|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   načrtujemo dojenčka
16.6.2006 11:37:26   
alekasandra
Z fantom intezivno razmišljava o novem družinskem članu in to prvem otroku. Moram priznati, da hkrati občutim neko vznemirjenje in strah pred novim življenjskim obdobjem.user posted image Tablete ne jem že eno leto, tako da sem telo temeljiti očistila. Stara sem 32 let in čas je, da si ustvarim svoje družino. Moj fant ima zelo rad otroke in se pravtkako veseli, čeprav si morava pred urediti svoje gnezdece.Tako, da načrtujeva v kratkem novega družinskega člana.

otroci so naše največje bogatstvo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: načrtujemo dojenčka
16.6.2006 11:46:52   
MarijaPo
Upam, da bosta kmalu user posted image .

Cestitke ob odlocitvi, ne bo vama zal!

(odgovor članu alekasandra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2006 12:23:50   
cukerček
Držim pesti da čimprej zagledata magičen +
user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2006 12:48:52   
hubi
Kar v akcijo! user posted image  Pa veliko Zale imejta zraven, zdaj ko je vroče. user posted image

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2006 12:50:15   
Naja31
user posted image   user posted image  user posted image

Šele potem ko ga imaš, vidiš kaj si zamujal.

Pa da vama čim prej uspe.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2006 13:36:58   
Katrin
Srečno!!! Nič čakat!

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2006 14:34:18   
Pandica
Lep pozdrav vsem!

Tudi mi2 s fantom nacrtujeva najinega prvega otroka.V zvezi s tem pa imam nekaj vprasanj in upam,da mi boste znali odgovoriti in vsaj malo potesiti mojo radovednost.
KT sem jemala zadnjih 6 let, z tem mesecem sem nehala.Zanima me koliko casa sem se vseeno zascitena ceprav jih ne jemljem vec in po koliksnem casu lahko pricakujem,da bom user posted image  ? Kaj se naj zdaj  vseeno zascitiva ,ker mi je rekel moj ginekolog,da je fajn,da neham 3 mesece prej jemati KT preden nacrtujem user posted image  ? A je lahko kaj narobe z otrokom,ce zanosim prej kot bodo minili ti 3 meseci ?

Hvala za odgovore ze vnaprej in lep vikend vsem zelim

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2006 15:09:24   
lana38
Z otrokom ne bo nič narobe, če zanosiš prej kot v 3 mesecih. Ponavadi pa telo samo rabi nekaj časa, da se vrne v svoj tir po prenehanju s KT, tako da jih malo zanosi takoj.
Le pogumno v boj za user posted image  vsi, ki ste se za to odločili. nas bo več...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2006 16:07:22   
Pandica
Super user posted image  Torej zacneva kar danes s fantom delati na tem,da nas bo vec user posted image

A igra kaj vlogo pri tem koliko casa je katera jemala KT ko zelis user posted image  ? Mislim na to,da ce sem jih jemala dlje casa ( 6 let) ,da bom dlje casa rabila , da bom user posted image  ?
Pa je res si dobro kupiti nekaksne tabletke in kislino v lekarni in zakaj ?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2006 16:22:58   
lana38
Jaz sem prvič jedla KT 6 let, drugič pa 7 let. Nobenkrat nisem nič čakala, samo tudi zanosila nisem takoj. Prvič sem zanosila po letu in pol, drugič pa po 15 mesecih.
V lekarni si kupi folno kislino. Te tablete se imenujejo Tifol, Folic ali Centrum. Za te zadnje nisem ravno sigurna, da je pravi naziv. mogoče se ti še katera oglasi, ki je jemala, kaj drugega. jaz sem jemala Tifol. Zdaj pa jem Tifol v drugi polovici ciklusa od O do Muser posted image . Ker pri meni vedno dolgo traja preden zanosim, sem se odločila za takšno varianto.
LP

lana38

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.6.2006 20:15:52   
Anonimen
lana38 a misliš mogoče centramed mami? jaz jih jemljem, pravijo da so super, meni pa so nekakouser posted image tako čudno "dišijo", da imam občutek da jem milo. ampak če je za user posted image , bi še marsikaj drugega probala user posted image

aja, pa držite pesti zame, jutri delamo test, ker user posted image že 2 dni zamuja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2006 20:24:05   
KSIA
No, tudi jaz se pridružujem na tem forumu. Ta mesec bova začela delati na user posted image .Komaj že čakam, da nastopi ovulacija (šele naslednji teden user posted image ). Čeprav moj pravi, da se preveč obremenjujem s tem in, da mu bom pokvarila vse veselje pri seksu. Noče biti pod pritiskom, češ zdaj pa morava, ker so tisti dnevi. Ali imate tudi ve podobne težave?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2006 20:43:22   
lana38
KSIA!
Saj user posted image  ne rabiš povedati, kdaj so ravno plodni dnevi. Ti ga samo zapelji, boš pač sama vedela zakaj ravno takrat. Jaz mojemu ravno zaradi tega ne govorim o plodnih dneh, da mu user posted image  ne bi postal obveznost. Lepo uživajta drug z drugim, pa bo. Boš videla s časom bo tudi tebi uspelo, da se več ne boš obremenjevala s plodnimi dnevi. Midva lepo user posted image  vsak dan ali vsak drugi dan in se imava lepo. Če bo pa še user posted image  nastal, toliko bolje, a ne.
LP

lana38

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

zanositev
Lelly28 RR

Ali ste se na zanositev pripravljale z npr. telovadbo, zdravo prehrano, refleksno masažo ali čim podobnim?

da (43%)

ne (57%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!