|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Driska pri 17-dnevnici
5.6.2006 22:04:33   
Anonimen
Zdejle po kopanju se je naša pikica ful pokakala, blato pa je čisto tekoče. Pokakana je bila prvič danes. Je polno dojena, zanima pa me, kdaj  se pri tako malem govori o driski in kdaj naj zaradi tega obiščem zdravnika. Strah me je predvsem zaradi dehidracije...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Driska pri 17-dnevnici
5.6.2006 22:15:47   
Anonimen
dojeni otroci imajo zares poredkoma drisko. Po vsej verjetnosti gre za čisto normalen drekec,  je skoraj tekoč, zenfaste barve, vmes so pa kot ene male grudice, kot kaka skutka.  Verjetno se ti NI pokakala v pleničko kajne? Plenička tisto tekočino vpije in zato drekec izgleda bolj "normalen". Domnevam, da se je pokakala na previjalno...In če je danes to prvič kakala, je bilo tega "materiala" res ogromno.

Po vsej verjetnosti je vse ok, bodi ponoči in jutri malo bolj pozorna, in če se ti ne bo zdelo ok, pokliči pediatra. Če te skrbi zaradi dehidracije, ji po žlički ponudi malo prekuhane vode.

< Sporočilo je popravil caffee -- 5.6.2006 22:21:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2006 22:15:51   
156sw
zivjo,
najbrz jo je voda tako zdelala, da se je fajn pokakala.Po moje da ni panike dokler ni blato vodeno (ne tekoce),vseeno jo pa opazuj kako se obnasa.Nasa je bila tudi polno dojena pa je bilo blato skoz tekoce.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2006 22:31:59   
KODA
Pri našemu tamalemu,ko je bil star 10 dni,se je pojavila driska.Pred tem pa huda lakota.Nenehno je bil lačen.Sploh se ga ni dalo nahraniti.Dojka mu je bila premalo,zato smo mu še dodajali.Na koncu,bi jedel na eno uro.Pa po vsakem obroku,celo med obrokom,se je slišalo tako,kot bi mu vrelo po črevesju(klokotanje).Sprva je bil kakec siraste oblike,ampak,čez nekaj dni,je postal rumena voda!!!Ko sem mu dvignila nogice,da mu umijem ritko,mu je dobesedno odneslo rumeno vodo iz ritke.Posumila sem,da nekaj ni vredu.Polt je postala marmorirana.Teža je šla navzdol.Patronaža je svetovala obisk pri pediatru.Takoj sem ga peljala k pediatru,ki naju je poslal v Ljubljano na pediatrijo(neonatalni oddelek).Tam so takoj ugotovili alergijo na kravje mleko.Ker sem ga še dojila,sem šla na dieto brez mleka,pa Pregomin je začel dobivati.V roku 14 dni,se je driska ustavila in blato je postalo normalno gosto.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu 156sw)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2006 22:53:35   
cinci
če je dojena naj ne bi bilo kej narobe,vsaj tko je men rekel pediater ...samo se mi zdi kar čudno da je ššele po tolkih dnevih prvič kakala,ne vem no jst bi na tvojem mestu poklicala pediatra in vparašala da ne boš v dvomih

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2006 22:57:51   
Seven*
Blato mora biti vodeno s koscki. Tak kot ce bi bilo sesirjeno.. Potem je vredu..

Driska pri dojenih otrocih je sluzasta. Ko ima otrok drisko VES da je to driska in ne dvomis v to.. Nic bat, pomojem je vse ok!!! Sploh ce je otrok zadovoljen nasplosno.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?