|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pripomočki za dopust
14.6.2006 12:49:09   
darjatimci
Ne vem ali sem jaz toliko izbirčna ali kaj,gledam po trgovinah razne pripomočke za na plažo,pa mi ni nič všeč,kar pa mi je se mi zdi pa predrago.user posted image Iščem povštre za napihnit jih ne najdem, ponavadi si to dobil v vsaki malo bolje založeni štacuni. Kje ste kaj ve kupovale te stvari, v Sparu,Leclercu in Mercatorju jih ni.user posted image   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pripomočki za dopust
15.6.2006 11:34:54   
darjatimci
Kaj je zdaj to, a res nobena nič ne nabavlja,saj vem da se je šele ta teden začelo poletje,ampak mi moramo pa počasi v nabavo,čas dopusta se bliža.user posted image user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 12:18:05   
Urša
Men se zdi pa ful izbire...vsega preveč! Je pa res, ko neki iščeš z namenom, glih tega ni.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2006 12:28:00   
KODA
Jaz sem ravno včeraj kupovala v Baby centru na Rudniku.Povšterčke za napihnit imajo,mislim,da so cca 400 sit,če sem prav videla.user posted image Blazine(ta plastične)500 sit.Senčnike za na okna(bebe comfort)500sit.Ravno to sem nabavila,pa upam,da nisem še česa pozabila,ker v soboto že gremo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2006 12:50:19   
Urša
Koda, mi tud šibamo v soboto-na Rab. user posted image  Pakiram, oziroma trenutno likam.user posted image  Kam pa vi?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2006 13:35:05   
darjatimci
No pa sem vas le zbezala ven, hvala lepa v Baby centru pa res še nismo bili,pa še člani smo.Ravno včeraj sem dobila katalog.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2006 13:41:04   
Tejccy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Koda, mi tud šibamo v soboto-na Rab. user posted image  Pakiram, oziroma trenutno likam.user posted image  Kam pa vi?

Kam na rab pa greste? Lopar? Jaz sem bla enkrat na loparju, pa bi ful rada da gremo z našim malčkom, sam kaj k ni nobene sence na tisti peščeni plažiuser posted image
Drugače mi je pa Lopar ful všeč!
Uživajte na dopustu

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2006 16:40:10   
Urša
Ja Tejccy, na Lopar. Vem,da ni sence...si jo bomo pa sami nardil!user posted image  Gremo prvič in prov veselim se, ker tko fajn zgleda!user posted image

(odgovor članu Tejccy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2006 9:28:58   
Rožica I
Pozdravljene! Jaz pa takole napravim- zmeraj ko vidim kaj, kar vem da bo moj Lan potreboval (pa četudi čez par mesecev!) in je ugodno, vzamem! Tako da glede "materiala za plažo", nimamo skrbi! Enako ravnam pri "neresnih" nakupih, kot so pelerine, gumi škornji, trenerke...saj sem ugotovila, da kadar Lan kaj nujno potrebuje, grem v ta prvo trgovino in kupim, naj stane koliko pač (ponavadi preveč!).  Sedaj pa nujne zadeve sproti, drugače absolutno razprodaje in vmesne akcije! Drugače pa priporočam Interspar za raznorazne ladjice in čolne, Baby center pa za "plasticfantastic" program! Pa lep dopust, naš bo še mesec dni počakal! LP vsem, Rožica

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?