Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj vzg. in pom.vzg. izveste v kateri sk... 5.6.2006 12:28:44
|
|
|
|
san
|
Oprosti anonimna, a lahko vpadem v tvojo temo še z enim vprašanjem, ki se nekako navezuje na tvojo temo.... Pri nas se namreč nekaj šušlja (nič ni še uradno), da bodo pom. vzg. dali drugam (v drug vrtec), ker imajo v tistem drugem vrtcu neke težav. Naši vzg. in pom. vzg. se krasno razumeta in otroci ju obožujejo.... A se starši lahko kaj pritožimo? Ali bomo sploh kaj dosegli? Namreč to so majhni otroci in ravno so se vsi navadili na njiju (obe vzg. in pom. vzg. sta novi), zdaj pa jih bodo ločili... Anonimna, še enkrat oprosti ker sem vskočila v tvojo temo! Lp, s
|
|
|
|
RE: Kdaj vzg. in pom.vzg. izveste v kateri sk... 5.6.2006 13:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ni problema,če si postavila vprašanje tu. Lahko ti samo povem,da so mene,ko sem začela delat,dali v podružnico,tisto pomočnico pa v matični vrtec. Seveda so se starši iz podružnice pritožili k ravnatelju,podpisali peticijo, dosegli pa niso nič.
|
|
|
|
RE: Kdaj vzg. in pom.vzg. izveste v kateri sk... 5.6.2006 13:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas izvemo tik pred septembrom.
|
|
|
|
RE: Kdaj vzg. in pom.vzg. izveste v kateri sk... 5.6.2006 13:47:34
|
|
|
|
lex
|
Jaz že vem, da me je premestila v drugo skupino. Sva itak imeli sestanek če grem tja. Prvič je tam moj otrok, drugič pa tista, ki je delala v tem oddelku ne more biti več tam zaradi zdravstvenih problemov. Me ponavadi izvemo ali konec šol. leta ali pa pred začetkom. Naši starši so lani hoteli obdržati vzgojiteljico in so se vsi skupaj lepo dol vsedli se pogovorili in tako so tisti otroci ostali pri tej vzgojiteljici. Zahtevajte sestanek kar takoj ne čez teden ali dva.
|
|
RE: Kdaj vzg. in pom.vzg. izveste v kateri sk... 5.6.2006 19:03:39
|
|
|
|
san
|
Ja, saj smo starši že hoteli ukrepat, ampak ker še nič ni uradno oziroma zmenjeno, je pom. vzg. prosila, da počakamo, da bo uradno objavljeno in se potem pritožimo. Ona je to namreč čisto po naključju zvedela in ker je čisto nova se seveda še malce boji, da ji ne bi kdo težil, če bi mi protestiral. Potihem pa tudi vseeno upa, da do zamenjave ne bo prišlo in da bodo v tistem drugem vrtcu pošlihtali zadeve. No mi se bomo vsekakor pritožili, če jo bodo hoteli dat drugam in upam, da bomo kaj dosegli. Hvala vama za odgovore in lep večer. S.
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiSuper ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.