Grascakinja
|
Njelci, jaz sem po 90D dieti zgubila natanko 2 kili.... potem veš, kako je bilo. Utrujenost, poraščenost, grozna koža, pozabljivost, slaba volja, nizek libido, mrzle roke in noge, nočno potenje, nespečnost, pridobivanje teže, slaba koncentracija in še in še. Mene so zaradi mojih težav že napotili tudi k psihiatru, pa krivili poporodno depresijo (9m po porodu?)... zanimivo pa je, da veliko ljudi zdravnikom razlaga iste težave, pa jih nikakor ne povežejo s hormoni, temveč vedno s psihičnimi težavami. Srečala sem se s kar nekaj ženskami, ki imajo težave s ščitnico, pa so vse večinoma govorile o istih znakih. Le da tudi njih ni nihče jemal resno. Hecno pa je, da so pri vseh in tudi pri meni, omenjene težave izginile zeloooo kmalu po začetku zdravljenja.... AMSAT diagnostiko sem jaz opravila v Kočevju pri Barbari Žagar (Tui Na), stala me je 12.000 (najcenejša v Slo) in uro in pol časa. Postavi te na bakreno ploščo, roke in glavo priklopi na elektrode in čez telo spusšča zelo šibke električne signale, ki jih nič ne čutiš. Vse skupaj traja nekje 10-15 minut, prej opraviš pogovor, potem pa še analizo. Dobiš podrobno natisnjeno in obrazloženo analizo svojega zdravja in tudi nasvete za naprej. Delajo jo menda tudi v LJ na Metelkovi. Poskusi vpisat v najdi.si, bo gotovo kaj ven vrglo. Samo ne pričakuj, da bo kak uraden zdravnik kaj dal na to diagnostiko. Jemlji jo kot izhodišče za to, da se greš potem k zdravniku borit za svoje zdravje. Žal... Pri mojem očetu so postavili tri napačne diagnoze, potem ko tudi po zadnji ni bilo ozboljšave, je amsat pokazal, kaj je v resnici narobe. Nato je šel k zdravniku, povedal, kaj je z njim narobe in zahteval napotnico. Jasno, da je potem ta preiskava potrdila sume in oče se zdaj uspešno zdravi. Srečno!
|