Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hotel aurora ali vespera 9.6.2006 11:24:37
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz nobenega ne poznam, vendar le en nasvet: Baje so hitro zasedeni, tako da moraš čimprej rezervirati!!!!! Npr.za ta mesec nikjer( v agencijah) več ne dobiš prosto!!!! Je full naval na Lošinj!!!!! Pa velikooo sreče in sončen dopust!
|
|
|
|
RE: Hotel aurora ali vespera 9.6.2006 11:27:08
|
|
|
|
muki1
|
Jaz sem bila v Vesperi. Ni ravno kaj prida, bolj uboge sobice so, hrane je bilo dovolj, pa še kar okusna..... Baje je Aurora malenkost boljši. Je pa blizu plaže, čeprav je plaža zelo skalnata in je za majhne otroke samo en zalivček, tako da bodi previdna. Je pa Lošinj zelo lep.
|
|
RE: Hotel aurora ali vespera 9.6.2006 11:28:41
|
|
|
|
darjatimci
|
V teh dveh hotelih še nismo bili,je pa okolica mirna, lepe možnosti za sprehode,plaže tudi v redu.
|
|
|
|
RE: Hotel aurora ali vespera 9.6.2006 15:30:35
|
|
|
|
vanilija
|
Hotela sta praktično identična. Edina razlika je, da je Aurora odprta celo leto, ker ima centralno kurjavo, Vespera pa je odprta samo v poletni sezoni. Stojita tudi drug zraven drugega. Sobe so res bolj boge kot ne, mene osebno to ne moti, ker itak v sobi samo prespiš, sicer si pa ves dan zunaj. Hrana je samopostrežna in zelo dobra. Preverjeno več let zapored, nazadnje pred slabim mesecem. Tudi kar se tiče prijaznosti ni kaj pripomnit. Plaža pa za majhne otroke razen dveh zalivčkov ni najbolj primerna.
|
|
|
|
RE: Hotel aurora ali vespera 9.6.2006 19:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Aurora ima samopostrežni zajtrk in večejo. Zato je boljša kot Vespera
|
|
|
|
RE: Hotel aurora ali vespera 9.6.2006 20:22:07
|
|
|
|
MajaPRO
|
Mi smo bili za prvomajske v Vesperi, pa smo se ušteli, saj nismo vedeli, da hotel ni ogrevan (Aurora pa je). Sicer je pa za poleti itak vseeno. Vespera nima klime, za Auroro pa ne vem. V Vesperi bodo tudi hišni ljubljenči (veliko psov). Hrana je dobra, samopostrežni zajtrk in večerja. Vespera nima notranjega bazena, vendar smo imeli zastonj kopanje v Aurori (čeprav se nismo kopali). Vsaka soba ima balkon, klima je super, plaža pa tako, kot so že punce napisale - en večji zaliv s kamenčki, ki bo v sezoni najbrž nabito poln. Upam, da greste malo prej... pa lep dopust!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?