Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne - 33 dan ( sadje ) 2.6.2006 7:04:45
|
|
|
|
amy26
|
Jaz pa sadni dan kaj preveč ne maram saj sadje že tako vsak dan jem je pa res da ponavadi na sadni dan nikoli ne grešim razen z kavo. danes čez dan bodo jagode, pomaranče, breskve, ananas tako da vitaminov res ne bo manjkalo
|
|
|
|
RE: vztrajne - 33 dan ( sadje ) 2.6.2006 8:04:24
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro. Jaz si ravnokar kuham kavico. Bo pasala. Danes se pa celo veselim sadnega dneva. Kot sem si mislila, sem po vodnem dnevu šla lepo dol, do zdaj pa vse gor dobila. Se mi zdii, da je ta št. na tehtnici magična, nikakor ne pridem nmimo nje za dalj kot 1 dan.
|
|
|
|
RE: vztrajne - 33 dan ( sadje ) 2.6.2006 8:44:31
|
|
|
|
Urša
|
Men tud paše danes sadje, sem včeri namesto tortico jedla napolitanke,oblike s čokolado...se mi zdi, da mal preveč,ker mi je blo slabo. Jst imam na zalogi ananas, grejpfrut in češnje, za večejo bo pa solata.
|
|
RE: vztrajne - 33 dan ( sadje ) 2.6.2006 9:32:33
|
|
|
|
Tejči
|
Dobro jutro, na sporedu je sadje, za kosilo bom pa imela zelenjavno juhico..brez te enostavno ne gre na vitaminski dan-morem dobit nekaj toplega vase. MojcaH: meni je tudi šla debela kila dol po vodnem dnevu, drugi dan pa pol kile gor in sedaj sem še vedno na istem. Ne se sekirat, pol bo naenkrat šlo spet nekaj dol Jaz se že veselim, da bom kmalu videla petko na tehtnici Lep pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: vztrajne - 33 dan ( sadje ) 2.6.2006 14:51:14
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Daaaaan! Jst tut nucam mal več sadje, da se mičken spucam. No evo... Z: kava, banana (sm bla mal lačna ) K: zelenjavna juha, jagode V: po moje dons nau zelenjava, ampak bo kr sadje, ker mi kr paše 'till next time...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?