|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pohvala dr. Rešu
7.6.2006 11:44:14   
miška38
Hojla!
Vse tiste, ki tuhtate ali bi šle k dr. Rešu ali ne, naj vam povem, da je bilo tudi mene strah kako bo, ampak je vsak strah odveč saj je bil zelo prijazen kljub temu, da je bil videti že zelo utrujen. Res je prijazen, človeški, preprosto razumljiv, skratka od njega sva šla pomirjena, pa čeprav še vse preiskave niso opravljene.

Kar pogumno...

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pohvala dr. Rešu
7.6.2006 12:36:40   
Anonimen
Jaz imam drugačno mnenje in tudi dve moji prijateljici, ampak na koncu,ko so bili rezultati dobri, sem pozabila na njegov odnos in lahko rečem, da mu je slava stopila v glavo.

(odgovor članu miška38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 13:42:30   
Anonimen
Prosim povej malo več o tem dr.Rešu. Tudi jaz bi šla k njemu, pa me zanima ali je to v LJ na ginekološki, ali je to privat? Ali je samoplačiniško ali ti zavarovalnica krije?? Ali je res tako dober kot pravijo in koliko časa je potrebno čakati?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2006 16:17:23   
Anonimen
Da vam še jaz povem svojo izkušnjo:
Po letu in pol ko sva se trudla zanositi me je G napotil na HSG. In ker sem toliko prebrala o tem dr.Rešu sem misla zakaj pa ne bi še midva poskusla. Z napotnico sva šla k njemu.Prvič je bil ful prijazen, naredil nama je sperimiogram in vse preiskave (kri-hormone, mi je dal klomifen, kontroliral ovulacijo,...). Vse lepo in prav vendar je bil vedno manj prijazen.Za vsako ko sva prišla je bil bolj osoren in freht. Vse kar je naredil za naju je meni predpisal Klomifen, ki pa sem ga že itak jedla pred tem. Sploh mi ni hotel delati HSG-ja. Ko je bilo tako daleč, da so bile na vrsti druge preiskave me je napotil nazaj k osebnemu G s priporočilom za laparo.

Ne rečem,da ni mojster na svojem področju a v naju očitno ni videl izziva in denarja!!! Z njim sma samo zamudila več kot pol leta časa!!!Kar pa veste, da je za nas, ki vsak mesec znova upamo zelo veliko!!! Tudi če bom morala iti na umetno oploditev NIKOLI več ne grem k REŠU!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2006 16:37:46   
Anonimen
No, pa še jaz pohvalo dam!
Ker mi v tretjem poskusu ni uspelo na GK, sem se odločila da stopim do dr, Reš-a. Brez problemov sem bila na vrsti takoj, pregledal je moževo spermo, ostale izvide sem mela iz Gk, in po priporočilu po dveh mesecih premora( neuspeli zadnji je bil februarja), konec aprila sem že bila v postopku. Nudil mi je na koncesijo- zadnjega seveda. Včasih je bil malo hladen, ampak sem ga razumela, saj je dosegljiv tudi ponoči. Drugič je bil spet zelo prijazen, in jaz sem ga vzela takega kot je, nikoli pa ni bil nesramen. V glavnem rezultat je viden - skoraj dve leti stara hčerka. Ker sem imela krvavitve sem ga v paniki klicala tudi ponoči in vedno me je znal pomiriti in svetovati. SVAKA ČAST MU , saj je po cel dan predan svojemu delu. Vedite, da je tudi on samo človek.
Če štejem še zamrznjenčke je bil to 6 poizkus.

Srečno vsem, ki se trudite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2006 11:26:11   
Anonimen
Še moja pohvala za Reša! Nama z možem se je čist zamerila ljubljanska klinika. 4 ali 5 preiskav, ki jih rabiš za umetno oploditev so mi delali 2 leti in potem, ko bi moral bit konzilij, so vse skupi za J...... in se je spet zavleklo za pol leta. da bi še čakala na odobritev konzilija, bi mogla čakati še dobre pol leta. Tu nama je prekipelo, ker drugega nisva slišala kot to, mladi ste še, se nikamor Rešu. Marsikaj sva slišala o njem, sprva celo same slabe stvari, ampak sva bila pripravljena razkirati. Postopek je stekel takoj in sva zelo zadovoljna z njim, čeprav še ni rezultata. Ljubljani tega ne doživiš. Stalno te šopajo z istimi zdravili, čeprav je očitno, da ne delujejo.

