|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Klun v ZD Vič
11.6.2006 21:41:06   
alenkat
Punce pozdravljene,
v soboto sem naredila test in pokazali sta se user posted image , glede na to da imam še vedno študenskega ginekologa, moram namreč najti novega.
Po pregledu že objavljenih tem sem zasledila, da ste nekatere pacientke dr. Kluna v ZD VIč.
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje?
Hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Klun v ZD Vič
11.6.2006 22:56:39   
Lianna
Jst sem pri dr. Klunu. Je ginekolog in porodničar tako da ti ga priporočam. Sem zelo zadovoljna.

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2006 6:45:13   
Anonimen
Meni osebno je bolj všeč dr. Štrumbelj. Zdi se mi prijetna in tudi nežna, pove vse kar te zanima in še več.

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2006 12:46:05   
alenkat
Najlepša vama hvala za odgovor.
Še danes grem v ZD Vič in se prijavim na pregled.
Lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2006 13:01:56   
Sandra*
Oj!

A katera ve kako dela dons pa jutr dr. Klun ker se morem jaz naročit, ker gre moja gin. na dopust in je on baje nadomestni za mojo!

Lp

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2006 15:07:11   
Anonimen
Najbolje da kar pokličeš, mislim pa, da dons dela Klun popoldne, jutr pa dopoldne, nisem pa ziher. Predvidevam samo zato, ker je moja g. tudi dr. Štrumbelj in dela danes dopoldne, jutri popoldne, v sredo pa spet zjutraj. Mislim, da imata ravno obratni termin. Tel. pa je (če ga slučajn nimaš) 200-45-29.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2006 16:17:05   
Sandra*
Kličem že cel popoldne, pa se mi nobedn ne javi! Groza!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2006 22:16:17   
frrrr
js mam tut Kluna, pa sm tut zadovoljna... pove, kaj je potrebno in te ne dela živčne oz. panične.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?