|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo ima prav ?
13.6.2006 16:43:09   
Emm
Z MOJIM SE MORAMA VEDNO SKREGATI GLEDE DENARJA,SAJ ŽIVIMO V HIŠI Z NEGOVIMI IN VSE KAR JE BILO DELA KOT JE FASADA,PARKIRNI PROSTOR PRED HIŠO IN SKORAJ VSA OKOLICA SMO ZA UREDITEV PLAČALI MI.IN KO MI PREKIPI KAR MI DOSTIKRAT KER SE ZARADI TEGA PREBIJAMA IZ MESECA V MESEC MI SPLOH NEPUSTI DO BESEDE.SAJ TO BO ENKRAT NAJINO IN ZATO UREJA ON.NJEGOV BRAT KO SE BO PA POROČIL SE BO PA VALJDA ODSELIL IN MU BOMO IZPLAČALI NJEGOV DEL.
IMAMA KREDIT KI GA NAMA TRGAJO 110,000 NA MESEC ŠE 5 LET.
ZA ZNORET.
S KOMERKOLI SE POGOVARJAM PRAVI DA SEM NORA DA NAJ NE DAM DENARJA A ON NE POSLUŠA.
KDO IMA PRAV.
PA ŠE POVRH IMAM NONSTOP PROBLEME Z NJEGOVIMI STARŠI SAJ NONSTOP NEKI TEŽIJO IN MORA BITI PO NJIHOVO.KAJ NAJ POMAGITE.
NAJ BOM TIHO????IN ČAKAM DA BOJO STARŠI POD RUŠO IN BRAT SE ODSELILuser posted image user posted image KO V TO NEVERJAMEM DA SE BO IN BO VSE DOBIL NA PLADNJU TAKO KOT SEDAJ,KO GA RAZVAJAJO NAS PA SKUBIJO.PA ŠE SINEKA IMAM KI BO 2,KAJ NAJ NJEMU PRIVOŠČIM ČE ŠE JST NIMAM???

< Sporočilo je popravil wahoo -- 14.6.2006 11:39:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDO IMA PRAV?
13.6.2006 17:20:09   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Emm
KAJ NAJ POMAGITE.

Vlagati v nepremičnino, ki ni tvoja je lahko problem, zato vsa dokazila skrbno shrani. Tudi fotografije.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2006 17:25:46   
natalia
se strinjam s Tehnofilom, shrani vse račune, stroške...., pogovorite se in razčistite, od koga bo kaj, naj bo kaj na papirju napisano, neka garancija.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2006 20:55:57   
Anonimen
Bla bla bla.... ko se bo brat odselil mu bo treba pomagat pri nakupu stanovanja, kar se seveda ne bo nikamor napisalo, treba bo kaj vem kaj urediti in na koncu bodo starši umrli, brat pa bo zahteval polovico hiše, ker mu po zakonu pripada.... nič ni napisno in nikoli ne bo..... da ste mu dali denar se običajno ne napiše..... Smola je pa vedno ta, da nikoli ne veš kdaj se pogovarjaš z bratom, lahko se pogovarjaš z otroci, ki valda nimajo pojma kako in kaj.

Ne vem jaz vem da ne bi vzela tolarja kredita za njihovo hišo in da ne bi vložila ficka v tujo hišo.

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2006 21:27:19   
cicido
Se strinjam z anonimnim. Ce mislis vlagat, vsaj napiste-uradno, da bo enkrat to res vajino. Jest drugace tolarja nebi vlozila noter.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2006 21:40:54   
Anonimen
Vsak ima prav. Za sebe.

Če bi živela nekje v najemu, bi namesto kredita plačevala najemnino. In čez 5 let ne bi imela ničesar. Obstoječa situacija ni najslabša možna opcija.

Zdaj plačuješ kredit in če uspete sesti skupaj in se kaj kulturno zmeniti, boš imela čez 5 let vsaj pol hiše. V primeru, da se hiša deli pol-pol med dvema bratoma.

Lahko imaš celo hišo in 5 let že odplačanega kredita, če se brat odpove svojemu delu, kar je malo verjetno.

Tretja opcija je cela hiša tvoja in izplačilo denarja bratu. A ste se že kdaj pogovarjal o tej višini? Glede na tvoje pisanje je ta opcija najbolj verjetna. Preden karkoli vlagaš naprej, bi se bilo o tej opciji zdravo pogovorit (in dorečt) z vsemi vpletenimi-možem, starši in bratom.