Druga stvar pa je. Kdo pa ne bi bil slabe volje, če bi moral delati od 6 zjutraj pa do 7 zvečer, vmes še vožnja v Postojno in nazaj. Pa še ponoči mu lahko težiš. Da je en moški pripravljen toliko storiti za ženske, vsaka mu čast. Pa mislim, da tu noben denar ne pretehta tega.   Hodi pa veliko na seminarje v tujino in zato takoj sledi novim zahtevam. Kar se tudi vidi v rezultatu zanositve žensk, ki v Lj niso mogle zanositi, pri njemu pa takoj ali v drugo.

Kar se pa tiče denarja , za eno umetno oploditev plačaš najmanj. V Ljubljeni je največ, v Mariboru nekoliko manj, pri njemu pa res najmanj.

Je pa res, da ne mara nadutih žensk, ki mislijo, da vse vejo in ki pričakujejo oz. zahtevajo od njega, da jim bo 100% pomagal. Potrejeno pa je, da take ženske, namerno spusti na realna tla in če ne gre z lepa, pa z grda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2006 12:16:56   
Anonimen
No, pa še moja pohvala.

Tudi midva sva se po 4  neuspelih poskusih na GK odločila za dr. Reša. Na GK sva za preiskave in 4 poskuse rabila skoraj 4 leta. Odločil se je za drug način z mnogo manj zdravil (spontani ciklus), ni nama vsega računal, tako da niti slučajno ni res, da mu gre samo za denar, dal mi je št. mobitela, na katero bi ga lahko poklicala tudi 24 ur na dan. In najpomembnejše - USPELO JE!

HVALA DR. REŠ!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2006 20:10:27   
Teja K.
Pridružujem se pohvalam dr.Rešu. Z možem sva bila letos februarja pri njemu prvič na pregedu, ki nama je dal edino upanje v ICSI. Zardi obeh, ki sva v bistvu neplodna, sva šla takoj v postopek in takoj z naslednjim ciklusom sva začela z zdravili. Bil je strokoven in realen, ni nama dajal upanja v brezveze in to me je pomirilo, kajti moja G je pač rekla, da ni upanja in moram na preizkave in mi dala le malo upanja,čeprv je s samim pregledom čakala 4 leta (imam PCo, ki je šele letos diagnosticiran).
Marca sva bila na prvem Et, žal neuspešnem. Poklicala sem ga takoj ob majhni krvavitvi (zvečer čez vikend) in potolažil me je, da saj smo vedeli, d aje upanja malo in ne moreva pričakovati čideža ter da bomo poskusili z zamrznjenčki že naslednji mesec in res smo......Kaj naj rečem.....tokrat JE USPELO!!!!!!

Njemu pa le pohvala glede strokovnosi in sploh odnosa, midva sva zelo zadovoljna z njim in bova še šla zagotovo k njemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2006 21:34:18   
daisy23
punce hvala za take nasvete. Mene pa zanima kako je z prvim pregledom, ko je moški napoten na spermiogram. Ali pri dr. Rešu zadošča samo napotnica zanj, ali jo moram prinesti tudi jaz od svoje gin.? Gin. nama je namreč svetovala,da moj najprej opravi spermiogram.Sama nama je priporočala dr. Reša.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.6.2006 21:10:34   
*Karmen*
Pohvalam se pridružujem tudi jaz. Dr. Reš je sicer svoje vrste tiček, ampak je pa mojster svojega "foha". K njemu res ne bi smeli hoditi bolj občutljivi in zamerljivi ljudje, ker pove naravnost tisto kar misli. Je pa dobro, ker nič ne komplicira in ne paničari. Vidi se, da je v tem poslu že zelo dolgo. Nič kaj preveč na dolgo ne razlaga in te ne obremenjuje s kakšnimi velikimi strahovi. Včasih pa tud kakšno bolj levo prisoli. Ampak takrat je najbolje, da vse obrneš na hec pa je ful zadovoljen. Nima preveč rad zaprtih, občutljivih in paničnih ljudi. Takšna pa sem jaz na začetku bila. Potem pa sem se ga navadila in sem sedaj z njim zelooooo zadovoljna. In tudi bolj odprta in manj panična...

Daisy23, glede spermiograma je bilo vsaj pri nama tako, da je samo moj srček potreboval napotnico od svojega splošnega zdravnika. LP in veliko sreče!!!

< Sporočilo je popravil zigkar -- 9.6.2006 21:11:57 >

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?