|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hotel aurora ali vespera
9.6.2006 11:12:11   
Anonimen
Zanima me kateri hotel na Malem lošinju je po vaših iskušnjah boljši. Po opisih sta si zelo podobna. Cena pa je tudi podobna.

Sobe, hrana, plaža, prijaznost osebja, ITD.

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hotel aurora ali vespera
9.6.2006 11:24:37   
poliloni
Jaz nobenega ne poznam, vendar le en nasvet: Baje so hitro zasedeni, tako da moraš čimprej rezervirati!!!!! Npr.za ta mesec nikjer( v agencijah) več ne dobiš prosto!!!! Je full naval na Lošinj!!!!!

Pa velikooo sreče in sončen dopust!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2006 11:27:08   
muki1
Jaz sem bila v Vesperi. Ni ravno kaj prida, bolj uboge sobice so, hrane je bilo dovolj, pa še kar okusna..... Baje je Aurora malenkost boljši. Je pa blizu plaže, čeprav je plaža zelo skalnata in je za majhne otroke samo en zalivček, tako da bodi previdna.
Je pa Lošinj zelo lep.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2006 11:28:41   
darjatimci
V teh dveh hotelih še nismo bili,je pa okolica mirna, lepe možnosti za sprehode,plaže tudi v redu.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2006 15:30:35   
vanilija
Hotela sta praktično identična. Edina razlika je, da je Aurora odprta celo leto, ker ima centralno kurjavo, Vespera pa je odprta samo v poletni sezoni. Stojita tudi drug zraven drugega.
Sobe so res bolj boge kot ne, mene osebno to ne moti, ker itak v sobi samo prespiš, sicer si pa ves dan zunaj. Hrana je samopostrežna in zelo dobra. Preverjeno več let zapored, nazadnje pred slabim mesecem. Tudi kar se tiče prijaznosti ni kaj pripomnit.
Plaža pa za majhne otroke razen dveh zalivčkov ni najbolj primerna.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2006 19:08:16   
Anonimen
Aurora ima samopostrežni zajtrk in večejo. Zato je boljša kot Vespera user posted image

(odgovor članu vanilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2006 20:22:07   
MajaPRO
Mi smo bili za prvomajske v Vesperi, pa smo se ušteli, saj nismo vedeli, da hotel ni ogrevan (Aurora pa je). Sicer je pa za poleti itak vseeno. Vespera nima klime, za Auroro pa ne vem. V Vesperi bodo tudi hišni ljubljenči (veliko psov). Hrana je dobra, samopostrežni zajtrk in večerja. Vespera nima notranjega bazena, vendar smo imeli zastonj kopanje v Aurori (čeprav se nismo kopali). Vsaka soba ima balkon, klima je super, plaža pa tako, kot so že punce napisale - en večji zaliv s kamenčki, ki bo v sezoni najbrž nabito poln. Upam, da greste malo prej... pa lep dopust!

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2006 23:32:38   
Olivija
Živjo, mi smo lani bili v Aurori in vse je bilo ok, razen animatorjev   (samo to se mi ne zdi kakšen zelo pomemben faktor).
Hrana je bila dokaj okusna, midva sva vedno kaj našla, morje pa tudi ni daleč (je pa veliko stopnic do plaže), plaža je primerna za otroke. Šli smo pa začetek julija. Je pa tam tudi veliko avstrijcev in italjanov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?