Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV! 2.6.2006 18:32:46
|
|
|
|
anjaa
|
dove losjona za samoporjavitev ne priporočam zaradi smrdljivega vonja!! ko povohaš v trgovini in ko se namažeš, takrat diši! ko pa se zjutraj zbudiš - smrdiš!!!
|
|
|
|
RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV! 2.6.2006 19:01:29
|
|
|
|
total
|
Dove krema ta,glih lepo diši od ostalih,ma prijeten vonj in res lepo rahlo porjaviš,preverjeno.
|
|
RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV! 2.6.2006 19:08:50
|
|
|
|
anjaa
|
ostalih podobnih losjonov nisem uporabljala še nikoli tako da za druge ne vem ... z dove pa sem se namazale dvakrat, naslednje jutro pa se takoj tušerala ker nisem prenesla na sebi smrada ... mogoče res porjaviš v 5 dne in bi se zato splačalo potrpet, ampak kot nosečnica sem se počutila sanjsko in mi niti na misel ni več prišlo da bi se mazala s tem losjonom. niti zdaj ko imam hčerko staro 1 teden.
|
|
|
|
RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV! 2.6.2006 19:13:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko pa stane tale od Dove, ker se mi zdi, da tapravga sonca letos ne bomo vidl
|
|
|
|
RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV! 2.6.2006 19:24:10
|
|
|
|
ona
|
Al bina,kaj se pa hočeš mazat,ko bomo mogli bunde nosit in ne bo nobeden vidu,da smo lepo porjavele!
|
|
|
|
RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV! 2.6.2006 19:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,, saj v končni fazi imaš prav...pa tud ponoči se nič ne vidi
|
|
|
|
RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV! 2.6.2006 20:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej jo nosečnice lahko uporabljajo?Ali ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2006 21:32:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV! 4.6.2006 21:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne smeš! Se lahko dete na črno obarva! SEVEDA LAHKO!!! SEJ DELUJE SAMO NA POVRHNJICO!!! Mislim..joj.. ...Pa lohk tut lase si pobarvaš, pa anticelulitno kremo daš na stegna, lahko si z depilatorjem dlake puliš...Ne, saj razumem, da skrbi za zdravje svojih , ampak kaj lahko povzročijo "babje čenče"...Hkrati se pa nobena ne bo sekirala, ko v povprečju letno zaužije 1/2 kg "plastike" (v mislih imam E-je, ojačevalce okusa, konzervanse, barvila, arome....v hrani)...Ne, to pa ne bo nobeno skrbelo!? Sej sem tudi sama v spraševala razne "traparije"...ampak če človek malo razmisli...
< Sporočilo je popravil caffee -- 4.6.2006 21:17:35 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?