|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V MURSKI JE PRISTAL UFO!!!!
15.6.2006 22:09:30   
KIRA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NEEEEEE, ČIST RESNO: a se je kera vozila okrog soboškega pokopališča???? user posted image user posted image user posted image

da vas opozorim vnaprej - da vas ne vrže na rit. z enega konca naša nova "mrtvašnica", ki naj bi bila ljudem v tolažbo in v zadnje slovo od pokojnih
zgleda čist normalno. če se pa potrudite iti malo okrog pa boste doživele šok.
arhitekt je najbrž fen tistega filma: bližnje srečanje tretje vrste, ker zgleda tako kot če bi pristal kakšen NLP - leteči krožnik sred travnika. bi blo treba fotke dat v kakšen časopis, pa bi bil tule takoj naval oboževalcev nezemljanov.

ma dajte no... takšen rešpekt do umrlih.... se boj o ljudje na pogrebih začel smejat češ: našega pokojnega pa ne bomo pokopal, pač pa vstrelil v vesolje!!!!

(ko bom lahko bom slikce tud priskrbela, trenutno je okrog polno žerjavov in gradbenih odrov....) res, ne vem kam premišljujejo nekateri ljudje. grejo se arhitekturo pa pol glih počjo drek za ušesa.
user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne me narobe razumet: za kakšen disco ali kaj podobnega bi bla bajta perfektna. res. čist o.k. ni tko napak. če pa pogledaš kam so jo postavili, pa zgleda ko krava v apoteki. ne paše v okolje nikakor.  aaaaa že vem. jaz si bom dala za nagrobnik naredit vesoljsko ladjo Enterprise, zgleda da bo zdaj tole tukaj nova moda.. mogoče me bojo pa do takrat ko umrjem res še kakšni vesoljci popokali in odpeljali na vesoljke preiskave. pristajališče zdaj majo.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V MURSKI JE PRISTAL UFO!!!!
15.6.2006 22:17:31   
rija
Se boš navadila....pa ko boš hin, ti bo itak vseeno, kje boš ležalauser posted image

Isto so se vsi pritoževali čez ograjo na pokopališču, ki je meni btw zelo, zelo všeč...zdaj pa je nobeden še opazi ne več.....

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 22:23:42   
KIRA
jaz nimam ene pikice rečt čez ograjo. še prenizka je. se vse prek sliši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2006 23:02:51   
nejcko
V naši bližini je cerkev, ki navzven spominja na zakloniščeuser posted image , v najboljšem primeru na kakšno konferenčno dvorano, ki jo je najedel zob časa ( beri prerasla travauser posted image ) ali diskoteko.
Hja, no ...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?