Meni se vse skupaj ne zdi tako zelo za znoret. Lahko bi bilo še slabše.  Samo zmenite se, saj v bistvu veste, kaj bi kdo rad, a ne user posted image ?

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2006 21:44:34   
lelaval
Ne verjemi, da se bo brat sploh kdaj odselil. Je bilo pri nas isto, ko je sestra od mojega vedno govorila, da ne bo živela doma. In sva zato midva vlagala, ona pa ne. Ampak po 4 mesecih (pri 30 letih), pa je videla, da sama ne zna živet, saj jo je mati od spredaj in od zadaj stregla. In je prišla nazaj, ker sta se tast in tašča ločla, mati pa bo svoj del razdelila med otroka. Torej sem jaz 14 let vlagala za njen del. In, kot je napisala anonimna - ne brez dokazil (računov), sem tukaj strašno popušila.
Ampak sva se z mojim dogovorila, da ne vloživa niti tolarja več v bajto, dokler ima kaj ona zraven.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2006 22:12:09   
karmy
sm zanimivo je da ko starši umrejo, si otroci in ostala žlahta, ki hoče pristavt svoj piskerček, začnejo vneto kregat tudi že pred smrtjo, in si začnejo metat polene pod noge, sm da bodo dobili večji delež? user posted image in čist nobena žlahta, ki jo poznam.. od kolegic, do sošolk, do vseh, ni nobena drugačna.. vsi se na smrt skregajo za npr. kos pohištva, tistih par tisočakov....

je en tujec rekel, k tukaj v sloveniji živi trenutno da je obiskal družino, da še ni videl nikjer toliko fovšije, zamer, sebičnosti ter jeze... in se kar strinjam z njim...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2006 22:16:08   
natalia

Bla bla bla.... ko se bo brat odselil mu bo treba pomagat pri nakupu stanovanja, kar se seveda ne bo nikamor napisalo,
vsekakor se to mora napisat, ker če mu pomagaš pri nakupu stanovanja, se mora odpovedati nujnemu deležu, kajne?

treba bo kaj vem kaj urediti
ja seveda, saj se pa gre za zapuščinske pravice

in na koncu bodo starši umrli, brat pa bo zahteval polovico hiše, ker mu po zakonu pripada....
ni nujno

nič ni napisno in nikoli ne bo..... da ste mu dali denar se običajno ne napiše.....
jaz imam napisan vsak tolar, sploh pa se napiše, če gre za takšno stvar.

Smola je pa vedno ta, da nikoli ne veš kdaj se pogovarjaš z bratom, lahko se pogovarjaš z otroci, ki valda nimajo pojma kako in kaj.
tako kot ti zdaj user posted image  brez zamere, prosim!

Ne vem jaz vem da ne bi vzela tolarja kredita za njihovo hišo in da ne bi vložila ficka v tujo hišo.
ja, zato pa je potrebno vse napisat, račune shranit, urediti zapuščinske listine....predvsem pa se že vnaprej dogovorit in razčistit, od koga je kaj, pa ne pred starši, dokler so še živi.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2006 22:20:56   
Marogica
Meni se pa zdi čisto logično, da vi vlagate v hišo, ki bo nekoč vaša, saj vlagate konec koncev zase. Da boste izplačali brata, mi je tudi logično, saj mu pol hiše pripada. Nikakor ne more pripadati samo tvojemu ali samo bratu, temveč na pol. Logična in fer zadeva.
Na vašem mestu bi brata pač izplačala in zahtevala, da se to nekje zabeleži in overi, ter da imate tako črno na belem, da ste naredili tako, kot je potebno,in da je hiša vaša.
Preden pa še vlagate karkoli v hišo ali izplačate brata, zahtevajta, da se vama hiša v celoti prepiše. Če tega starši nočejo, jaz osebno ne bi vložila niti tolarja več.

