|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POGUMNE ... 68 dan (B)
6.6.2006 7:41:33   
modrooka
Punce, dobro jutro!!! user posted image

Upam, da ste vredu in da vsaj enkrat na dan malo poškilite na to stran...

Danes so na vrsti beljakovine!! Naredite si kaj dobrega za kosilce! Pa ne pozabite na večerjo!user posted image

Včeraj ni bilo nič od tehtanja. user posted image  Lahko sporočite še danes!

Punce, NE OBUPAT!!!! Smo čisto na koncu! user posted image  Tut če ste malo padle ven, vrzite se nazaj notri!!! user posted image

POGUM!!!!

modroka user posted image

Lep dan!
   RE: POGUMNE ... 68 dan (B)
6.6.2006 9:24:49   
AKŠ
jaz sem čist obupala....vsak dan prekrški, prekrški in prekrški.....

naj me nekdo brcne nekam......

danes sem začela dan s pomarančo.....kako bo šlo naprej pa ne vem.....upam da bom spet našla pot na stare tirnice in ne mimo....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2006 9:31:29   
modrooka
Akš, v mislih sem s tabo in držim pesti za tvoj pugum. user posted image  Saj ni težko! Danes si naredi za kosilo nekaj mesnega, kar imaš rada, zraven pojej malo zelenjave, solatko... Zvečer pa kakšna jajčka ali pa sirček, ki ga imaš rada...

Glej vsak dan posebej! Ne glej nazaj in ne oziraj se na storjene prekrške (misliš, da jaz ne naredim nobenega!!!). Začni znova, kot da nisi naredila nobenega!!!

Dajmo punca! Vem, da zmoreš!!!! user posted image user posted image user posted image

Pozdravček,
modrooka user posted image !

< Sporočilo je popravil modrooka -- 6.6.2006 9:32:02 >

Lep dan!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2006 21:48:12   
Mariposa
Ojlauser posted image user posted image Sem čisto iz firbca prišla sem in zagledala znan naslov,..veseljeuser posted image user posted image Drugače jaz še vedno hujšam, je pa res, da ne več po tej dieti,...raje se prehranjujem bolj visokobeljakovinsko in športam 6x na teden po 1,5h. S takim načinom sem imela pred problemi s ščitnico dobro postavo in upam, da jo bom spet pridobila. Se bom pa vseeno tehtala z vami in vas prebirala še naprej, ker so mi ta dieta in vaše spodbude spet dale voljo, da nekaj naredim zase. Hvala vam in seveda,...pogumno do koncauser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?