|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KREME ZA SAMOPORJAVITEV!
2.6.2006 17:01:12   
Anonimen
A katera kaj ve o tem, če so kremice za samoporjavitev lahko kaj škodjive v nosečnosti?

Tako reklamo delajo zdaj za tole Dove mleko za telo, do rjave kože samo v petih dneh, pa me zanima če bi ve to prakticirale?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KREME ZA SAMOPORJAVITEV!
2.6.2006 18:32:46   
anjaa
dove losjona za samoporjavitev ne priporočam zaradi smrdljivega vonja!! ko povohaš v trgovini in ko se namažeš, takrat diši! ko pa se zjutraj zbudiš - smrdiš!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2006 19:01:29   
total
Dove krema ta,glih lepo diši od ostalih,ma prijeten vonj in res lepo rahlo porjaviš,preverjeno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2006 19:08:50   
anjaa
ostalih podobnih losjonov nisem uporabljala še nikoli tako da za druge ne vem ...
z dove pa sem se namazale dvakrat, naslednje jutro pa se takoj tušerala ker nisem prenesla na sebi smrada ... mogoče res porjaviš v 5 dne in bi se zato splačalo potrpet, ampak kot nosečnica sem se počutila sanjsko in mi niti na misel ni več prišlo da bi se mazala s tem losjonom. niti zdaj ko imam hčerko staro 1 teden.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2006 19:13:20   
Anonimen
Koliko pa stane tale od Dove, ker se mi zdi, da tapravga sonca letos ne bomo vidl user posted image

(odgovor članu anjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2006 19:24:10   
ona
Al bina,kaj se pa hočeš mazat,ko bomo mogli bunde nosit in ne bo nobeden vidu,da smo lepo porjavele!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2006 19:35:32   
Anonimen
Ja,, saj v končni fazi imaš prav...pa tud ponoči se nič ne vidi user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2006 20:21:27   
Anonimen
Torej jo nosečnice lahko uporabljajo?Ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
3.6.2006 21:32:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2006 21:12:02   
Anonimen
Ne, ne smeš! Se lahko dete na črno obarva!user posted image user posted image user posted image

SEVEDA LAHKO!!! SEJ DELUJE SAMO NA POVRHNJICO!!! Mislim..joj..user posted image ...Pa lohk tut lase si pobarvaš, pa anticelulitno kremo daš na stegna, lahko si z depilatorjem dlake puliš...Ne, saj razumem, da user posted image skrbi za zdravje svojih user posted image , ampak kaj lahko povzročijo "babje čenče"...Hkrati se pa nobena ne bo sekirala, ko v povprečju letno zaužije 1/2 kg "plastike" (v mislih imam E-je, ojačevalce okusa, konzervanse, barvila, arome....v hrani)...Ne, to pa ne bo nobeno skrbelo!?

Sej sem tudi sama v user posted image spraševala razne "traparije"...ampak če človek malo razmisli...

< Sporočilo je popravil caffee -- 4.6.2006 21:17:35 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2006 22:16:46   
soncek&luna
Johnson&johnson ima tudi eno tako mleko.. jaz sem se med nosecnostjo samo 3x namazala s tistim, ker ravno tako moras pazit kako se namazes, da nisi flekast... sem potem raje prakticirala solarij (3x) pa tudi na bazen sem se sla raje soncit (dokler sem lahko lezala se na trebuhu user posted image )

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?