|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: test
3.6.2006 20:30:59   
mala zirafa
Hvala enako, pa čim prejuser posted image

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.6.2006 20:56:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Za informacijo:250000eurov porabiš za vse plenice za enega otroka, pa nočem te strašit.
lp in veliko srečeuser posted image

s tem se bi verjetno strinjala, ampak koliko pa porabimo za čist neuporabne pa brezvezne stvari? user posted image
Še veliko veliko več, pa se nihče ne vpraša.
Nočem nikogar napadati, ampak zakaj pa ne bi bilo možno, da je punca zanosila v prvo?  Čist možno je. Pač logično, da jo zdaj zanima, ker se pa prej ni zanimala kako pa kaj.
Uf, se mi zdi, da ste jo kr malo preveč zaslišale user posted image . Včasih ni bilo nič nenavadnega če si imel otroka pri 18, 19 ali 20. danes pa na to eni gledajo kot na nekaj čudnega (nekateri celo slabega) Ne, vem, če sklepam po sebi sem bila pri 20-ih že zelo zrela in če bi takrat imela otroka bi tudi takrat gledala na vse to tako kot danes.

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.6.2006 16:48:58   
Teya*D.
Hej!
res semi imela zaslišanje kot da sem kaj kaznivega naredila user posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa rabm spet manjšo pomoč. Res ne vem več kako in kaj. včeraj 4.6.,sem naredila test ampak bil je negativen. Nekako sem si izračunala, da bi M mogla prit na 2.6., čeprav je kar neredna zadnje tri mesece. M še nimam, se pa mi je pojavila čisto manjša krvavitev, vidna le na papirju. Prebrala sem tudi nekaj o ugnezditvi. Ali je možno da je to to? Prsi imam malo večje, me ne bolijo, sem malce napeta in občutljiva v predelu jajčnikov. Da pripomnim na to, da me je včeraj test tako potolkel, da sem tudi malce jokala, ker sem se res začela veseliti in sem se dejansko že pripravila na to, da sem zanosila. Aja, še tole. Včeraj sem spet zgleda dobila rahlo vnetje, me peče itd. in s fantom sa morala odnos v sredini zaključiti, ker nisem mogla več. Tudi takrat sem malce krvavela ampak se je potem takoj uredilo ( sem šla preverit ). Pričakovala sem M, pa še je ni.... Hvala za odgovore!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.6.2006 21:33:53   
luna25
Ja možno je, da je vgnezditvena krvavitev lahko pa je tudi samo vnetje ali prehlad,če te bo še naprej bolelo obišči ginekologa lep pozdrav

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.6.2006 14:07:02   
Teya*D.
Hvala za odgovor! Obiskat bom morala gin. ni druge. A moram povedat, da je možnost nosečnosti preden bo mi dal kakršnekoli tablete a ne, da ne bi bilo potem kaj narobe? No, vsaj jaz mislim da je dobro.

lp

(odgovor članu luna25)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.6.2006 13:33:44   
Teya*D.
Tako... Obisk pri gin. je povedal in še enkrat potrdil tisto kar sem že sama vedela... Test negativen! user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem za nasvete in podporo! Se še slišimo kaj!

P.s.: Rezultat me je zares potrl, saj sem si zelo želela...
Zdaj pa se je še fant začel ogibat tej temi, pravi da si želi dojenčka, vendar mu ne verjamem najbolj! Vse skupaj pa me je čisto potrlo... No, lep pozdrav!

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?