|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vztrajne- 44 dan ( OH )
13.6.2006 7:19:56   
dory
Jutrcka..jst sem prezivela vcerajsnji vodni dan..le proti veceru sem mogla mal sadja...dones pa bom mela krompirjev dan in jutr OH..bom mal prestavla...drgac pa vztrajam in vztrajam :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vztrajne- 44 dan ( OH )
13.6.2006 7:48:32   
tejčica
Jutro punce!

Bravo teja. user posted image  Ti si pa ta prava Vztrajna. A ti je bilo že dolgčas po vodi?user posted image  Tudi meni ne bi škodoval kakšen vodni dan in sem tudi razmišljala da bi bila na luni včeraj, ampak imam od zadnjega vodnega dneva tako grozno izkušnjo da me je strah naslednjega.

Danes bodo pri meni makarončki, za večerjo pa gres ali pa pečjakovi navihančki z gozdnimi sadeži. Njami! A smem kar z večerjo začeti dan?user posted image

Uživajte v lepem vremenu - dokler traja!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2006 8:50:31   
mala Zala
Punce, živjo!

Nisem Vztrajna, sem pa vztrajna in to že 30. dan diete. Včasih vas malo preberem, ker rabim malo vzpodbude in da vidim, da nisem sama na dieti. Moje Medike so me očitno vse zapustile, zato vas sprašujem, če vas kaj moti, da se vam občasno pridružim pri kakem klepetu. Upam, da neuser posted image .

Sicer ste pa zelo pridne, morm rečt. Jaz sem imela včeraj prvi vodni dan in sem ga uspešno prestala, le da nisem pila cel dan le čisto navadne vode ampak sva si z Zalo popoldan privoščili Z Harmony. Sej vem, prazne kalorije, ampak kaj, ko je pa tako dobra. Pa prec je blo lažje.

Moji vsakdanji grehi pa so:
- kava z mlekom, ponavadi kar 3 dnevno in
- bomboni Airwaves vijolični ali modri (brez njih bi menda kar umrla, mi jih lubi že kar sam od sebe nosi iz trgovine).

Upam, da niste jezne, ko sem se takole vrinila med vas.

Aja, drugače mi je šlo skupno dol 5,5 kg. Štartala sem s 76, rada bi prišla na 60. Pa tut bom!!!!!

Lep pozdravček!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2006 10:07:41   
Urša
Bravo,mala Zala!user posted image  Seveda se nam lahko pridružiš.user posted image
Danes bo pa pri meni tako:
Z:banana
K:pica z zelenjavo
V:palačinke z nutelo, čokolada

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2006 13:54:19   
CosmoGirl
Daaaaaan! Evo še mene... tut včeraj sm jedla tko kt je treba, sam ni blo časa poročat, ker sem imela in včeraj in danes izpit, tko da res ni bilo časa.

Dons pa tkole...
Z: kava, sadje sm čist pozabla
K: pizza, solata
V: tortica, čokolada user posted image user posted image user posted image

Do jutri, papa user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2006 16:41:53   
dory
Ja sovrazm vodo...se dons mi tece z vseh koncev...ampak sem pa zgubla eno kilo....tko da...je fajn vodo pit...sploh ce je luna po sredi....

mejte se skrajno vztrajnouser posted image

(odgovor članu CosmoGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Predsednik in porodniška
Admin

Za kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?

takšen, kot je sedaj (24%)

krajši (34%)

daljši (42%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!