Adelina
|
A lahko jaz kar tukaj nekaj vprašam. Nivek, upam da ne zameriš, ker je situacija pri nas nekoliko drugačna. No, naš pa je kakšna 2 tedna nazaj (21.6. bo star 2 leti) sam rekel, da bi gatke in ne pleničke. Pa sem ga vprašala, če bo povedal, je rekel da bo, a ni. Pa ga ponovno vprašam, če mu dam pleničko, a on ne in ne, on bi gatke. Pa smo vztrajali par dni in ker ni bilo učinka, smo šli nazaj na pleničke, a on še vedno marsikdaj, če ga vprašam, bi gatke. Pa zdej tud ko je v plenički, včasih začne sam dol vlečt trenirko, da bo kakal (vedno pravi, da kaka, čeprav lula), a potem na kahlico nič ne naredi. IN potem, če ga pustim brez pleničke se polula, pa čeprav vedno pravi, da bo povedal. Pa mislim, da tudi ve, kdaj bo lulal, ker se marsikdaj tud kam postavi in ga prov vidim da bo lulal. Al pa na kahlici se mi zdi, da včasih prov zadržuje, potem pa ko ga oblečem, se takoj polula v hlačke. Ko se pokaka (tudi v plenico) ponavadi sam pove, da gremo rito previt. Torej, mislite da se splača vztrajat in dejansko začet oblačit gatke po njegovih željah ali ga enostavno preslišati in zaenkrat ostati na plenički. Hvala in lep pozdrav!
|