Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako zaposlite triletnika 8.6.2006 10:02:55
|
|
|
|
LORELAJ
|
Brina ima 2 leti in 4 mesece. Pomaga pa mi pri kuhanju (paniranje rib-jih pomoka in potem mi jih da v jajce, pri pizi, pri mesenju testa,....), sprazni kahlico, sama se hoče obut, oblečt spodnje hlače in hlače, tudi z majico že poskuša, pospravi igrače, pomaga mi tudi likat (pri tem sem kot na nitki, ker jo moram skozi pazit, da se ne bi spekla) - obleke mi postavlja na likalno mizo. Jaz ji pustim da mi pomaga kjer želi, res pa je da ponavadi potem rabim več časa da vse postorim. Dokler ima voljo ji bom pustila, so pa stvari, ki jih mora naredit npr. pospravit igrače.
|
|
|
|
RE: Kako zaposlite triletnika 8.6.2006 11:19:39
|
|
|
|
diva 4
|
Našo triletnico smo začeli navajat , da pospravi igrače zvečer že zelo zgodaj -se pravi pri enem letu.Tako da je to pri nas že rutina.Sama se oblači , slači in obuva(včasih ji malo pomagam)."Pomaga" obrisat prah , sesat , solato oprat , zložit posodo iz pomivalca najraje pa pomaga zunaj okoli hiše.Ko kosimo travo jo z svojo samokolnico vozi na kompost ,ja pa pri pletju mi rada pomaga - ji je ful zabavno travico pulit iz rožic.Joj zdaj pa zgleda kot ,da ful dela doma . Se pa hitro vsega tudi naveliča.
|
|
|
|
RE: Kako zaposlite triletnika 8.6.2006 13:26:28
|
|
|
|
rainbow
|
naša skoraj 3-letnica (avgusta) ima občasno svetle trenutke pri pospravljanju igrač, rada pomaga pri posodu, podajanju iz stroja, pa pri obešanju perila; pa sesa z malim sesalcem, pa še kaj bi se našlo, skušam nič kaj dosti namesto nje počet, kar pač že zmore sama.
|
|
RE: Kako zaposlite triletnika 8.6.2006 14:20:44
|
|
|
|
viv_
|
2,5 leti: - gospodinjska dela: - pospravi svoje igrače - strašno rada sesa - meče cunje v pralni stroj - pomaga pri peki in kuhanju - skrb zase: - sama se sleče - sama obleče gatke, hlače, nogavice - sama se obuje - sama se stušira (ko je enkrat v banji) - sama si umije glavo - sama je (tudi maže pašteto na kruh, reže hrenovko ...) - igranje: - sestavljanje kock - sestavljanje puzzlov - risanje - vse bolj je aktualna punčka - fizične aktivnosti: - kolesarjenje (na malem kolesu s pomožnimi koleščki) - plezanje na vse vrste plezal - plavanje (s kačo)
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.