|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako navaditi mucka...
6.6.2006 10:17:18   
lavboj
Lepo pozdravljene!
Ker ste polne nasvetov bi vas tudi jaz rabila.
Po novem sva z user posted image  lastnika malega mucka starega 8 tednov. Pri nama je komaj od petka torej 5 dni. Imava ga v hiški in ima vse potrebno kar rabi, no razen drevesa za njihove kremplje ampak bo imel tudi to. In zdaj vas vprašam kako ga navaditi da spi v svoji košari ne pa pri nama v postelji. Naj povem da imava vrata spalnice zaprta ker če je odprta pride k nama v posteljo v sekundi. Ne bi se  rada zapirala navadila na spanje v postelji pa tud ne. Pomoč? Ali pa je še premajhen za spanje sam?

Hvala, Lavra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako navaditi mucka...
6.6.2006 10:41:02   
copka
a bo mucek kasneje ponoci zunaj ali bo vedno zaprt notri? No, jaz sem absolutno za prvo varianto. Zato ti tudi tezko svetujem.

Nasi macki so svobodni- vcasih stara mama pravi da smo njihovi suznji. Za vsakega novega mucka sva se s sestro kregale pri kateri bo spal ponoci dokler je bil se majhen. Nas sedanji mackon pa gre ponoci najraje ven "v lajf". Izjemoma spi notri, ko je res slabo vreme oz je po cele dneve vecinoma zunaj. Pa se to spi samo do 3h potem pa zacne hodit okoli in pociva- prede ravno pri moji glaviuser posted image  in potem ga pospremim ven.user posted image

Raje ga navadita da hodi ponoci ven!

(odgovor članu lavboj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2006 10:46:38   
Shania
Mucek je veliko prezgodaj odvzet od matere! Pri njen bi moral biti vsaj še 4 tedne. Seveda je premlad za spanje sam, pa še za marikaj drugega tudi.

lp,
Shania

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2006 11:56:23   
soncece24
Uživaj,dokler še spi pri tebi na postelji, naša spi ponavadi na strehi user posted image user posted image user posted image user posted image ,pozimi pa na radiatorju. Jaz ne bi mela  srca, da tak malega mucka pustim samega spat na hodniku. Pri nas so pač živali družinski člani in tako pes kot mačka spita kje jima paše -ponavadi je to na postelji ali pa vsaj v bljižini. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2006 12:13:37   
lavboj
Saj meni se tudi srce trga ampak eni pravijo da potem maček ne bo hotel spati nikjer drugje kot pri nama, ali pač??? Ne vem nebi ga rada preveč  razvadila sicer je pa še itak majhen. Zaenkrat bo mucek noter pri nama ko bo pa večji pa ne isključujem možnosti da pa bo kakšno noč tudi zunaj. Upam da bo vse ok; če pa imate kakšen dober nasvet pa kar z besedo na dan; mi bo vse v pomoč.

Havala, Lavra

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2006 12:47:56   
copka
ce bo hodil tudi ven, potem verjetno ne bo problemov. In tako jih mi nikoli nismo imeli, ker so vedno vsi raje sli ven, kot pa ponoci pol ure mjavkal, da se je kdo zbudil in ga spustil ven.
Mi smo jih vedno dajali ven tudi zato, ker ko so se ponoci zbujali so zaceli okoli "vohunit" in je mimogrede se kaj prevrnilo, polilo, razbilo. Pa naj sedaj spi pri vama oz kjer bo sam zelel, potem naj hodi ven.
Ce bo potem hodil ven, potem ga skoraj ne mores razvadituser posted image

(odgovor članu lavboj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?