Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jogurtova strnjenka oz. žličniki 6.6.2006 23:09:07
|
|
|
|
HuAnita
|
Poceni, enostavno, hitro, okusno! Če recept vsebuje vse to, ga obožujem! Jogurtovi žličniki Potrebujemo: 0,5l sladke smetane, sok limone, limonino lupinico (jaz jo kar kupim, med začimbami se dobi), vanilijev sladkor, sladkor, 2 dag želatine Zmešamo jogurt, sok limone, naribano lupinico limone, vanilijev sladkor in sladkor (po želji). Želatino pripravimo po navodilih z vrečke (uporabljam kar želatina fix – jo enostavno zamešaš v maso). Posebej stepemo sladko smetano. Želatino nato med stalnim mešanjem (če kupite 'navadno', ne sme zavreti pri pripravi!, ker sicer izgubi želirne lastnosti) z mešalnikom prilivamo jogurtovi masi. Primešamo še stepeno smetano, dobro premešamo in zlijemo v model. Pustimo, da se ohladi in ponudimo s sadnim prelivom (Sladki greh ali otroška kašica ali malo masla+sadje+sladkor stopiš na ognju, da nastane tekoča masa). Jaz ponavadi narežem žličnike na tanke kose, kot sladoled, smo pa poskusili že tudi kot kepice. Odločitev je vaša.
|
|
|
|
RE: Jogurtova strnjenka oz. žličniki 7.6.2006 6:41:20
|
|
|
|
skuštrana
|
Na, jaz sem te pa ravno hotela zagnjavit na ZS za tale recept (mi bereš misli, kaj? ) . Vsem, ostalim pa priporočam..Je res njami...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?