Kakšni so njegovi starši pa s to zadevo nima ravno veze. Vi ste se odločili, da boste živeli z njimi, torej jih je treba sprejeti takšne, karkšni pač so. To pa je cena tega, da niste podnajemniki v kakšnem bloku.
Žal.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2006 1:22:02   
Anonimen
Če jaz tole prav razumem - Hiša. Oba starša, ki sta še živa. Dva otroka, brata, ki oba živita v tej hiši s svojima staršema (in družinama, recimo). Žena enega od teh dveh bratov financira obnovo hiše. Imam prav?
Malo verjetno je, da bosta oba starša umrla naenkrat. Predvidevajmo, da bo najprej umrl oče (moški naj bi živeli manj časa kakor ženske). Hiša je njegova in ženina last (od vsakega polovica). Ko oče umre, se njegova polovica razdeli med dediče na 3 enake dele (ponavadi). Kajti dediči do žena in oba otroka. Ženi torej pripada (poleg njene polovice, ki jo že ima) 1/3 druge polovice, vsakemu od bratov pa po 1/3 očetove polovice.
Teoretično (in praktično) bi bilo najceneje enega brata izplačati takrat. Če že pride do tega. Kajti takrat je on lastnik samo 1/6 hiše (1/6 je od drugega brata, 4/6 pa od mame). In ker je ona še živa, se z njenim premoženjem ne da razpolagati (oz. lahko samo ona).
Ko pa umre še mama, ostaneta za njo kot dediča oba brata in vsakemu pripada polovica njenega premoženja (vsakemu po 2/6). Takrat se delež oz. lastništvo obeh bratov izenači - sta lastnika vsak polovice.
Dediščina ne gre v skupno premoženje zakoncev - to je prva stvar. Dediščina je posebno premoženje. Ti, kot žena enega od bratov (dedičev) nisi upravičena do lastništva nad deležem njune dediščine. Si pa dedinja moževega premoženja (pol ti, pol pa vajin otrok). Ampak na to pač pozabi, dokler je tvoj mož živ.
Glede na to, da pa si investirala svoj denar v tuje premoženje (nepremičnino), si v vsakem primeru upravičena do povrnitve teh stroškov. Brez dokazov (računi, fotografije, priče in podobno) boš zvisela. Pa če je vse skupaj res ali ne.
Če imata z možem namen brata izplačati, potem ga izplačajta takrat, ko bo lastnik samo 1/6 hiše. Najceneje bosta prišla skozi, res. Če se on odseli in ga vidva izplačata, potem je mišljeno, kakor da si ti denar vlagala v nepremičnino svojega moža. Kar načeloma ni problem, če se nimata namena ločiti. Saj boš dedinja in vajin otrok tudi (investiraš torej tudi v otrokovo premoženje, ki pa je z zakonom zaščiteno).
Če pa brat počaka, da umreta oba starša, je lastnik polovice hiše. Ni se mu treba odseliti, če tega ne želi (to mu ni treba v nobenem primeru). V tem primeru pa je tako, da on uživa sadove vajine investicije (predvsem tvoje) in imaš ti popolnoma vso pravico, da ti on povrne sorazmerni delež (na celoto pozabi). Seveda pa spet potrebuješ dokaze.

Najpreprosteje bi bilo, da starša napišeta oporoko, dokler sta še živa. Vem, da ni ravno najlepše priti do staršev in jima reči: "Poslušajta, a lahko vidva napišeta, kaj bo od koga, ko bosta umrla?", ampak tako pač je.

Če pa vse skupaj odpove, potem se pa sprijazni s tem, da si v hišo vložila, kar pač si, plačaj, kar je pač še treba in NIKOLI VEČ NE VLOŽI NITI TOLARJA, DOKLER JE ŽIV ŠE KDO POLEG TVOJEGA MOŽA IN OTROKA!!!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2006 7:34:34   
Anonimen
Najbolje bi bilo, da se napiše izročilna pogodba, po kateri starša hišo preneseta na vaju, brat mora podpisati, da se s tem strinja, tako da v primeru dedovanja on nima pravice zahtevati nujnega deleža, ker se je že strinjal z določili izročilne pogodbe. Predvidevam pa, da ga boste predhodno izplačali, kar mora biti tudi navedeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2006 10:23:54   
jasnika
lej pr nas pa je tako

tud midva živima v hiši njegovih staršev in so delali fasado  pa streho in še in še in nisma primaknila niti tolarja, saj ko sma jih vprašala če bi si lahko ki kaj ven naredila kako majhno stanovanje so naju gladgo zavrnili in sedaj nama niti noben nič ne reče zakaj nisma dala denarja zraven
tukaj sma le začasano, kjub temu da je hiša zelo velika in večino leta prazna, njegovi so iz nemčije, ampak ker nama ne pustijo tam bit, niti ne računajo da bojo kaj kdaj sinu pustili, tudi ne dama denarja zraven in jima očitno tako tudi paše

men pa tud

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2006 11:31:32   
Anonimen
Jasnika - če je hiša od staršev tvojega partnerja, potem je tvoj partner dedič, ne glede na to, ali v hišo kaj vloži ali ne. In tudi, če starši hišo z oporoko prepustijo kateremu drugemu dediču (če obstaja), je tvoj partner upravičen najmanj do nujnega deleža. In dokler mu ga preostali dediči ne izplačajo, je tvoj partner solastnik, oni pa ne morejo z nepremičnino prosto razpolagati, ker jih on lahko toži. Seveda vse to velja šele po smrti obeh staršev.

