Anonimen
|
Zanima me če se kateri tudi to dogaja,...namreč prenehala sem dojiti s pomočjo tablet Bromergon in antibiotikov Orbenin in ker se je mleko še kar delalo, so mi dali malo močnejše antibiotike in razpršilo da si mleko dva dni enkrat na dan ročno izčrpam ven ,....in tako mleka ni več , (namreč jaz bi še dojila ampak sem samo na eno dojko in ta je bila večja zelo od sosednje, non stop pazit da ne staknem mastitis, rdeča in včasih tako otečena da še otroka nisem mogla nosit ) V glavnem, ginekologinji sem omenila da sva z dragim imela spolni odnos in da je njemu dobesedno skurilo kožico na glavici in da se mu sedaj lupi ( ja, ni fajn ) Ona mi ni naredila pregleda, samo napisala Canesten svečke in kremico in tako se sedaj maževa. Problem je v tem, da imam jaz tudi na zunanjem delu v vhod v nožnico razjedici, ki pečeta in tudi to sem ginekologinji povedala. Zakaj naj bi se to zgodilo, je ginekologinja rekla, da se mi vrjetno Ph v nožnici spremenil Danes po tej tridnevni kuri ni še nič bolje, njemu se zadevam celi, meni pa se kao malo zaceli in je še rdeče in potem zopet nastane razjedica, kakor da bi mi kdo z nožem vrezal 1 do 2cm Zdaj zjutraj sva se z mojim menila da imam te težave ( razjedice po porodu ) odkar sem rodila in sva mislila da so to normalne posledice po porodu. Da vas ne zmedem njemu se je to prvič zgodilo, meni pa se je to dogajalo prve štiri mesece skoraj vedno po seksu. Skoraj vedno pišem zato, ker včasih je bilo tako, da se mi je šele po dveh dnevih pojavilo. Očitno sem se slepila in sem mislila da bo to ščasom minilo in sedaj po 11. mesecih ,...pa če bi bila vsaj prerezana po porodu , bi še razumela Itak da seksava zaradi tega manj , sej kako bi se pa vam zdelo da se moreš pred vsakim seksom sterilno umit, potem pa jaz sredi seksa ne morem več in tako samo A naj pokličem ginekologinjo in ji vse lepo razložim, tako kakor sem tu napisala, ker včasih sem mislila tudi da je on štorast in da ker skoraj ne seksava, mi v veliki želji po dobrem seksu mimogrede rani nap. z nohti, uro ali pa zato ker ni obrit, ma na vse razmišljam . Pregleg po porodu po šestih tednih mi ni opravila moja ginekologinja ampak gospod Fendrich , ki pa....Mb že veste. Sicer bi ga imela nekje avgusta ampak da čakam tako dolgo, in že to da sem hodila na pregled dojk vsaki drugi dan, malo mi je nerodno da jo kličem in rečem da imam sedaj resne težave še z spolovilom Prosim svetujte in povejte če je imela kaj takega še katera druga in kaj se naredile Hvala
|