Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec 7.6.2006 20:41:09
|
|
|
|
Anol
|
Živ, Danes sem klicala v ZD, da bi svojega otročka naročila za pregled pred vstopom v vrtec, no odg. je bil samo s kašnim datumom ga potrebujem in, da ga dobim v kartoteki. Vprašala me je le, kdaj je bil nazadnje pri njih, povedala sem, da konec marca na cepljenju in to je bilo to. Meni ni sicer čisto jasno, ker sem bila pod vtisom, da bi morala otroka tja dejansko pelat, da ga pregledajo. Drugače sem zelo zadovoljna z ZD, sestro in zdravnico, samo tukaj so me pa presenetili. Kakšne so vaše izkušnje? Anol
|
|
RE: Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec 7.6.2006 20:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo, Pred vstopom v vrtec je potrebno, da prineseš samo izpolnjeno potrdilo od tvojega pediatra, da je otrok sposoben obiskovati vrtec. Ta obrazec dajo v vrtcu. Zdravnik pa potem pogleda v kartoteko in zapiše, če je kaj posebnega npr. alergije, epileptični napadi in podobno. Preverjeno danes iz prve roke, ker sem to urejala za naša dva sončka, ki gresta v vrtec septembra. Veliko uspeha v uvajanju. Pozdravcek
|
|
|
|
RE: Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec 7.6.2006 21:03:17
|
|
|
|
sa
|
Lp, jaz sem pa danes klicala v ZD in vprasala kako in kaj pa mi je rekla da jutri pridem iskat ono ploscico za odvzem brisa z ritke in potem me bodo narocili na pregled,je pa res da je nas mali star ze skoraj 2 leti in je mogoce drugace se pri mlajsih saj kakor se jaz spomnem so mu pri 11 mesecih ze enkrat preverjali bris in mogoce zato ni potrebno Ne vem,mogoce da zato .
|
|
|
|
RE: Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec 7.6.2006 21:04:16
|
|
|
|
Anol
|
To pa nisem vedela, da naj bi dobil kakšen obrazec. Pri vpisu je bilo rečeno, da otroci, ki imajo v istem okraju pediatra bodo dobili vabilo, ostali pa opravijo pregled sami pri svojem zdravniku.
|
|
RE: Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec 7.6.2006 21:06:52
|
|
|
|
sa
|
Mi smo nasega vpisali in v vrtcu mi je samo rekla da mora mali dobit pordilo da je zdrav,obrazca pa tudi mi nismo dobili
|
|
|
|
RE: Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec 7.6.2006 21:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem. Naša soncka sta vpisana v vrtcu Oton Župančič v Ljubljani in smo dobili ta obrazec. Pediatrinja mi ga je danes izpolnila in ga bom nesla v vrtec vzgojiteljici septembra.
|
|
|
|
RE: Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec 7.6.2006 21:10:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz sem dobila (izpolnjen) obrazec pri pediatru - mi ni bilo nič treba prej v vrtcu dvignit. Je pa tako - vkolikor je bil otrok na pregledu pri P pred manj kot 6 meseci, ti otroka ni treba ponovno vozit na pregled in le izpolnijo tisti obrazec. Če pa je do vstopa v vrtec preteklo že 1 dan več kot 6 mesecev, je pa potreben ponovni pregled. (Vsaj meni so tako razložili, ko sem bila (seveda) začudena, ko so mi rekli, da ne rabim otroka še enkrat na pregled pripeljat.)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?