|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec
7.6.2006 20:41:09   
Anol
Živ,

Danes sem klicala v ZD, da bi svojega otročka naročila za pregled pred vstopom v vrtec, no odg. je bil samo s kašnim datumom ga potrebujem in, da ga dobim v kartoteki. Vprašala me je le, kdaj je bil nazadnje pri njih, povedala sem, da konec marca na cepljenju in to je bilo to. Meni ni sicer čisto jasno, ker sem bila pod vtisom, da bi morala otroka tja dejansko pelat, da ga pregledajo. Drugače sem zelo zadovoljna z ZD, sestro in zdravnico, samo tukaj so me pa presenetili.
Kakšne so vaše izkušnje?

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdravsteni pregled pred vstopom v vrtec
7.6.2006 20:50:33   
Anonimen
Zivjo,
Pred vstopom v vrtec je potrebno, da prineseš samo izpolnjeno potrdilo od tvojega pediatra, da je otrok sposoben obiskovati vrtec. Ta obrazec dajo v vrtcu. Zdravnik pa potem pogleda v kartoteko in zapiše, če je kaj posebnega npr. alergije, epileptični napadi in podobno.
Preverjeno danes iz prve roke, ker sem to urejala za naša dva sončka, ki gresta v vrtec septembra.

Veliko uspeha v uvajanju.
Pozdravcek

(odgovor članu Anol)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 21:03:17   
sa
Lp,
jaz sem pa danes klicala v ZD in vprasala kako in kaj pa mi je rekla da jutri pridem iskat ono ploscico za odvzem brisa z ritke in potem me bodo narocili na pregled,je pa res da je nas mali star ze skoraj 2 leti in je mogoce drugace se pri mlajsih saj kakor se jaz spomnem so mu pri 11 mesecih ze enkrat preverjali bris in mogoce zato ni potrebno user posted image user posted image Ne vem,mogoce da zatouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2006 21:04:16   
Anol
To pa nisem vedela, da naj bi dobil kakšen obrazec. Pri vpisu je bilo rečeno, da otroci, ki imajo v istem okraju pediatra bodo dobili vabilo, ostali pa opravijo pregled sami pri svojem zdravniku.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2006 21:06:52   
sa
Mi smo nasega vpisali in v vrtcu mi je samo rekla da mora mali dobit pordilo da je zdrav,obrazca pa tudi mi nismo dobiliuser posted image

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2006 21:08:59   
Anonimen
Ne vem. Naša soncka sta vpisana v vrtcu Oton Župančič v Ljubljani in smo dobili ta obrazec.
Pediatrinja mi ga je danes izpolnila in ga bom nesla v vrtec vzgojiteljici septembra.

(odgovor članu Anol)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2006 21:10:29   
NinaŠ
Jaz sem dobila (izpolnjen) obrazec pri pediatru - mi ni bilo nič treba prej v vrtcu dvignit.
Je pa tako - vkolikor je bil otrok na pregledu pri P pred manj kot 6 meseci, ti otroka ni treba ponovno vozit na pregled in le izpolnijo tisti obrazec. Če pa je do vstopa v vrtec preteklo že 1 dan več kot 6 mesecev, je pa potreben ponovni pregled. (Vsaj meni so tako razložili, ko sem bila (seveda) začudena, ko so mi rekli, da ne rabim otroka še enkrat na pregled pripeljat.)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2006 21:14:18   
Anol
Aja, pol mi je pa že bolj jasno, naš je bil cepljen in pregledan konec marca in ker še ne bo 6 mesecev 1.9. je o.k..
Drugače bo pa tudi naš fant star že dve leti. Eno leto se je crkljal pri babicah, zdaj pa razgrajat v vrtec user posted image .
Ful hvala za vaše odgovore, super ste, se že bolje počutim, vedno se bojim, da ne bom naredila vse tko kot treba.

Ampč

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?