Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 7.6.2006 14:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha ha.. Ti pa mas res zabavno tasco.. Sem ti kar fous.. dej ji tole za prebrat.. bos takoj rodila..
|
|
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 7.6.2006 14:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ha ha.. Ti pa mas res zabavno tasco.. Sem ti kar fous.. dej ji tole za prebrat.. bos takoj rodila.. ...al bo pa ona
|
|
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 7.6.2006 20:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjazy, ti sploh nisi noben fajter. Čim se ti edn po robu postav, kr mrkneš. Pišuka, pa sm upala ne eno konstruktivno debato, pa vidm, na nau nč. Klinc... Kar se pa harema tiče - a se boš z mojim Kamikazo zmenu? Dvomm, da boš pol še česa sposobn, če mu boš kej tacga predlagu.
|
|
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 8.6.2006 8:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Lej.. ce se meni ta trenutek ne da o tem prevec bluzit.. ne bodi uzaljena.. Pa tudi ni mi.. da bi kar tako neki namisljeno pisal.. ker je to odvisno od konkretnega primera.. Ko se bo pojavil spet kaksen konkretni primer.. pa lahko tam kaj vec receva... Naceloma se pa itak strinajmo.. samo jaz pravim, da ce gre enkrat partner seksat z drugim.. ni to nic groznega.. in daje potrebno imeti taksen odnos, da si tole partnerja lahko povesta.. in ob tem ne znorita.. ampak skusata razumeti zakaj se je to zgodilo.. ker ziher sta oba kriva za taksen dogodek.. Ni se treba takoj locit in noret in vzganjat.. razne namisljene prizadetosti, ki se ti sicer zdijo resnicne.. ampak niso resnicne.. so kot halucinacija.. zaradi pogojenosti.. zaradi pricakovanj, ki so zelo nespametna.. Mozno je ziveti normalno naprej.. celo bolje, kot pred tem dogodkom. In se malo dlje grem.. ko pravim, da ce se pojavi pri nekomu zelja seksati z drugim.. je najbolje, ce partnerja to storita skupaj.. pa se veliko vecji uzitek je.. ker je vec ljudi, ker je vec moznih variant.. ker je vec moznosti za zabavo.. Ljubosumje pa je primitivno custvo, s cemer se strinja tudi moja partnerka.. ki se dodaja, da je clovek trenutno primitivno bitje.. ki si zeli lastniniti in od tod izhajajo vse tezeve.. Ko hoces nekaj samo zase.. bos nujno naletel na tezave.. In nikoli nisem govoril op nobeni monogamili, pologamilji, retologijio, fakumogiji, logotomiji.. in ne vem kaksne vse idiotske izraze si je clovek izmislu, samo da naredi znanost iz tako simpel zadeve, kot je seks.. Mal si se mi pa res zasmilila.. s tisto izjavo o tvojo Kamikazi.. In ne poskusaj me prepricevati, da imas ti prav.. ker VEM, da imas ti prav.. ampak samo zase... in za tiste, ki se s teboj strinjajo... zase pa imam prav JAZ!
|
|
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 8.6.2006 9:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
In pazi.. beri to kar pise.. Nikjer nisem pisal o kaksnih svobodnih vezah.. pa o tem ,da lahko partnerja seksata z drugimi po mili volji.. pa podobne zadeve, ki mi jih potem pripisete.. O tem se nikoli nisem pisal.. Pisem samo o primerih, kjer se to zgodi.. in pravim ,da je mozno reagirati tudi drugace..
|
|
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 8.6.2006 9:48:31
|
|
|
|
Sita
|
Ja, tako je. Vsak ima prav zase. Absolutne resnice, ki bi veljala za vse, ni.
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 8.6.2006 12:10:59
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy .. ko pravim, da ce se pojavi pri nekomu zelja seksati z drugim.. je najbolje, ce partnerja to storita skupaj.. pa se veliko vecji uzitek je.. ker je vec ljudi, ker je vec moznih variant.. ker je vec moznosti za zabavo.. Res logičen zaključek. Kot vedno pa je samo ena majhna predpostavka napačna. Pa nič zato, važno je da izgleda kot da je to res najpametnejša rešitev in vsi ostali so preveč zaplankali, da bi jo lahko videli. "seksati z drugim" - katerimkoli ali določenim? Pišeš, da če se pojavi pri nekom. Torej je drugi prislijen, ker je "bolje če to naredita skupaj". Za tvoj primer velja samo če se pojavi želja pri obeh, ne pri nekom. In ker je pojav takšne želje pri obeh bolj redkost je ta rešitev za lase privlečena. V vsakem drugem primeru pa je to užitek enega na škodo drugega partnerja. Ampak to itak nobenega ne briga. Važno je poskrbeti za sebe in za svoje užitke.
|
|
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 8.6.2006 12:14:18
|
|
|
|
baguSka
|
zase pa imam prav JAZ! In jaz.
|
|
|
|
RE: Tjazy - pozivam te na izmenjavo mnenj! 8.6.2006 14:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Res logičen zaključek.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?