Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 15:16:50
|
|
|
|
andrejka82
|
Daddy, ti pa danes bolj s taspodnjo glavo razmisljas, glede na to kaj si napisal! Pa preberi se enkrat post od anonimne. Pa ne mi z nekimi kurami, pa petelini no.......
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 15:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka Ampak zakaj hudiča Tjazy vabi moške v svoj harem? Ker dady ni zdle prvi... Tjazy a kej ne vem . Ker dela tut nimaš tolk, da ne bi sfolgu... To je harem 21 stoletja.. Sej je zlo dobrodoslo, da je zensk nekaj vec kot moskih.. ampak neko ravnovesje mora biti.. drugace se barka prevrne.. Tko da.. na trenutno stevilo zensk.. smo lahko vsaj trije moski.. brez problema..
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 15:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok ampak v tvojem kurniku te že dolg časa ni blo. Zanemarjaš nas
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 16:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ze prisel... Ampak.. Halo..!? kako se sploh upas pritozevat?!
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 16:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
... z mano se morte lepo pogovarjat!!!! Slišiš!!!!? Valda da si upam, jst si vse upam!
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 16:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne ti ze mal izkoriscas to tvojo nosecnost.. ?! A ti je kej vznemerljivo, ko pomislis, da bos rodila?!
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 16:49:02
|
|
|
|
natalia
|
jaz bi non-stop, moj pa občasno!!! po porodu ISTO
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 19:09:16
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka82 Daddy, ti pa danes bolj s taspodnjo glavo razmisljas, glede na to kaj si napisal! seveda, če mi pa stoji 24/7 ..... probaj kdaj kak post enmal na hec obrnt, no.
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 20:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm ja tale harem...ok sm za. pa moj po vsej verjetnosti tud (pa ne da bi šel on not, zame mislim); ampak seveda pod enim samim pogojem - da daste ti tjazy pa vsi ostali tipi roke čimbolj preč, ženske pa seveda glih kontra (sej veste 99% moških o tem sanja). Če po pravici povem men ni to ravno top seksualna fantazija, samo zakaj pa ne...mogoče...enkrat...če bo filing taprav...mal eksperimentiranja pomoje samo začini odnos.
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 20:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Ja, daddy, ampak tukaj gre izključno za vidik reprodukcije. Čista narava. No nevem al pa petelinu ful sede z večimi. lol
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 1.6.2006 20:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ok tile citati mi definitivno ne grejo od rok. Mišljen je bil tist s petelini.
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 2.6.2006 7:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pod enim samim pogojem - da daste ti tjazy pa vsi ostali tipi roke čimbolj preč, ženske pa seveda glih kontra (sej veste 99% moških o tem sanja). ...mal eksperimentiranja pomoje samo začini odnos. OK.. zmenjeno.. samo mamo tudi mi en pogoj.. Ne mores biti anonimna v haremu.. Sej ni pretezko a ne?!
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 2.6.2006 14:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
ok kul, samo moj nik je mal neažuren. Nevem, če se ga da sploh spremenit.
|
|
|
|
RE: od poroda naprej ful potrebna 2.6.2006 15:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ta nick.. je cist dober.. No zdaj pa hop v harem.. in povej kaj socnega..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?