alergično reakcijo na kapljico mleka (si ne predstavljam, kaj bi bilo, če bi naredila požirek), pokazala pa se ji je kot bruhanje, rahlo dušenje, roke (zgornji del - ne dlan) so ji pa v 5 sek. tako zatekle, kot bi vzhajalo testo).

Nič kaj prijetno, verjemi. Zato bi bila na tvojem mestu zelo previdna z alergeno hrano. Svetujem ti, da preden ji daš 'rizično' hrano v usta, narediš test na koži (npr. podrgneš z njo po notranji strani roke). Če bo koža odreagirala, ji nikakor ne daj tega jesti. Tako se lahko vsaj za silo izogneš kakšni nepotrebni alergični reakciji.

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2006 19:00:48   
Nej
Ne, arašidov NE!!!. Večina otrok so na arašide alergičnih tja do 1 leta. Nečak se je skoraj zadušil pri 9 mesecih zaradi smokija, ker je tako otekel. Z alergeno hrano ni heca.
Meni je pediatrinja rekla do 3. leta nobenih arašidov oz. smokijev. 

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?