|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.GAVRIČEVA -MB
5.6.2006 18:48:51   
tosja
Zanima me, a katera hodi k dr. GAVRIČEVI v MARIBORU? Tudi jaz sem ŽE v vrsti čakajočih na user posted image . Avgusta greva z mojim dragim najini sreči nasproti. Upam, da se kmalu pridružim vsem vam srečkamuser posted image .
lp, tosja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.GAVRIČEVA -MB
5.6.2006 18:59:17   
liva
Ojla.
Jaz lahko dr.Gavričevo samo pohvalim. Zelo sposobna, pa tudi zelo človeška zdravnica.
Sama hodim k njej že nekaj časa in sem z njo zadovoljna. lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2006 20:29:04   
tosja
liva hvala za informacijo. user posted image  user posted image  user posted image  Mi je že lažje. lp tosja

(odgovor članu liva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2006 21:12:45   
lajna
JA Res je DR, gavričeva je super.Tudi jaz sem pri njej že 3 leta in mi vsakič daje novo upanje je taprava zato. Sploh pa so v MB sami a-si

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2006 6:35:47   
saša80
tudi jaz imam same pohvale do dr. gavričeve, me je ona operirala (laparoskopija) in morem povedat, da je res  prijazna in človeška zdravnica....res same lepe besede o njej...so pa tudi vsi ostali v ambulanti  enako prijazni, res ne morem rečt, da kdo iztopa, ker so vsi člloveški, prijazni, skratka pomagajo po svojih najbolših močeh

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2006 20:34:33   
tosja
hvala lajnauser posted image user posted image user posted image  hvala sašauser posted image user posted image user posted image . Sem zelo vesela vajinih pozitivnih izkušenj. Upam, da kmalu zagledamo user posted image user posted image  in da bomo ponosne user posted image .
lp, tosja

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2006 6:31:23   
saša80
tosja, tut js ti želim, da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2006 16:00:11   
liva
Tosja! Vsem nam bo uspelo,verjeti moramo!
Glede ambulante v Mb pa še to - pripravi se, da boš čakala. Ponavadi je kar gužva. Vzami s sabo kako revijo, da se boš malo zamotila. Pa veliko sreče.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2006 17:37:20   
tosja
user posted image HVALA, Saša. Upam da bomo kmalu user posted image  in da bodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  posijali v naša življenja!!!
lp, tosja

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2006 17:43:09   
tosja
liva hvala za informacije. Sem že kar malo nestrpna, čeprav me čaka še velikooooo vsegauser posted image
A za user posted image  naredim vseuser posted image .
Upam, da bomo vse poročale o lepih stvarehuser posted image user posted image ... za čakanje pa se že pripravljamuser posted image , pa še na dopustu bom...
Naj se zgodi...user posted image  in težko pričakovaniuser posted image  in sevedauser posted image
lp, tosja

(odgovor članu liva)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.