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2006 11:35:45   
jasnika
toliko kot sma jih že preprosila da bi si lahko kaj malega uredila, naju je že ta hiša minila, ampak zaeenkrat se nama to najbolj izideuser posted image , in četudi bo kdaj kaj dobil pravi da tukaj ne bo živel in prav ma, boma že midva dobila stanovanje ki ga tako vneto čakamauser posted image user posted image
hotela sem samo povedati zakaj bi nekaj vlagal nekam, če pa ni nič tvojega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.6.2006 11:55:09   
Emm
JOJ KAKO IMATE VSI PRAV A KAJ NAJ.MOJ FINANCIRA HIŠO KOLIKO JE LE MOGOČE ŽE OD ZAČETKA IZGRADNJE NJEGOV BRAT PA ŠE TOLARJA NI DAL ZRAVEN IN SEDAJ KO SE JE POROČIL SEVEDA Z MANO SKUPAJ FINANCIRAM ŠE VSE DRUGO.BRAT JE REKEL DA NE NAMERAVA TUKI ŽIVETI A KOMU VERJETI KER JE BOL TKO ZAHRBTEN.SEJ RAČUNE PA DOKAZILA IMAMA AMPAK ALI BO TO VREDU SAJ BRAT JE MAMIN SINČEK,KI MU STREŽE ODSPREDAJ IN ODZADAJ IN MU ŠE POVRH POSOJA DENAR PA ČEPRAV ON DEL AONA PA SE SPRAVLJA V VRDNO VEČJE DOLGOVE.KAJ NAJ MA KDO KAK PRAVNI NASVET KAKO IN KAJ.POGOVORILA SVA SE Z BRATOM IN JE REKEL DA NEBO ŽIVEL TUKI IN NAJ MU POMAGAMA SOFINANCIRAT STANOVANJE AMPAK ALI BO TO TO IN NEBO POTEM IMEL PRAVICE DO HIŠE.
UPAM DA ME RAZUMETE DA HOČEM ZAŠČITITI INTERESE SVOJIH OTROK.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.6.2006 12:51:05   
Anonimen
Emm, pejt do odvetnika reskiri tistih 13.000 sit in se z njim posvetuj. Raje 13 jurjev 'skoz okno' pa da veš kaj lahko pričakuješ, kokr da te nekdo (no tašča, tast, pa svak pač ) 'nategnejo' do amena, tako da na koncu ne boš imela nič; ne hiše ne denarja.

BTW preden ti kdo kaj reče , velike črke kao pomenijo vpitje. Sej razumem, da se včasih pozabi capse izključit, samo kot dobronamerno opozorilo, ker so že teme zaklepali zaradi črkuser posted image .

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.6.2006 13:38:49   
KIRA
se strinjam s tehnofilom. poleg tega boste brata morali izplačat - če se ne bo strinjal, bo treba vključit cenilca. pa bo nepremičnino višje ocenil, ker je tudi okolica urejena - ne bo vprašal, kdo je vlagal, ampak bo napisal vrednost nepremičnine...

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.6.2006 14:19:48   
Anonimen
Anonimna...pri nas je tud tko, zdaj pa stara mati to izpodbija, kljub temu, da so se vsi zakoniti dediči nepreklicno odpovedali vsemu, moja starša pa sta že 30 let v hiši očetove mame, ki sta jo popolnoma prenovila, zdaj pa hoče to vse skupaj preklicat...ena gora živcev, po 8 mesecih imamo komaj mediacijo, s katero pa se ne bo prav nič uredilo, celotna zadeva se bo zavlekla sigurno na 3, če ne celo več let, pa imamo vse dokaze in priče, stara mati pa še vedno vstraja...žal, je čisti hudič, ki ne ve, kaj je podpisala in ker misli, da je to en papir, ki ga lahko spreminjaš po mili volji....skratka, ne vlagaj v tujo hišo, če nimaš vse črno na belem!!!

