Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 13.6.2006 22:55:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, jaz bi jo vsekakor peljala k zdravniku. Vsaj pokliči, ker zelen izcedek se ne čuje ravno krasno.
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 13.6.2006 23:53:46
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz bi tudi raje šla do zdravnice. Rumen bi še nekako rekla (čeprav je že to čudno), zelen pa, ne vem, če je ravno vredu.
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 1:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je to "šišica"?
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 6:53:00
|
|
|
|
skuštrana
|
Verjetno ima vnetje oči (Špela od Ropotuljice ga je imela). Pojdi k zdravniku, boš dobila kapljice. Glede izdetka spodaj pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 12:20:50
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kaj pa je to "šišica"? Po moje je to otroški ženski zunanji spolni organ. Drugače pa, takoj k zdravniku. Pa javi, kako sta opravili.
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 13:07:43
|
|
|
|
Balboa
|
pa še na šišici IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita pri kopanju pa še na šišici. Pa kje najdete take izraze. A ni bolj logično tam kjer lulaš sta lulček in lulika??
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 13:11:44
|
|
|
|
HuAnita
|
Pa kje najdete take izraze. A ni bolj logično tam kjer lulaš sta lulček in lulika?? Hja, pri jeziku velikokrat pač ni logike, a ne. Mi pač tako govorimo že od malega... Lulika pa mi rečemo tepki, ampak to smo pač mi, s periferije.... Sicer pa - ženskega spolnega organa pri moji hčerki - ok?!
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 13:21:37
|
|
|
|
HuAnita
|
Jutri popoldne smo naročeni, tako da očitno ravno ne gori... Do takrat jo bom umivala s kamilicami, pa bo po mojem že itak boljše... (upam, no, da si ni prehladila kakšnih micenih jajč)nikov ali mehurja
|
|
|
|
RE: Zelen izcedek iz šišice?! 14.6.2006 13:51:18
|
|
|
|
Balboa
|
Lulika pa mi rečemo tepki, ampak to smo pač mi, s periferije Potem je vaša lulika - tepka. In ta tepka je hruška al neumna ženska al mogoče še kaj tretjega?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.