Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 14:48:03
|
|
|
|
TVN
|
Zakaj ga pa ne slikaš sama?! Verjetno imaš digitalca.... Narediš več slik (podlaga bela ali modra), pošlješ online ali via e-mail npr. na Meditrade in voilla, slikice dobiš še isti dan. Brez napora, joka, kolobocij. Jaz sem naredila tako in so prav luštkane izpadle.
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 14:55:22
|
|
|
|
eya
|
Jaz imam samo komentar glede spanja med fotkanjem-naš je tudi spal, pa niso komplicirali, ko sem mu dala delat osebno.
|
|
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 16:00:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem tudi sama slikala Izo, važno je, da je podlaga enobarvna. Sem jo pa dala v ležanik in naredila malo večji izrez, da so potem lahko naredili slikico tako, kot je treba. lp, Tinka
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 20:41:38
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Jaz sem mojega k Potrču peljala. Sicer so ga v sede slikal, ampak gotovi smo bili pa hitro. Slike pa full dobre. LP Tina
|
|
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 12.6.2006 22:11:51
|
|
|
|
lelaval
|
Moja je bila stara 1 mesec, ko sem jo peljala slikat. So jo slikali kar v jajčki (lupinici), le vzadaj - za hrbet je razprostrla pleničko.
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 13.6.2006 17:01:02
|
|
|
|
allj
|
Tinkamiška, kje si dala razvijati slikce?
|
|
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 13.6.2006 20:00:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
Foto Rizmal v Celju
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 9.7.2006 14:33:11
|
|
|
|
sonchica
|
jaz sem mojga tudi doma poslikala na postlo sem dala belo podlogo in to je to.. potli sem digitalca nesla v fotošop tam so pa oni vse zriktal .... tak da sem dobila slike v 10 minutah...
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 10.7.2006 13:50:10
|
|
|
|
petra.horzi
|
tle v logatcu je reku sicer da mora bit modra podlaga, je pa ista cena kot če bi oni slikal, sam je pa fajn k ti sama lohk nardiš več slikic pa pol najlepšo izbereš, pa vsaj veš kako bo izpšadl, ne pa k tm slikajo k pojma nimaš:)
|
|
RE: fotografiranje dojenčka za dokumente 11.7.2006 19:53:20
|
|
|
|
Pobalami
|
Tudi pri fotografu naredijo več fotk in ga lahko takoj prosiš, če lahko fotke pogledaš in izbereš. V dobi digitalcev je to najmanjši problem. jaz sem mojega peljala takoj ko se je zbudil in je bil dobre volje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?