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kdo ima prav ?
18.6.2006 18:57:00   
*Karmen*
Emm, stvari bo potrebno prej ali slej urediti tako, da bodo "črno na belem". Moža in njegove starše bo treba postaviti pred dejstvo. Saj to najbrž že sama dobro veš. Vsaj tista polovica, ki pripada tvojemu možu, bi bila lahko že zdavnaj prepisana nanj. Poskusi se pogovoriti z njim na bolj ovinkast način. Takemu moškemu nikakor ne smeš reči "mamin sinko" ali pa se pritoževati čez njegove starše, ker s tem le še bolj podpihuješ ogenj v strehi. Ciljaj na njegov ponos. Vprašaj ga, če mu ne bi bilo všeč, da v družbi enkrat s ponosom pove, da živita v SVOJEM stanovanju, da sta v "nulo spedenala" SVOJE stanovanje in da živi v SVOJEM stanovanju z žensko, ki mu je znala vrniti ponos.

Emm, sploh pa mi ni jasno zakaj mladi pari najemate tako vrtoglave kredite zaradi tega, da vlagate v nekaj kar je malce vaše, malce pa ne... Če te že zaradi odplačevanja teh obrokov kredita boli glava, naj te boli vsaj zaradi tega, ker si bosta privoščila nekaj svojega - gradnjo hišice ali pa nakup stanovanja.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.6.2006 14:35:49   
Emm
Zigkar.
Sej sva imela namen dvigniti nekaj kredita in si kupiti stanovanje po tem ko sta naju na začetku vrgla ven.Sam pol pa sta se dobrikala in midva sva bila zlata.Nobeden ni bil boljši kot pa midva in sva mislila ok super končno nama bo dala mir in bova lahko normalno zaživela saj nisva hotela izgubiti tisto kar sva že vložila v hišo in on ni hotel da bi pretrgal stike s starši.
Ko sem zanosila je bila do mene skoraj kot moja mama in nato sva se preselila.Bilo je miru prva 2 meseca potem pa spet jovo na novo.Na koncu sva ugotovila da sta se nama samo zato dobrikala ker nista sfolgala takih stroškov za tako veliko hišo!
In sedaj pa spet mama.
Včeraj sem se usedla dol z njim in se začela pogovarjati tako po ovinkih kot mi je zigkar svetovala a ni pomagala kaj dosti.No rekel je vsaj eno vspodbudno stavr da bo rekel naj prepišeta polovico na naju,ker polaovica nama pripada in sva jo odplačala.Sedaj bomo pa videli kaj naprej.Aja.
Ko je brat čul za naše pogovore je popenil saj tudi on "vlaga" v to hišo.
Pa sva ga vprašala kako vlaga je pa rekel,da plačuje tretino položnic in da je to tudi nekaj.
Upam da bo šlo na boljše vam javim spremembe.user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.6.2006 15:47:42   
*Karmen*
Emm, bravo user posted image  user posted image  user posted image !!! Kake ogromne razlike sicer ni, začetek je pa le. Zdaj pa le glej, da bosta oba (ti in tvoj) srček vztrajala pri tem. Če nič drugega jim pa vsak teden enkrat zatežita s tem. Prej ali slej se bodo morali za nekaj odločiti, ker ne bodo mogli vsak dan poslušat ene in iste litanije. Držita skupaj in vztrajajta user posted image ! Se splača. Pa sporoči, če bo prišlo do kakšne dobrodošle spremembe! Veliko sreče, Emm!!!

p.s. Brat tvojega srčka me pa blazno spominja na sestro mojega cukrčka. Gre enkrat na mesec v trgovino, prinese 5l radenske in kilo mesa... Pol pa cel mesec tuli, da tudi ona ful prispeva za gospodinjstvo in za obnovo hiše user posted image .

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.6.2006 0:25:41   
rija
Nikoli nebi vlagala v nekaj, kar ni moje. To je prvo pravilo.

Kot drugo: nikoli nebi čakala, da bom nekaj dobila od katerihkoli staršev. Prej od starih staršev, če že. Starši ponavadi živijo zelo dolgo.....user posted image  in to pomeni, da jih boš morala "prenašati" še vsaj do svojega 50 leta......potem pa boš tudi ti že v letih....pa vprašanje, koliko živcev ti bo še ostalo, glede na to, da si že zdaj na koncu z njimi....user posted image

Kot tretje: itak, da bi dala vse na papir, vendar je tvoj očitno prenaiven za kaj takega....

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?