Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 11:13:48
|
|
|
|
total
|
Prvi so mi kr všeč,drugi pa ne ker so odprti.Jaz sem mu jih kupila v Mass-u.
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 11:19:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je imel lansko leto (malo manj ko 1,5 leta star) spredaj zaprte Superfitove sandalčke. Super zadovoljna. Jaz bi na tvojem mestu gledala, da so sperdaj zaprti in čim mehkejši - fleksibilen podplat, pa seveda opetnica se mi zdi tudi priporočljiva.
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 11:20:15
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem mu kupila nekaj takega kot je na sliki 1,modre barve v Piki v Cityu.
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 11:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo imeli odprte pri tej starosti in to prav te Ciciban bio, samo peščene barve. Super so bile, smo naslednje leto kupili čisto iste.
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 11:32:21
|
|
|
|
Urška*
|
Zdaj sem pa spet v dilemi ali kupiti odprte ali zaprte? A mu ne bo vroče v zaprtih? Ne vem, zato sprašujem. A zaptre so boljše zaradi varnosti, ali kako?
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 11:38:33
|
|
|
|
Geja
|
jaz sem mu kupila take kot so ta prve na sliki... se mi zdi da so druge za tako majhnega ki komaj hodi vseeno malce preveč odprte... no moje mnenje... čau,čau Geja
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 11:40:15
|
|
|
|
Mojca P.
|
Jaz ti vsekakor priporocam zaprte...pri odprtih bi Ziga pri tako starosti ze zaradi obcasnega plazenja in se vedno dokaj nezihr hoje sigurno imel vse potolcene i popraskane prstke; pa pri hoji vse zajame v ceveljcek (pesek..)..kaj vem, jaz sem za zaprte.!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2006 11:40:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 11:42:42
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem naši 1,5 letnici kupila zaprte sandale,ker sem mnenja kot je že ena rekla,da niso še stabilni pri hoji in z odprtimi vse kamenčke poberejp notri,pa še prstke imajo potolčene!
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 12:15:25
|
|
|
|
NIN@
|
MI IMAMO ZAPRTE SPREDAJ "FISHER PRICE" IN CICIBANKE Drugač sam kamenčke cven prčkamo pa še žul je dobu enkrat žul spredaj lp nin@
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 12:55:48
|
|
|
|
babylove
|
Naš ima takšne, odprte spredaj in zadaj. Nositi jih je začel že pred enim mesecem, ko je bil star 16 mesecev. Nobenih težav nimamo, razen da se res kamenčki in pesek noter nabere. Je pa res, da mu hoja ne dela nobenih težav.
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 8.6.2006 20:52:16
|
|
|
|
urška76
|
Mi smo imeli lani podobne kot jih ima babylove. Smo imeli tudi bolj zaprte, pa ni bilo čisto nič manj kamnov notri, samo težje smo jih ven dobil. Tako, da kupi po občutku (glede na to kako hodi), pa obvezno mu jih v trgovini probaj.
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 9.6.2006 9:06:44
|
|
|
|
Anol
|
Jaz sem lansko leto kupila našemu čisto odprte te Bio od Cicibana in so bili res super, leto sem mu kupila zaenkrat ene zaprte sandalčke, če se bo pa po čudežu še kaj ogrelo pa definitvino še ene čisto odprte.
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 9.6.2006 9:12:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urška* Zdaj sem pa spet v dilemi ali kupiti odprte ali zaprte? A mu ne bo vroče v zaprtih? Ne vem, zato sprašujem. A zaptre so boljše zaradi varnosti, ali kako? Ja, jaz sem tudi zaradi tega kupila odprte, da so bolj zračne. Če mi gre kdaj na jok, mi gre ob prepoteni otroški nogici, kadar to ni potrebno. Pri nas ni bilo v sandalčkihj nobenega kamenčka, pa tudi prstov ni imel niti najmanj opraskanih ali kako drugače poškodovanih, pa je tudi še precej po kolenih okoli kolovratil. Saj so tako narejene, da so spredaj malo gor zavihane ali kako naj rečem. En tak malo debeklejši robček imajo spredaja na koncu prstkov. Z lahkoto so sandalčki odprti, vsaj pri Cicibanovihh preverjeno.
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 9.6.2006 9:36:50
|
|
|
|
asso
|
Mi imamo neki takšnega kot babylove. Tiste prve zaprte spredaj imam o v tem času, ko so temperature ne preveč visoke in to z tankimi nogavicami. Da ji bi te ubula sredi poletja se mi prav smili, ker še sedaj ima večkrat mokro nogico in če je kot jaz (ki bi sredi zime najraje hodila v sandalih) si res ne predstavljam, da ne bi imela odprtih. Tudi boso jo bom pustila okoli. Odvisno je sicer tudi od otroka. Kako pri tej starosti hodi. Naša je zelo stabilna, se ne plazi in ne pada (oziroma ja, ko teče in ne gleda pod noge) tako, da se mi ne zdi tako pomembno, da bi bili zaprti... Mislim, da je to samo tvoja odločitev.
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 9.6.2006 9:57:25
|
|
|
|
corfu
|
Mi imamo oboje, pa še tretjo varianto
|
|
|
|
RE: Kakšni sandalčki za 1,5 letnika? 9.6.2006 10:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo dvoe: tip 1 za na sprehode. tip 2, plastične, za na plažo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?