|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za znižano plačilo vrtca
6.6.2006 9:39:35   
Anonimen
Zanimajo me odgovori tistih, ki ste vlogo že izpolnjevali.

Vem, da je potrebno vpisati vse premoženje in če se ne motim tudi zadnje 3 povprečne mesečne plače.
Ali je kje tudi možnost vpisa ali si trenutno zaposlen ali ne?

Zadeva je namreč taka, da bom zaposlena do 31.7., se pravi bom za zadnje tri mesece plačilo vseeno morala izpolniti, čeprav v avgustu službe več ne bom imela.

Ali lahko vseeno uveljavljam znižano plačilo kot brezposelna oseba?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vloga za znižano plačilo vrtca
15.6.2006 14:40:48   
Tejccy
To se pa ne spomnim, če se da to kam napisat-jaz ti svetujem, da pokličeš v vrtec referentko-računovodkinjo, ki ti vse lepo razloži!! Vsaj meni je

SREČNO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 16:27:39   
diva 4
Ni nobene take rubrike, sem bila v isti situaciji, pa se ni dalo nič zmenit.Smo morali potem še enkrat dat novo vlogo.

(odgovor članu Tejccy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2006 17:08:08   
Anonimen
mene pa zanima rubrika zaposlitev staršev;

namreč preteklo in predpreteklo leto sem bila na porodniški, pa borza in porodniška. kdo je moj "delodajalec" ??, oz. kaj naj v to rubriko sploh vpišem?

HVALAAAA VAM!!!!!!!!

(odgovor članu diva 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?