Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 1.6.2006 10:03:13
|
|
|
|
Tina26
|
Včasih poje noro veliko, včasih pa nič. Načeloma pa takole: Zjutraj poje majhen košček kruha z nečem ali pa eno celo hrenovko, ali eno jajce z malo kruha Okoli 1h poje eno veliko šeflo juhe in malo mesa, pa kakšen perešček solate Okoli 17-18 poje čokolešnik v 1dl mleku, ali pa eno skutico potem pa ob 20h mleko, ko gre spat. Pa včasih še ponoči eno flašo. To je pa tudi vse. Mala je zelo zbirčna, ampak saj pravijo da je to samo faza in da bo kmalu bolje. Sadja in sladkarij pa sploh ne je. Je pa čisto nora na smokije in Pombare katere dobiva kadar smo kje na izletu, da lažje počaka do naslednje hrane. Drugače pa zelo veliko pije - na vsake dve uri eno flaško (2,5dl) čaja. L.P. Tina
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2006 10:53:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 1.6.2006 12:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pikec je pa takole: ob 8.30 - 200 ml mleka z linotom vmes kaki smokiji ali keks ob 14.00 - kosilo (juha, meso, priloga, solata) ob 17.00 - pudingi, jogurti, 1/2 žemljice ob 18.00 - kako sadje (1 banana) ob 21.00 - 150 ml mleka z linotom (včasih flaško pusti, ker je sit) Je pa čisto vse, sadje, zelenjavo,.... Pije pa 100% jabolčni sok, mešan z vodo, nekje 4 x 200 ml.
|
|
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 1.6.2006 12:58:31
|
|
|
|
eva1
|
Uf kako vaši malo pojedo, naš je očitno pravi požeruh(čeprav debu pa ni ne vem kok 11kg, 85cm), star pa je 14 mesecevpa pol: Naš jedilnik: Zajtrk (8h): razni linoti+mleko(200ml),hrenavka+kruh, jajčke+kruh..., zraven pije mleko , kakav malica(11-12h)-sadje: ponavadi zmiksam več vrst sadja(cca 250ml) Kosilo(14-15h)-poje tam od 200-300ml , kar jemo pač tisti dan) malica (17h)-sedaj k je ful sadja, ponavadi spet sadje, ker ga obožuje+ kakšen keks, včasih skutko, jogurt večerja(19h)-ponavadi mlečna(gres, puding, močnik, lino)...
|
|
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 1.6.2006 13:49:34
|
|
|
|
babylove
|
Zajtrk: 240ml otroškega mleka Kosilo: 200 - 250g meso + zelenjava + priloga (še zmeraj vse zmiksano ) in desert Malica: jabolko in banana, banana in breskev, jabolko z maslenimi piškoti, jogurt, skuta Večerja: pšenični ali koruzni zdrob, mlečni riž, mlečne testenine, zelenjavni pire Pred spanjem: 150-200ml otroškega mleka s kosmiči Je pa suhec, 11kg.
|
|
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 1.6.2006 23:57:27
|
|
|
|
Urška*
|
No, moj bo za 13 dni star 18 mesecev. Zajtrk: flašo mleka z linotom Kosilo: 10 žličk juhe pa malo krompirja, ali riža, ali kakrkoli drugega, no ponavadi se od 5 žličk naje Malica: kakšno sadno kašico (ali kupljeno ali doma nareto) Večerja: čokolino na flašo
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 2.6.2006 6:21:01
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Naš jedilnik: Zajtrk (8h): razni linoti+mleko(200ml),hrenavka+kruh, jajčke+kruh..., zraven pije mleko , kakav malica(11-12h)-sadje: ponavadi zmiksam več vrst sadja(cca 250ml) Kosilo(14-15h)-poje tam od 200-300ml , kar jemo pač tisti dan) malica (17h)-sedaj k je ful sadja, ponavadi spet sadje, ker ga obožuje+ kakšen keks, včasih skutko, jogurt večerja(19h)-ponavadi mlečna(gres, puding, močnik, lino)... Pri nas je zelo podobno in po prehrani in po urah, le da je star skoraj 1,5 leta. Pa še to, če vidi najdu dva z možem jesti tudi izven "svojih" ur, se kar "prištuli" in bi še tudi jedel, drugače je ogenj v strehi
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 3.6.2006 13:54:14
|
|
|
|
SISI25
|
moja dva sta stara 18 mesecev, ampak jesta od enega leta približno isto. ko se zbudita (okoli 6-7 ure) popijeta flaško mleka (240 ml) zajtrk (okoli 8-9 ure): kruh pa kaj zraven namazano ali pa kakšen sir in podobno ampak tega pojesta bolj malo malica (okoli 10.30-11.00): zmiksano sadje kosilo (okoli 14 ure): kar jemo mi - meso, zelenjavo, krompir ali riž ali pa kakšno juhico ipd. malica(okoli 16 ure): jogurt, puding ali nekaj takega večerja (ob 18.30): kruh in kaj gor ali pa kakšno hrenovko, palačinke, cmoke, šrtuklje, včaih tudi kakšen keksolino (ostalih čokolinotov, gresa in podobno ne marata) potem pa pred spanjem spijeta še vsak flaško mleka (240 ml) vmes še včasih pojeta kakšen keks ali kaj mislim, da kar precej pijeta pa je nazadnje rekla, da sta kar lahka glede na svojo višino
|
|
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 3.6.2006 14:11:14
|
|
|
|
Joe
|
Kakor kdaj in kakor kje ter kakor kaj. Ni popolnejšega odgovora, so samo daljši ali krajši (npr. "Kolikor hoče").
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 6.6.2006 10:09:01
|
|
|
|
k1
|
naša mazne: za zajtrk ob 8.00 ponavadi kaki *lino = 2dcl mleka in 5-6 žlic čokolina za malico - mogoče banana ali kaki keksi ali kos kruha s čim namazan za kosilo ob 12.30 - komplet kosilo: 2zajemalki juhe, ful goste z rezanci, kos mesa in prilogo - moram rečt da za moje pojme poje ogroooomno, rada ima tudi solato po kosilu skoraj vedno še posladek čokoladica za malico ob 16.30 - sadje, keksi, puding, fruhtzverge, frutek (če nismo doma) za večerjo ob 19.00 - čokolino na flašo - polna flaša (270 ml) zaspi od 19.30-20.30 - tu nekje. lp
|
|
|
|
RE: KOLIKO POJEDO 16 MESEČNIKI 6.6.2006 12:19:02
|
|
|
|
Katrin
|
Mi smo stari 15 mesecev, pa se mi zdi, da poje zelo malo; se pa še dojiva, kar je po mojem tudi razlog, da ne poje veliko. Nismo pa nobeni suhci ali debeluščki - ravno prav. Če nama uspe pojesti sadež ali dva, toplo kosilo in večerjo, pa kak jogurt, sem že zelo vesela. Lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?