Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 14.6.2006 9:32:41
|
|
|
|
kaja11
|
A je katera že kupovala preko te strani.... imajo kar nekaj stvari čisto v redu... sam mene skrbi zaradi številk
|
|
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 14.6.2006 9:38:35
|
|
|
|
bubče
|
jap, majo lepe stvari, ane? jaz še malo počakam, da mi buši kaj zraste in si bom kaj naročila.... sem jim pa tudi že pisala in takoj odgovorijo, če te kaj zanima....
|
|
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 14.6.2006 9:52:37
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Tudi jaz nikjer ne dobim nič primernega za nosečnice zato imam pa kar 3/4 trenerke in kratke hlače na elastiko pa mi je zelo udobno LP
|
|
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 14.6.2006 10:30:26
|
|
|
|
jasnika
|
viv v h&m v mariboru majo ful dobrih cotk za nosečke, tudi kartkih hlač, res se splača it pogledat, jaz grem jutr , pa cene so kar ugodne
|
|
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 14.6.2006 10:46:08
|
|
|
|
asso
|
Odvisno kakšne kratke hlače iščeš. Če športne lahko komot kupiš kakšne npr. Nike, Champion z lastiko in trakcem. Itak so modeli mal nižji tako, da ni problema. Jaz sem ene Nike 3/4 lastiko not vstrigla (ker me je tiščalo) in uporabljam samo trakec. Po porodu, bom lastiko nazaj zašila in bodo kot nove (naredila že v prvi nosečnosti). Lp
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 14.6.2006 12:21:40
|
|
|
|
Arabela
|
V H&M v Mb. sem si jaz kupila 3/4 športne hlače (5000 Sit) in črne bolj elegantne 3/4 hlače (6000 Sit), imeli pa so tudi kratke hlače... Vendar je v Mb. problem ta, da moraš imeti srečo ker roba ful hitro gre, predvsem št. M... Pravijo da je v Avstriji večja in boljša izbira (H&M, C&A). Tako je na štajerskem koncu...
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 14.6.2006 14:17:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Boš pa kiklo nosila . V CE je v HM tudi nosečniški oddelek, samo nimam pojma, kako so kaj založeni, ker nisem bila že en čas tam (za teh nekaj tednov si ne mislim nič kupovat).
|
|
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 14.6.2006 14:25:51
|
|
|
|
viv_
|
bubče, so pa ful lepe stvari... hvala! mogoče bom še kej ubodla :)
|
|
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 15.6.2006 10:07:58
|
|
|
|
GoYa
|
Jaz sem si včeraj kupila dvoje čisto navadne kratke hlače v Hervisu, vsake po 5.000 SIT. Ene od Adidasa bombažne z elastiko, druge od Nike bolj tak šumeč material, tudi na elastiko in špago. So nizki modeli, tako da jih imam pod trebuhom (31t) in so čisto fajn. Pa še številko sem kupila tako, kot jo sicer nosim, tako da jih bom lahko imela tudi naslednje poletje, ko bom brez trebuha. Tako, da ne rabijo bit čist nosečniške .
|
|
|
|
RE: Nosečniške kratke hlače 15.6.2006 15:21:23
|
|
|
|
gajja
|
jaz sem dobila lepe nosečniške kratke hlače v BABY CENTRU v LJ, tam na začetku trgovine kjer imajo izdelke od LA VIE. So imeli kr lepe modele, zelene, bež in bele barve, pa tudi hlače 3/4, iz bombaža in iz lana. Tudi lepo padejo, edino niso lih poceni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?