|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamuja
8.6.2006 15:07:55   
Anonimen
Imam neredno menstuacijo.Z fantom sma se odločila da bi naredilauser posted image .poskusila sva a vendar je od zadnje user posted image   pa do danes minilo že 54 dni.Test sem delala že enkrat pri 34dneh a je bil negativen.Sedaj pa si ga nekako neupan naredit saj se bojim razočaranja.Ma katera kakšen predlog.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.6.2006 15:18:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zamuja
8.6.2006 15:23:08   
zaljubljena23
Naredi test, tako boš vedela pri čem si

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2006 23:21:18   
KODA
Naredi test.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2006 14:38:57   
VIVANA
Pozdravljena!
Tudi pri meni je zelo podobna situacija, saj mi M zamuja dva tedna-imam neredne in imam 14-mesečno punčko; naredila sem teste, a so negativni. Prsi me bolijo in določene stvari mi zelo smrdijo. Kaj to lahko pomeni? Odločila sem se, da grem na pregled k G in bomo vidli, kaj bodo rekli. Javi, kak se je razpletno. Držim pesti za user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2006 23:38:42   
kasija78
Sem v podobni situaciji. M mi zamija. Sem naredila 3 teste, zadnjega na 32. dan in je bil negativen. Potem sem poklicala G in med. sestra mi je rekla, naj ne delam več urinskih testov, naročila me je na pregled približno mesec in pol po zadnji M. Rekla mi je, da če že moram delati test, naj grem na odvzem krvi, kar je bolj sigurna metoda. Stane 3100 sit v adrialabu - če si v ljunljani ali blizu. Sicer so še drugi laboratoriji, a ne vem kateri.

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?