Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 11.6.2006 11:53:46
|
|
|
|
diva 4
|
Pri nas je tudi tako.Sem za malega dala vlogo februarja ,pa so rekli če do maja ne bo odgovora , ga moram ponovno vpisat maja ,ker je to vpis v novo šolsko leto , ki se začne septembra.Ja mislim ,da boš morala izpolnit novo vlogo.Pa veselo izpolnjevanje . Aja imajo verjetno premali arhiv , da bi hranili vloge od prejšnjega vpisa .
|
|
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 11.6.2006 13:51:44
|
|
|
|
babylove
|
Hm, kako pa potem vedo, kako dolgo že čakaš? Upam, da na novi vlogi zabeležijo, kdaj si oddala prvo vlogo ?
|
|
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 11.6.2006 17:10:43
|
|
|
|
frutka_
|
Poglej tako je. Ko vlogo prineseš in ČE nisi zamudila vpisnega roka je tvoja vloga ENAKOVREDNA vlogi nekoga, ki jo prinese kasneje v roku. Nekateri, ki niso čez leto dobili prostega mesta so na "čakalni listi", če se lahko tako izrazim. Tako imajo posledično morda res prednost. Ampak tudi tvojo vlogo je potrebno obravnavati. Kako velik pa je vrtec oz. koliko ima jasličnih skupin? Kadar je vpisanih mest premalo za vse otroke takrat vrtec imenuje komisijo, ki odloča kdo ima prednost. Prednost imajo običajno otroci iz socialno ogroženih družin in otroci s posebnimi potrebami.
|
|
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 11.6.2006 20:34:22
|
|
|
|
CIPRESA
|
Joj to pa nevem koliko jasličnih skupin imajo vem pa da bodo delali tu v Kamniku nov vrtec (kdaj bo nimam pojma po govorjenju bi moral že zdavnaj stati) in bo prostora več. Kar ne razumem je to da po njihovem mnenju sem na čakalni listi le v primeru da na novo oddam vlogo drugače pa smatrajo da nisem? Ker moramo za vsako leto posebej oddati vlogo in če bi sedaj jaz mislila da velja stara ki sem jo oddala letos bi avtomatsko padla ven in nas sploh nebi obravnavali - to pa je čudno
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 11.6.2006 20:50:30
|
|
|
|
bobek05
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Poglej tako je. Ko vlogo prineseš in ČE nisi zamudila vpisnega roka je tvoja vloga ENAKOVREDNA vlogi nekoga, ki jo prinese kasneje v roku. Nekateri, ki niso čez leto dobili prostega mesta so na "čakalni listi", če se lahko tako izrazim. Tako imajo posledično morda res prednost. Ampak tudi tvojo vlogo je potrebno obravnavati. Frutka, kako to misliš, da imajo tisti, ki so prinesli vlogo PO ROKU enake možnosti, da dobijo mesto, kot tisti, ki so jo oddali V ROKU Oprosti, ampak tega ne razumem... V čem je potem poanta rokov? In kaj to pomeni, da nekdo prinese vlogo "kasneje v roku"? 1 dan kasneje? 1 teden kasneje? 1 mesec kasneje??? Saj morate prej vedet koliko otrok bo na novo... Popolnoma jasno mi je, da je nekdo, ki lani ni prišel not na "čakalni" oz. prednostni listi, ampak tisti, ki se na novo vpisujejo po roku pa se jih potem enako obravnava kot tiste, ki pridejo v roku Daj prosim razloži mi tole malo... Ker me res zanima.. Mi namreč še vedno čakamo na odgovor in me že kar malo panika lovi... Malega nimam kam drugam dat če ne bo sprejet Meni je ženska rekla, da bodo javili DO 15.6. in kot kaže bodo čakali do zadnjega dneva
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 11.6.2006 20:56:52
|
|
|
|
CIPRESA
|
Bobek držim pesti za vas, mi smo na žalost že padli ven , nimam pojma kaj naj naredim
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 11.6.2006 21:17:28
|
|
|
|
frutka_
|
bobek: Napisala sem KASNEJE V ROKU...to pomeni, da ima enake možnosti za vpis tisti, ki je vlogo prinesel v ponedeljek kot tisti, ki je vlogo prinesel v petek...če je v okviru oz. v roku, ko potekajo vpisi novinčkov! cipresa: če si vlogo oddala in nisi dobila poz. odobrene potem si po mojem avtomatsko na čakanju. Ups, iz kamnika si?! Ja, tam pa vem da imate prave rošade, ker je full premalo mest za novo-vpisane otročke. Vloga ki so jo oddala zdaj velja celo leto. Naslednje šolsko leto boš oddala spet novo. Ne vem pa kako je , če iščeč drugi vrtec, potem moraš najbrž nesti v nov vrtec, novo vlogo. Si gledala kaj na internetu za Kamniški vrtec/jaslice?
|
|
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 11.6.2006 22:29:26
|
|
|
|
lelaval
|
Če si dala v roku, ko je bil razpis, bi vas morali (prav tako, kot vse ostale, ki so zavrnjeni) dati na čakalno listo - kot so že predhodnice napisale. To pa zato, ker se jih nekaj med letom izpiše (eni že po dobrem mesecu), ker so otroci preveč bolani, ali se pač ne morejo vključit in jih starši izpišejo. Midva sva, ko sva vpisovala starejša dva, dala prošnjo v januarju. In naju je zapisala v zvezek, da, če kdo otroka izpiše, smo med prvimi, ki dobimo mesto. In tako v razpisu nisva niti rabila dat not prošnje, ker sva avtomatsko bila pred njimi not. (to nama je povedala kolegica, ki je vzgojiteljica v vrtcu). Ampak je gospa ob vpisu je pozabila na nas, avgusta pa sva se midva sklicevala na to in je gundrala, da ne more, ker so že novi vsa mesta zasedli, ampak nisva odstopila. Moj jim je rekel tako: 1. septembra vam pripeljem otroka, pa naredite z njima, kar hočete. Smešno in grdo se je morda res slišalo, a 1. septembra sta bila oba sprejeta. In ni bilo zaradi tega nobene zamere in gledanja postrani z nobene strani. Poskusi se enkrat decembra ali januarja dogovorit, da bi ga vpisala takoj, ko bo kakšno mesto prosto. Za vsak slučaj pa že 1. dan razpisa oddaj novo vlogo. In 1.9.2007 zagotovo mora bit vpisan v vrtec.
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 12.6.2006 8:08:08
|
|
|
|
bobek05
|
aha, frutka, zdaj ko sem si vso stvar še 1x prebrala sem pokapirala (hja, saj veš, nekateri si lahko privoščimo dugo lajtungo )... jaz tudi nisem kar takoj prvi dan letela tja in ga vpisala, sem pa ga vpisala do 19.5. - to si imela v mislih, kajne? eh, saj bomo že kako... ena prijateljica mi je rekla, da se POTRUDIJO, da probajo vse not spravit, tak da še obstaja upanje..
|
|
RE: vsako leto novo prijavo??? 12.6.2006 11:21:46
|
|
|
|
CIPRESA
|
Frutka hvala za linke in ostalim, zdaj saj vidim d nisem sama v tem papirnem dreku. Vsako leto polno teh papirjev da sploh več neveš kam moraš še kaj poslat
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?