Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 10.6.2006 22:11:17
|
|
|
|
biba77
|
Hvala vsem! Moram priznat, da sem posebej vesela, da se je oglasilo toliko "tastarih"; tistih, ki ze drzijo svojo sreco v rokah in tistih, ki stena najboljsi poti tja! Kot je Blacky napisala in Vampirka pred njo, se mi se sploh ne mudi nikamor... Uzivam v toplem domu (zunaj je itak premrzlo) , ce pa se ze soncek pokaze, pa grem na sprehod s peso ali pa se kar zapeljem kam z avtom. Polno mobilna. Nimamo nobenih krcev, se vedno je trebuh visoko, dete je aktivno, moj pritisk je najnizji (gledano celotno nosecnost) in utrip od malega divja v oblakih. Cep? Kaj je to? Ja, bambi, mislim, da ne rabis nic organizirat, samo povej datum in uro, pa bomo ze ostale povedale, kje bi se dobile. Se strinjate ostale? Glede na to, da mi se ne bomo rodili , sem full ZA!!! No, toliko od mene, ko pa bo kaj novega, pa vam zagotovo javim! biba77 (39t4d)
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 11.6.2006 10:42:50
|
|
|
|
pika74
|
Ja biba77 a ti si še v enem kosu - pol je bil lažni alarm, da si že v bolnici. No, kokrkol že. Me smo s tabo ves čas .
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 11.6.2006 23:06:06
|
|
|
|
Nannn
|
biba77 tudi jaz ne morem verjeti da je cas tako hitro minil....zelim ti lep porod in z malo bolecin Srecno Nannn
|
|
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 12.6.2006 8:20:09
|
|
|
|
hati
|
O Biba, si še v enem kosu? Meni se zdi, da je tale tvoja nosečnost nekam hitro v zaključni fazi. Ej, a si ti sigurna, da si že celih devet mesecev noseča? Lahek porod želim pa ne preveliko zamudo. Srečno!
|
|
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 12.6.2006 10:25:23
|
|
|
|
Anonimen
|
navijamo!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 12.6.2006 13:34:08
|
|
|
|
Marina_
|
Biba77-kaj že mogoče vi cartate????????Imam taki občutek da je biba že v dveh kosih.A je katera ki to lahko potrdi. GO BIBA
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 12.6.2006 14:30:32
|
|
|
|
koala
|
Biba carta, peso. Drugače pa je še v enem kosu
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 12.6.2006 15:57:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Koala No biba ti si kr čas vzami Tinka
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 13.6.2006 14:35:23
|
|
|
|
Mijavček
|
Oj! Še jaz.. po dolgem času...biba77 ... držim pesti, da bo kar samo od sebe skočilo ven, zdravo in močno! LP mijavček
|
|
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 13.6.2006 19:11:28
|
|
|
|
pipi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Oj! Še jaz.. po dolgem času...biba77 ... držim pesti, da bo kar samo od sebe skočilo ven, zdravo in močno! LP mijavček Še moje figice so zraven!! pipika
|
|
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 13.6.2006 20:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Biba77, hiter in čimmanj boleč porod! Srečno!
|
|
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 14.6.2006 9:51:51
|
|
|
|
Azaleja
|
Biba77, želim ti čimlepši in hiter porod! Srečno!
|
|
|
|
RE: Navijajmo za Bibo77!!!!! 15.6.2006 16:51:36
|
|
|
|
biba77
|
Ja, se enkrat hvala vsem, a jaz se se ne dam... Se vedno hodim okoli s svojim okroglim nahrbtnikom spredaj in cakam... Razmisljam o pizzah, kavicah, kopanju,... No, bomo videli, kako bo po pregledu v soboto. Se je pa z vrocino, zal, zacelo tudi moje zatekanje. No, pridne bodite in uzivajte v poletju. Koncno se je zacelo, ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?