|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev med jemanjem KT
4.6.2006 21:48:35   
Anonimen
Punce!
Zanositev med jemanjem KT.Vem da je to zelo zelo zelo redko in skoraj nemogoče pa vendarle je mogoče.
Zanima me čew zanosiš med jemanjem KT in jih pač jemlješ naprej pač dokler ti menstruacija nezaostane ali to kaj škodi plodu?
LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev med jemanjem KT
4.6.2006 21:50:27   
šnucika
Baje,da naj ne bi škodovalouser posted image .....mogoče je katera tu gor zanosila na ta način,pa ti več pove.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2006 22:08:19   
Anonimen
Če se prav spomnim, je Miška1 dvakrat ali trikrat zanosila ob jemanju KT. Poskusi jo najti privat, ker sodeluje ne več.

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2006 22:10:35   
mala maja
poznam eno.

Zanosila in rodila zdrava dvojčka. Dolgo sploh ni vedela da je noseča ampak je mislila da ima gripo ker je tako bruhalauser posted image user posted image user posted image

Mislim da naj te ne skrbi preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2006 22:28:51   
Anonimen
do 8 tedna naj bi se nehalo jemati Kt.
Bom ti poiskala en link,pa boš videla zakaj

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2006 22:41:16   
Anonimen
Uh, jaz bi KT tabletke v takem primeru nehala jemati takoj, ko bi mi test pokazal +, pa jemalla bi folno kislino, kar 2 tabletki na dan. Drgače pa tud jaz mislim, da nima kaj bit narobe, saj te tablete ne vsebujejo več toliko hormonov kot so jih včasihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2006 22:44:12   
Anonimen
www.med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=8791&t=87799

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2006 22:45:44   
Anonimen
Hmm,noče primiti. na tem linku pojdi na iskanje in vpiši Kt ali je lahko kaj narobe in je  vprašanje je ta pravo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2006 8:05:49   
mammy26
Mene je moja mami zanosila na ta način, pa sem - vsaj menim takouser posted image  - popolnoma normalna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2006 14:47:27   
iwa
Tud jest sm slišala za več takih primerov pa je blo pol vse OK z user posted image tko da ti kar brez skrbi uživaj user posted image če si že user posted image !user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2006 21:58:07   
lin
Naj povem da sem že mamica in da nisem user posted image ,no vsaj mislim tako, je pa res da teto pričakujem čez dva tri dni tako da bomo videli.
Mam pa neke čudne simptome ki me spominjajo na takrat ko sem bila 1. user posted image .
Če teta nepride na obisk boste pa itak med prvimi zvedele kdo semuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2006 22:00:59   
lin
Sem se že izdala,hahahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,me je zafrknil sistem.
Ne, sej pomoje nisem user posted image  samo neke slabosti imam  občasno pa sem se spomnila na 1. nosečnost.
Drugega črva za enkrat še nenačrtujeva zato pa me je tudi malo zaskrbelo ampak najbrž kr brezveze.
Lp pa hvala za odgovore,

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?