|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fluorove tablete
1.6.2006 22:38:07   
coco
Glede na to, da dobivamo zobke, že zdavnaj pa smo dobili fluorove tablete, me zanima ali jih vi svojim malčkom dajete za boljše zobke ali ne. Mnenja o njihovi koristnosti so deljena celo med samo stroko, tako da res ne vem kaj je bolje. Sem pa tudi brala o škodljivosti fluora za sam organizem, tako da se zaenkrat bolj nagibam k temu, da teh tabletk ne jemljemo.
Kakšne so vaše izkušnje z ali ne jemanjem teh tabletk?
Se bom mogoče po tem lažje odločila......user posted image
Hvala in lep pozdrav,
coco
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fluorove tablete
1.6.2006 22:45:17   
mamči
Nisem dala ne prvemu user posted image  ne drugemu user posted image .
Sem se malo pokesala zadnjič, ko je ta starejši dobil prvo plombico, da je to zato, ker ni fluora jedel. Pa so me potolažili ( že stotič) da to ni zarad tega.
Od štirih zobozdravnikov je le eden rekel, da bi bilo koristno jemat, ampakzeeelo dolgo dobo, da bi bilo koristno. Pa še nekaj me moti - po teh tbl. se na zobkah pojavijo beli flekci in res ne izgleda lepo.

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2006 22:57:42   
ona
Jaz jih pri sinu 7,5 let nisem dajala,zdaj pri hčerki tudi ne,a zaenkrat nima nobeden problemov z zobki!Sin ima ful lepe zobe in še vse cele brez kakršne plombice.Hodimo k zobarju enkrat na pol leta samo se pokazat!
Mnenja o teh tabletkah so pač deljena in malo si poglej po iskalniku,ker je bilo ful o temu napisanega!

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2006 23:07:08   
coco
Upsss, user posted image !
Sem sicer že prej vtipkala v iskalnik, pa ni našel kaj preveč zadetkov na tem forumu. Zdaj sem pa pobrskala še drugje in je res že kar precej napisanega. Grem naštudirat to zadevo!
Hvala in lp,
coco

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2006 23:07:32   
lelaval
Jaz sem starejšima dajala in prav tako najmlajši. Pa imata ful lepe bele zobke. Hčera pri 9. letih nobene plombice, sin pa pri 7,5 eno.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2006 1:01:16   
KODA
Jih nisem dajala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.