Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 21:02:46
|
|
|
|
Marogica
|
Kar se tiče linka za vremensko napoved, ti rečem, da jaz dnevno gledam satelitske posnetke, vendar se vreme tudi dnevno spreminja-kaj češ, narava se upira. Drugače pa kar se dopusta tiče, sem se jaz psihično pripravila, da se bomo na dopustu, sprehajali, delali izlete...in mogoče celo kopali. Torej je pri nas vse "odprto", da se bomo lahko pustili presenetiti. Kaj pa hočemo drugega
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 21:02:56
|
|
|
|
CIPRESA
|
mojca linka ti na žalost nemorem dati, lahko pa ti povem da že premišljujem katero bundo naj naslednji teden od 18.06. naprej uzamem s sabo ko gremo na dopust To je pa že višek, danes je pri nas pihal tako močan veter da nekaj časa nismo upali it ven ker bi nas dobesedno lahko prestavilo. Komaj čakam že sončka!!!!!!!! in tam okrog 26 stopinj
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 21:14:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Hvala vam punce za linke.Jaz vam povem,da le primerjam vreme midva grema na dopust bolj pozno od 22.08.-1.09 upam,da bo takrat veliko bolje kot bi bilo sedaj. LP Mojca
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 21:19:48
|
|
|
|
total
|
Punce,poletje bo,so povedali.
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 21:35:48
|
|
|
|
KODA
|
Mi gremo v soboto zvečer,pa kolikor sem zasledila v 15 dnevni napovedi,za dubrovniško-neretvansko območje,ne napovedujejo dežja,ampak tja do 28-29 stopinj in malo oblačkov.Gremo na Pelješac in Dubrovnik,nato pa še v Konavlje(7 km pred mejo z Črno goro).Samo da ni dežja,pa je v redu.Lani je bila podobna zadeva,ko pa smo prišli tja dol,je bilo pa 14 dni,brez oblačka.Voda pa je tudi bila topla.Me ne skrbi.
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 21:46:29
|
|
|
|
lelaval
|
Z jutrišnjim dnem se nam baje obeta toplejše vreme in za vikend do 29 stopinj. Kar pa se tiče dopusta - mi ga vreme res ne sme pokvarit. Važno je, da zamenjamo okolje in bolj lenarimo, pa je.
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 21:52:38
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Kaj pa pravite na to? http://www.wunderground.com/global/stations/89606.html O kriza, v primerjavi z njimi imamo pri nas Afriko...
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 21:56:38
|
|
|
|
cmokec
|
Tukaj tudi lahko kaj prebereš: http://povezave.kopa.si/Vreme_takoj.html
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 11.6.2006 22:52:06
|
|
|
|
lelaval
|
Alt1 - se strinjam z Marogico. Bomo kar zadovoljni, če bo še celo poletje, kot je bilo danes. No ja, saj se nas bo poletje usmililo in dodalo kak dan še kakšno stopinjo ali 10 zraven.
|
|
RE: Vreme in letošnji dopusti! 12.6.2006 8:32:13
|
|
|
|
soncece24
|
Upam,da na morju vsaj deževalo ne bo. Lani nas je pralo greva pa 20.7, upam, da se porihta vreme do takrat.
|
| Stran: [1] |
brcanjelaura2010Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka3.mesec (
19%)
4 mesec (
49%)
5 mesec (
20%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!